Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selamlar, bugünkü menümü yazayım :

Sabah 8.00
1 ılık yumurta
1 incir
1 sb kefir

Akşam atıştırması
1 avuç badem

Akşam 18. 30
Yarım kase ayran aşı
4 etli lahana sarması
1 küçük kase kereviz salatası
1 tane çiğ köfte
Biraz üzüm

30 squat
40 jumping jack
5000 adım

2 ltden fazla su

Güzel çirkin her türlü yazsak irademiz için daha iyi canım ama bu günlük kendini kötü hissedeceksen yazma
Afiyet olsun canım
Ilık yumurta derken

Herkese iyi akşamlar diliyorumBugün biraz eksi çıktı kilom çok şükür.
Menüm:
Kahvaltı (7.30)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates yeşillik
1 kaşık menemen
1 dilim peynir

Ara(16.00)
Bir avuç çiğ kuruyemiş
2 gün kurusu

Akşam(18.00)
1 kase kabak çorbası
1 tabak mantarlı tavuk sote
1 kaşık makarna
Salata,yoğurt (ne çok şey yemişim meğer )

Su:2lt
Spor:150 ip ,10000 adım

Ayy kulağa ne kadar hoş geliyor. Hiç yemedim hayatımda yulaf :/ Yulafı ne yapıyorsunuz? Öylece içine mi atıyorsunuz sütün pişirmeden?
Ben önce pisiriyordum ama sutu sicak sevmem oyle olunca simdi elma dilimliyorum kuru kayisi dilimliyorum bi kare bitter rendeliyorum ve 200 ml sut bu sekilde tuketiyorum :)

Tamam ben de yanlış anladin sanmistim uzuldum ..

Cordelia biz daha çok beklerken sen iyice elini ayağını çektin. Neden listeye girdin ki gelmeyecektin
Canım buralardayım. Sağol sürekli ilgileniyorsun. Burada herkesin morale ihtiyacı var. Ben dertlerimle boğmak istemiyorum. Yoksa okuyorum yazılanları bugün menümü paylaşarak artırayım katılımı mı. Dert bitmiyor sonuçta.

Güzel çirkin her türlü yazsak irademiz için daha iyi canım ama bu günlük kendini kötü hissedeceksen yazma

Afiyet olsun canım
Ilık yumurta derken
Yok çirkn olduğu için deil aslında nasıl toparlayacağımı bilmediğim için yazmayayım dedim. Öğle yemeğine gidecek vakit bile olmadı arada ağzıma meyve kraker falan attm. Evde de dierlerine hizmet etmekten oturup yemek yiyemedim. Ayaküstü ne atabildiysem ağzıma onları yedim.

Ben önce pisiriyordum ama sutu sicak sevmem oyle olunca simdi elma dilimliyorum kuru kayisi dilimliyorum bi kare bitter rendeliyorum ve 200 ml sut bu sekilde tuketiyorum :)

Tamam ben de yanlış anladin sanmistim uzuldum ..
Sıca sütü ben de sevmem Sizin yöntemi deneyeceğim ben de.

İyi akşamlar kızlar spordan yeni geldim
Sabah 10.00
1 dilim ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin
1 domates
2 ceviz

Ara:13.00
Sütlü nescafe şekersiz
1/2 avuc dut kurusu

Akşam:15.00
1 tabak dağ mantarı
1 bardak ayran
3 çeri domates

20 dk koşu bandı 10 dk eliptik yarim saat cross fit
2 litre su

Hepimizin derdi var canım. Kafanı dağıtırsın aktif olsan en azından.

Kaçamak yaptın sandım tamam canım

Ya kızlar canım sıkıldı bugün metobolizma yaşım 41 cıkmışrtı hala 41 nasıl hızlandırabilrim metobalizmamı sizce. Hoca yeşil çay iç diyır içiyorum zaten sabah akşam
Benim de 38 mi ne çıkmıştı. İlk uykunu düzenlemen lazım dediler bana o da bizde mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…