- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aaa ilk defa duydum böyle bir şey, nasıl ölçüm yapılıyor acaba?Ya kızlar canım sıkıldı bugün metobolizma yaşım 41 cıkmışrtı hala 41 nasıl hızlandırabilrim metobalizmamı sizce. Hoca yeşil çay iç diyır içiyorum zaten sabah akşam
Cuma tartıda göreceğin rakamla iyi ki yememişim diyeceksinSabah 10.30
6 yk melemen
2 dl ekmek
Ara
1 avuç üzüm
Öğle
6 yk tavuk sote
1/2 kase yoğurt
Akşam 19.30
1 kase domates çorba
1/2 yt ıspanak
4 yk yoğurt
Gece 01.00
1 hş yumurta
Su 2 litre
Spor 120 ip
Aksam yemekte börek ve trilece vardı cok severim yemedim ama aklim trilecede kaldi
Yaa evet uyku kim biz kim valla. Bakalım bir kaç aya belki artık benim en küçük kalkmazsa deliksiz uyursam biraz normale döner belki. Bi ara da sürekli gözüm seyriyodu oda uykusuzlukyandıBenim de 38 mi ne çıkmıştı. İlk uykunu düzenlemen lazım dediler bana o da bizde mümkün değil
Spor salonunda bi alet var o ölçüyor cnm yağım kasım suyum vs bakıyor. Kahvede içiyorum aslında günde bikez. Biraz netten araştırayım ben bu konuyuAaa ilk defa duydum böyle bir şey, nasıl ölçüm yapılıyor acaba?
Kahve de hızlandırıyor bu arada metabolizmayı.
Insallah kaptanim :) 1 bardak kahve ictim ben de grcr de yesil cay yapicam bi taneCuma tartıda göreceğin rakamla iyi ki yememişim diyeceksin
Sen de mi hastasın yoksa canım neden öyle oldu?İyi akşamlar kızlar. Bu gün hep yattım pek diyete uygun yemedim maalesef
Baya coşmuşsun canımİyi geceler Kızlar. Bugün aşırı motiveyim. Maşallah
10000 adım ✔
45 dk tempolu yürüyüş ✔
15 dk Leslie ✔
120 ip atlama✔
3 litreden fazla su✔
Şu an aşırı uykum geldi. Gidip dinleneyim
Evet salı gittiler cnm 4 gün bende kaldılar valla sıkıldım ama şükür bittiSoalasın cnm. Gitti mi senin misafirler?
Süperİyi geceler Kızlar. Bugün aşırı motiveyim. Maşallah
10000 adım ✔
45 dk tempolu yürüyüş ✔
15 dk Leslie ✔
120 ip atlama✔
3 litreden fazla su✔
Şu an aşırı uykum geldi. Gidip dinleneyim
Gene iyi idare ettin maşallahEvet salı gittiler cnm 4 gün bende kaldılar valla sıkıldım ama şükür bitti
Napalim mecbur işte biraz fazla kaldırlar ama bence neyseGene iyi idare ettin maşallah
Maşallah bizim kızların içinden Süreyya Ayhan çıktı
Çok sevip 1 ay sonra geri gelmezlerse sıkıntı yokNapalim mecbur işte biraz fazla kaldırlar ama bence neyse
Çok büyük ihtimalle olacakBaya coşmuşsun canımyarına hamlık olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?