Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya kızlar canım sıkıldı bugün metobolizma yaşım 41 cıkmışrtı hala 41 nasıl hızlandırabilrim metobalizmamı sizce. Hoca yeşil çay iç diyır içiyorum zaten sabah akşam
Aaa ilk defa duydum böyle bir şey, nasıl ölçüm yapılıyor acaba?
Kahve de hızlandırıyor bu arada metabolizmayı.

Sabah 10.30
6 yk melemen
2 dl ekmek

Ara
1 avuç üzüm

Öğle
6 yk tavuk sote
1/2 kase yoğurt

Akşam 19.30
1 kase domates çorba
1/2 yt ıspanak
4 yk yoğurt

Gece 01.00
1 hş yumurta

Su 2 litre
Spor 120 ip

Aksam yemekte börek ve trilece vardı cok severim yemedim ama aklim trilecede kaldi

Cuma tartıda göreceğin rakamla iyi ki yememişim diyeceksin

Benim de 38 mi ne çıkmıştı. İlk uykunu düzenlemen lazım dediler bana o da bizde mümkün değil
Yaa evet uyku kim biz kim valla. Bakalım bir kaç aya belki artık benim en küçük kalkmazsa deliksiz uyursam biraz normale döner belki. Bi ara da sürekli gözüm seyriyodu oda uykusuzlukyandı
Aaa ilk defa duydum böyle bir şey, nasıl ölçüm yapılıyor acaba?
Kahve de hızlandırıyor bu arada metabolizmayı.
Spor salonunda bi alet var o ölçüyor cnm yağım kasım suyum vs bakıyor. Kahvede içiyorum aslında günde bikez. Biraz netten araştırayım ben bu konuyu

Baya coşmuşsun canım yarına hamlık olmaz inşallah
Çok büyük ihtimalle olacak ama moral bozmak yok. Cuma’ya süper çıkıcam.
Bende bel fıtığı başlangıcı var. Ve kilomdan dolayı bazen çok zor durumda bırakıyor beni. Bir gece küçük oğlum çok ağladı. Slinge alıp sakinleştirip uyutamadım. İşte o gece karar verdim. Oğluma yetememe durumu canımı çok sıktı. İnş o geceyi unutmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…