- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Güzel çirkin her türlü yazsak irademiz için daha iyi canım ama bu günlük kendini kötü hissedeceksen yazmaSlm kızlar bugün servis çok yoğundu. Hiç oturamadım. Eve geldim yatıya misafirim geldi. Sofra kurdum. Kaldırdım. Çay yaptım. Ancak teli elime alabildim. Bugünki menüm çok karışık oldu.Bugün izin verirseniz menümü yazmayayım. İp görevimi bugün yapamam büyük ihtimalle yarın yarınkiyle birlikte bugünkini de yaparım.
Afiyet olsun canımSelamlar, bugünkü menümü yazayım :
Sabah 8.00
1 ılık yumurta
1 incir
1 sb kefir
Akşam atıştırması
1 avuç badem
Akşam 18. 30
Yarım kase ayran aşı
4 etli lahana sarması
1 küçük kase kereviz salatası
1 tane çiğ köfte
Biraz üzüm
30 squat
40 jumping jack
5000 adım
2 ltden fazla su
Evet ertele ertele nereye kadar hadi yılbaşına kadar 6-7 kilo gider en az
madamhd
Cuma günü bildirimini
Boy yaş kilo hedef ve yılbaşı hedefi şeklinde yap canım. Seni de 1. sayfaya ekleyeyim.
Hazır olarak mo satılıyor bu kahve yoksa siz aroma olarak mı karıştırıyorsunuz bu arada çok geçmiş olsunAralarda kahveler ve ıhşamular vardı. Hindiba kahvesini deniyorum baya iştah kesiyor.
Tamam canım PC ye Cumaya kadar oturmam. Cuma eklerimyılbaşına 2 ay var 8-9 kilo verebilirim diye ümit ediyorum
boy 170
yaş 29
kilo 87,3
yılbaşı hedefi 79
Ben önce pisiriyordum ama sutu sicak sevmem oyle olunca simdi elma dilimliyorum kuru kayisi dilimliyorum bi kare bitter rendeliyorum ve 200 ml sut bu sekilde tuketiyorum :)Ayy kulağa ne kadar hoş geliyor. Hiç yemedim hayatımda yulaf :/ Yulafı ne yapıyorsunuz? Öylece içine mi atıyorsunuz sütün pişirmeden?
Mor Vampirella neden çekip kurtulmak istediğini tam anlamadım da ondan sordum cnm. Yoksa takılmana falan birşey demedim. Bana takılabilirsiniz, bende çoğunuza takılıyorm hiç sorun yok cnm. Yazdığını anlayabilmek için sordum ama iletişim sorunu yaşadık sanırım karşılıklı...
Evet farmasi satan arkadaştan aldımHazır olarak mo satılıyor bu kahve yoksa siz aroma olarak mı karıştırıyorsunuz bu arada çok geçmiş olsun
Pişirip soğutuyorum ben deBen önce pisiriyordum ama sutu sicak sevmem oyle olunca simdi elma dilimliyorum kuru kayisi dilimliyorum bi kare bitter rendeliyorum ve 200 ml sut bu sekilde tuketiyorum :)
Tamam ben de yanlış anladin sanmistim uzuldum ..
Tamam canım PC ye Cumaya kadar oturmam. Cuma eklerimneden eklemiyor diye kırılma
Canım buralardayım. Sağol sürekli ilgileniyorsun. Burada herkesin morale ihtiyacı var. Ben dertlerimle boğmak istemiyorum. Yoksa okuyorum yazılanları bugün menümü paylaşarak artırayım katılımı mı. Dert bitmiyor sonuçta.Cordelia biz daha çok beklerken sen iyice elini ayağını çektin. Neden listeye girdin ki gelmeyecektin
Yok çirkn olduğu için deil aslında nasıl toparlayacağımı bilmediğim için yazmayayım dedim. Öğle yemeğine gidecek vakit bile olmadı arada ağzıma meyve kraker falan attm. Evde de dierlerine hizmet etmekten oturup yemek yiyemedim. Ayaküstü ne atabildiysem ağzıma onları yedim.Güzel çirkin her türlü yazsak irademiz için daha iyi canım ama bu günlük kendini kötü hissedeceksen yazma
Afiyet olsun canım
Ilık yumurta derken
Yani içi cıvık kalmış :) Biz öyle derizGüzel çirkin her türlü yazsak irademiz için daha iyi canım ama bu günlük kendini kötü hissedeceksen yazma
Afiyet olsun canım
Ilık yumurta derken
Sıca sütü ben de sevmemBen önce pisiriyordum ama sutu sicak sevmem oyle olunca simdi elma dilimliyorum kuru kayisi dilimliyorum bi kare bitter rendeliyorum ve 200 ml sut bu sekilde tuketiyorum :)
Tamam ben de yanlış anladin sanmistim uzuldum ..
Hepimizin derdi var canım. Kafanı dağıtırsın aktif olsan en azından.Canım buralardayım. Sağol sürekli ilgileniyorsun. Burada herkesin morale ihtiyacı var. Ben dertlerimle boğmak istemiyorum. Yoksa okuyorum yazılanları bugün menümü paylaşarak artırayım katılımı mı. Dert bitmiyor sonuçta.
Kaçamak yaptın sandım tamam canımYok çirkn olduğu için deil aslında nasıl toparlayacağımı bilmediğim için yazmayayım dedim. Öğle yemeğine gidecek vakit bile olmadı arada ağzıma meyve kraker falan attm. Evde de dierlerine hizmet etmekten oturup yemek yiyemedim. Ayaküstü ne atabildiysem ağzıma onları yedim.
Benim de 38 mi ne çıkmıştı. İlk uykunu düzenlemen lazım dediler bana o da bizde mümkün değilYa kızlar canım sıkıldı bugün metobolizma yaşım 41 cıkmışrtı hala 41 nasıl hızlandırabilrim metobalizmamı sizce. Hoca yeşil çay iç diyır içiyorum zaten sabah akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?