Maşallah bizim kızların içinden Süreyya Ayhan çıktıben de nasıl spor yaptırcam diye kara kara düşünüyordum
Teşekkür ederim canım
CanımmmmÇok büyük ihtimalle olacakama moral bozmak yok. Cuma’ya süper çıkıcam.
Bende bel fıtığı başlangıcı var. Ve kilomdan dolayı bazen çok zor durumda bırakıyor beni. Bir gece küçük oğlum çok ağladı. Slinge alıp sakinleştirip uyutamadım. İşte o gece karar verdim. Oğluma yetememe durumu canımı çok sıktı. İnş o geceyi unutmam.
İşte 12. Takıma yakışır bir irade.Ben de 2 gündür evde yaş pasta var en sevdiğim böğürtlenli ama yemiyorum
İyi geceler Kızlar. Bugün aşırı motiveyim. Maşallah
10000 adım ✔
45 dk tempolu yürüyüş ✔
15 dk Leslie ✔
120 ip atlama✔
3 litreden fazla su✔
Şu an aşırı uykum geldi. Gidip dinleneyim
Bırakmayın bırakmayın. Ben çok memnunum halimden.Canımmmm
Biz de elimizden geldiğince sana destek olacağızbazen seveceğiz bazen saçını çekeceğiz ama en az 70 lere gelmeden bırakmayacağız
Teşekkür ederim. 4000 adımı salonda git gelle attımçooook iyi spor yapmışsın
İşte buuuu oynamak isteyene her yer meydanTeşekkür ederim. 4000 adımı salonda git gelle attım
Allahım nolur şu motivasyonum bitmesin.İşte buuuu oynamak isteyene her yer meydan
Niye olumsuz düşünüyorsun şimdi bitmez inşallahAllahım nolur şu motivasyonum bitmesin.kendimden çok korkuyorum
AaaaNiye olumsuz düşünüyorsun şimdi bitmez inşallah
Ay şuan cnm pasta çekiyordu . Benimkide 5 aydır profiterollu pasta çekiyor of of. Sen evde oldugu halde 2 gün nasıl sabrettin ya iradenee hayran kaldım helal olsunBen de 2 gündür evde yaş pasta var en sevdiğim böğürtlenli ama yemiyorum
Çok çok geçmiş olsun. İnş bir an önce iyileşsin kuzucuklar. Bende moralim bozukken çok yerim. Seni çok ii anlıyorum. Zararın neresinden dönsen kardırHayırlı geceler hanımlar yazamadım bı turlu. Sımdıde ıkızımın dıgerı hastalandı baya kotu hırlıyor uyuyamıyor ateslı moralım cok bozuk. Cocuk soldu resmen. Isın kotusu yarında mısafırım gelecek. Bı pasta yapabıldım her ısım kaldı. Tek bebegım ıyı olsun da onlar hıc onemlı degıldua eder mısınız mınıgımın yarına gulen yuzu tekrar gelsın allahım hepımızın evlatlarına saglık versın. Moral bozuklugundan pasta yaparken agzım bos durmadı offf bu alıskanlıgımdan nefret edıyorum... gerı buna da moralım bozuluyor... bıde ben mısafırın yanında asla dıyet yapamıyorum yıne eskısı gıbı yemem ama ıllakı herseyden tadarım ayyhhhhhhh
Tebrikler gerçekten büyük irade sergilemişsinBen de 2 gündür evde yaş pasta var en sevdiğim böğürtlenli ama yemiyorum
Geçmiş olsun cnm böyle sık sık tıkanıp hırıltı oluşuyorsa terledikleri için olabilir . Termal atlet satılıyor ondan alıp giydirmeni tavsiye ederim. Terledipinde teri üzerinde soğumuyor böylece hasta olmuyor.Hayırlı geceler hanımlar yazamadım bı turlu. Sımdıde ıkızımın dıgerı hastalandı baya kotu hırlıyor uyuyamıyor ateslı moralım cok bozuk. Cocuk soldu resmen. Isın kotusu yarında mısafırım gelecek. Bı pasta yapabıldım her ısım kaldı. Tek bebegım ıyı olsun da onlar hıc onemlı degıldua eder mısınız mınıgımın yarına gulen yuzu tekrar gelsın allahım hepımızın evlatlarına saglık versın. Moral bozuklugundan pasta yaparken agzım bos durmadı offf bu alıskanlıgımdan nefret edıyorum... gerı buna da moralım bozuluyor... bıde ben mısafırın yanında asla dıyet yapamıyorum yıne eskısı gıbı yemem ama ıllakı herseyden tadarım ayyhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?