Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canımmmm
Biz de elimizden geldiğince sana destek olacağız bazen seveceğiz bazen saçını çekeceğiz ama en az 70 lere gelmeden bırakmayacağız

Ben de 2 gündür evde yaş pasta var en sevdiğim böğürtlenli ama yemiyorum
İşte 12. Takıma yakışır bir irade. Canımsınız inanın bu mesajlar beni çok mutlu ediyor. Sen de Cuma tartıda güzel eksi görünce, istediğin kıyafetleri giymeye başlayınca yemediğin için kendine teşekkür edeceksin.
Şimdiye kadar yedik. Yediklerimiz kalçamızda ve göbeğimizde bizimle hala. Onlar gittiği zaman pasta hep bulunur. O zaman yersin

Hayırlı geceler hanımlar yazamadım bı turlu. Sımdıde ıkızımın dıgerı hastalandı baya kotu hırlıyor uyuyamıyor ateslı moralım cok bozuk. Cocuk soldu resmen. Isın kotusu yarında mısafırım gelecek. Bı pasta yapabıldım her ısım kaldı. Tek bebegım ıyı olsun da onlar hıc onemlı degıl dua eder mısınız mınıgımın yarına gulen yuzu tekrar gelsın allahım hepımızın evlatlarına saglık versın. Moral bozuklugundan pasta yaparken agzım bos durmadı offf bu alıskanlıgımdan nefret edıyorum... gerı buna da moralım bozuluyor... bıde ben mısafırın yanında asla dıyet yapamıyorum yıne eskısı gıbı yemem ama ıllakı herseyden tadarım ayyhhhhhhh

Çok çok geçmiş olsun. İnş bir an önce iyileşsin kuzucuklar. Bende moralim bozukken çok yerim. Seni çok ii anlıyorum. Zararın neresinden dönsen kardır

Geçmiş olsun cnm böyle sık sık tıkanıp hırıltı oluşuyorsa terledikleri için olabilir . Termal atlet satılıyor ondan alıp giydirmeni tavsiye ederim. Terledipinde teri üzerinde soğumuyor böylece hasta olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…