Ayy oylemii ben kacirmisim onu demek. Görmemişim yazdığını.yeni yaşında hersey gönlünce olsun canimmmAşk olsun asya kaç kere yazdım. Ben doğmuşum 9 Kasım’da yeni yaşıma 70 lerde girmek istemiyorum durdum durdum hızlandırılmış moda girdim
Tamam canım afiyet olsun
Kalk ve sadece 2 dakika yapmayı hedefle. 2 dakika sonra hala yapmak istemiyorsan otur. Ben bu yöntemle baya düzene soktum hayatımı
Ben de aynen shake yapiyorum süperBenim diyetisyenim 3 kaşık yulaf, 1 bardak süt, 1 meyve, 1 tatlı kaşığı tarçını yulaf lapa olana kadar pişir. Üzerine 5 badem ez demişti. Ben sevemedim hiç. Ben çiğden hepsini bızzzt yapıp shake yapmayı çok sevdim
Bir ara alıp deneyeyim bakayım hoşuma gidecek mi::)Benim diyetisyenim 3 kaşık yulaf, 1 bardak süt, 1 meyve, 1 tatlı kaşığı tarçını yulaf lapa olana kadar pişir. Üzerine 5 badem ez demişti. Ben sevemedim hiç. Ben çiğden hepsini bızzzt yapıp shake yapmayı çok sevdim
Ne kadar ufak mesela.Ufak bi kuble leslie yaptim bakalım. Kısa günün kârı olsun
Gayet güzel30 dk cikk hiç yoktan iyidir
30 dk az mı30 dk cikk hiç yoktan iyidir
Bence de yeter30 dk az mıBen 30 dk yapsam baya iyi oluyor gibi geliyor.
HahahahaGayet güzel
Bi an 5 dk hayal ettim
Yok ben tatmin olmuyorum30 dk az mıBen 30 dk yapsam baya iyi oluyor gibi geliyor.
Kız benimde twist var dur cikarayim onu. İyi düşürdün aklımaBenim twist stepper vardı bodrumda. 69 olunca onu çıkaracağım. Onun da çok faydası oluyor ama şu an kendime güvenmiyorum 69 olunca güvenim gelecek
Ne güzel erken yemissin aksam yemeginiMenum kızlar
Sabah 10 gibi
2 has yumurta salatalik peynir domates çeyrek pide çay
Ara 14 de
2 mandalina
Akşam 4 de
1 tabak semizotu yogurtladim
2 çatal çikolata
Su 2 lt
Spor 30 dk Leslie
120 ip atlama
Aynen aksamlari erken kapatacam inşallah. Acikirsam yoğurt yada ayran. Akşam aç yatmayi alışkanlık edinmeye calisacam aç olmadan zayiflayamiyorum benNe güzel erken yemissin aksam yemegini
Dogru yoldasinAynen aksamlari erken kapatacam inşallah. Acikirsam yoğurt yada ayran. Akşam aç yatmayi alışkanlık edinmeye calisacam aç olmadan zayiflayamiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?