Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok içiyorum günde 3-4 tane. Fazlası ödem yapıyor demişti diyetisyen 2 yi geçme demişti. Ben bu gün hiç içmeyip farkı göreceğim.
Ooo 3-4 çok fazlaymış, metabolizmayı hızlandırıyor ama fazlası da uyku kalitesini düşürüyor hem :) Hadi bakalım bekliyoruz inş gider o gramlar

Ay kızlar kahvaltımı yaptım valla gözüm açıldı bugün çok ac uyandım elim ayağım titriyordu arrık yedimde ohh kendime geldim.
Günaydın kızlar 70,6 geldim bu gün hiç Türk kahvesi içmeyeceğim. Bulgur yemeyeceğim. Yarına 600 gidecek mi bakalım
Süper kaptanım sevindim hadi bakalım gider inş yarına

Yaa niye takildin buna. Belki bilerek can sıkmak için söylüyor. Git tabi spor salonu na ama niye modunu dusurmesine izin veriyorsun.

senin boyun uzun zaten 10 kilo versen bile çok iyi olursun. niye abartmış ki o kadar. ip atlamak, hoplamalı zıplamalı hareketler dediğinle ben 20 kilo verdim daha önce. Faydasını görmesem kimseye tavsiye etmem. Nette bir sürü video var. Salona yazılana kadar onları yap en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…