Afiyet olsun canımBugün yediklerim
09:00 domates peynir zeytin bi dilim tb ekmeği yeşil çay mandalina
12:30 bi çay bardağı ceviz
15:30 kızımın sebze yemeginden 4kasik bi dilim tb ekmeği
17:00 bi parça lahana kökü
18:30 lahana kavurması bi tabak bi dilim tb ekmeği 3kasik yogurt
21:30 gibi yeşil çay
Mor Vampirella
Anka
Kesinlikle haklısın diger üyelere haksızlık oluyor ankam o kadar etiket yapıyorsunBen de şimdi yapacağım
Afiyet olsun akşamki muz dışında güzel
Aaaa hiç öyle etkileri olmadı bende. Sadece ilk gün gaz yapmıştı. Bu gün onu da yapmadı.
Kesinlikle canım. Daha önce de yazdım 4 çocukla kimsenin kilo çetelesini tutmak için açmadım takımı. Kesinlikle Cumadan Cumaya bildirimi kabul etmiyorum. Üyeler geliyor yer yok diye geri çeviriyoruz. Daha da ses çıkmazsa Cuma izine ayıracağımSiteye girmese belki müsait değildir diyeceğim ama BDV de bir sürü mesaj var.
Öyle mi ben de yiyim durKesinlikle haklısın diger üyelere haksızlık oluyor ankam o kadar etiket yapıyorsun
Ben lahanin ortadaki kök kısmını doğradım havuç gibi yedim o yapti karnim boşaldı
Senin koyduğun hedefi kesin 12den vurcam
Benim eşime de sorsan yemek seçmez. Taze fasulye pırasa lahana vs yemiyorsun diyorum onlar yemek mi diyorEşim sinirden kudurttu beni aşırı yemek seciyor yemek yaptım ben sucuklu yumurta istiyorum bunları yemem dedi . Taze fasulye ve yoğurtlu makarna yapmıştım . Hicbir sebze yemiyor . Biber dolması bezelye taze fasulye pırasa enginar kereviz mantar balık hiçbirini yemiyor ben hergün ne yemek yapabilirim deliricem artık ya yapmiycam onları yiyeceksin dedim aradı kebap söylüyor kendine cildirtti beni ya
Hiç 5000 den aşağı düşmedin bu hafta
Kesin ondan da biktim der beni delirtiyo yemek konusundaBenim eşime de sorsan yemek seçmez. Taze fasulye pırasa lahana vs yemiyorsun diyorum onlar yemek mi diyor
Ben de haftada 2 gün kuru fasulyeyi dayıyorum2 gün de kıymalı bişey yapıyorum. Sen de daya kuru fasulyeyi
O zaman mutfağın yolunu göster. En sinir olduğum konu benim de yaptığım yemeğin beğenilmemesi.Kesin ondan da biktim der beni delirtiyo yemek konusunda
Bence de sınır etti ya zıkkım yesinO zaman mutfağın yolunu göster. En sinir olduğum konu benim de yaptığım yemeğin beğenilmemesi.
Beni etiketlemene gerek yok canım. ben göremediklerim olursa mesajlarına bakıyorum ben mi göremedim yazmadı mı diyeSpor
15 dk tempolu yürüyüş
5 dk koşu
30 dk normal yürüyüş
15 dk ağırlık çalışması ( kol dumbell )
5 dk cardio
20 dakika eliptik bisiklet
Etiketlememiş gerekiyormu bilmiyorum ama etiketliyim
Mor Vampirella Anka
Ne güzel baya ilgili olman benceBeni etiketlemene gerek yok canım. ben göremediklerim olursa mesajlarına bakıyorum ben mi göremedim yazmadı mı diyebaya takıntılı manyak bi kaptanla berabersiniz
Kolay gelsin canimSlm kızlar bugün servis çok yoğundu. Hiç oturamadım. Eve geldim yatıya misafirim geldi. Sofra kurdum. Kaldırdım. Çay yaptım. Ancak teli elime alabildim. Bugünki menüm çok karışık oldu.Bugün izin verirseniz menümü yazmayayım. İp görevimi bugün yapamam büyük ihtimalle yarın yarınkiyle birlikte bugünkini de yaparım.
Soalasın cnm. Gitti mi senin misafirler?Kolay gelsin canim
Meraktan kurtulacak sanırım. Ama Cumaya kadar bekleyeceksinizMor Vampirella neden çekip kurtulmak istediğini tam anlamadım da ondan sordum cnm. Yoksa takılmana falan birşey demedim. Bana takılabilirsiniz, bende çoğunuza takılıyorm hiç sorun yok cnm. Yazdığını anlayabilmek için sordum ama iletişim sorunu yaşadık sanırım karşılıklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?