Twist ne kiKız benimde twist var dur cikarayim onu. İyi düşürdün aklıma
Olsun önemli olan telafi etmemizDogru yoldasinBen de öyle yapmaya calisiyorum bazen arada kaciyor
Disk varya bel bölgesi için iyi oluyor faydası var yaniTwist ne ki
Menü spor güzel inş acikmazsin canım erken yemissinMenum kızlar
Sabah 10 gibi
2 has yumurta salatalik peynir domates çeyrek pide çay
Ara 14 de
2 mandalina
Akşam 4 de
1 tabak semizotu yogurtladim
2 çatal çikolata
Su 2 lt
Spor 30 dk Leslie
120 ip atlama
Vaayyyy çok mantıklı. Cuma sabahı bekleyin beni.Geçen hafta çok fazla verdin o yüzden olabilir canım. Cumaya var daha hemen moralini bozma.
Emzirdikten sonra tartılkalanı da sağardım ben 500-700 gr farkederdi benim
Ben atlayabilir miyim bilmiyorum bakalım deneyeceğim.
Daha 2 gün var Cumaya kaldığın yerden devam hadi bakalım. Birincilik gelecek toprlanın lütfen
Çok sağolum canlar
Akşam çok üşüyordum zaten yorganın altından çıkamadım sabaha boğazım şişmiş çok halsizlik var.
Yavaş yavaş başla canım. Ben ilk ipi aldığımda 10 tane atlayamıyordum. 2 atlasam 3. de ayağıma takılıyordu. Pes etmedim azmettim 2000 lere kadar çıktım zamanla. Tabii doğum vs derken hamlamışım şimdi 1000-1500 atlayabiliyorum.
sen de adım adım yap. 10 tane jumping jack yapmak hiç bir şey yapmamaktan iyidir
Kolay gelsin canım. Ofis egzersizleri vardı onları yap masanın altında
Lahanaben de mi yapsam
Ayy inşallah hadi Anka. Bakalım ben ne zaman gorecem 69 u30 Ekim 2019
11:30
2 yumurta ile omlet
12 zeytin
1 kase lahana salatası
15:00 10 badem
18:00
1 tabak et haşlama ve bulgur pilavı
Su: 2,5 lt
Spor: 1000 ip
Yarın da 70 göremezsem bulguru çıkaracağım listeden. Emzirdiğim için süt yapsın diye yiyorum ama başka süt yapıcılar eklerim napayım. 9 Kasım = 69 gelecek
Afiyet olsun anlam bende çok severim bulgur pilavıini30 Ekim 2019
11:30
2 yumurta ile omlet
12 zeytin
1 kase lahana salatası
15:00 10 badem
18:00
1 tabak et haşlama ve bulgur pilavı
Su: 2,5 lt
Spor: 1000 ip
Yarın da 70 göremezsem bulguru çıkaracağım listeden. Emzirdiğim için süt yapsın diye yiyorum ama başka süt yapıcılar eklerim napayım. 9 Kasım = 69 gelecek
Acikirsam ya yoğurt yerim ya ayran içerim canımMenü spor güzel inş acikmazsin canım erken yemissin
Olacaksın canım. Ama erken ama geç istikrarla devam etAyy inşallah hadi Anka. Bakalım ben ne zaman gorecem 69 u
Ben çok aramam aslında süt için yiyordum. Bi de karbonhidratı tamamen kesince zorlanıyorum. Bakalım sabah 70,7 falan görebilirsem mutlu olucam.Afiyet olsun anlam bende çok severim bulgur pilavıini
Disiplini çok severim ipin ucu kaçarsa kötü oluyor önceki takimimdan biliyorum aman o yazmadı bende yazmazsam bişey olmaz gibi düşünce oluyorCordelia biz daha çok beklerken sen iyice elini ayağını çektin. Neden listeye girdin ki gelmeyecektin
Ben de şimdi yapacağımTamam canım hadi yapalım ben kalktım yapıyorum
Afiyet olsun akşamki muz dışında güzelMenü
1 dilim cavdar
2 has.yumurta
4 yeşil zeytin
Çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
150 gr tavuk
Yarim dilim cavdar
1 bardak ayran
Akşam
5 yk taze fasulye
Yarim dilimden az cavdar ekmegi
1 bardak ayran
Ara
1 orta boy muz
Spor
15 dk tempolu yürüyüş
5 dk koşu
30 dk normal yürüyüş
15 dk ağırlık çalışması ( kol dumbell )
5 dk cardio
20 dakika eliptik bisiklet
Aaaa hiç öyle etkileri olmadı bende. Sadece ilk gün gaz yapmıştı. Bu gün onu da yapmadı.
Mutfağı topladim biraz dinleyip yürüyüşümü sporumu tamamlarım menümü payladirim
Kesinlikle canım. Daha önce de yazdım 4 çocukla kimsenin kilo çetelesini tutmak için açmadım takımı. Kesinlikle Cumadan Cumaya bildirimi kabul etmiyorum. Üyeler geliyor yer yok diye geri çeviriyoruz. Daha da ses çıkmazsa Cuma izine ayıracağımDisiplini çok severim ipin ucu kaçarsa kötü oluyor önceki takimimdan biliyorum aman o yazmadı bende yazmazsam bişey olmaz gibi düşünce oluyor
Sonra hafta 4 5 msj cuma bildirimi bitti sonra motivasyon kalmıyor
Herkes üzerine düşeni yapmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?