Ya kızlar canım sıkıldı bugün metobolizma yaşım 41 cıkmışrtı hala 41 nasıl hızlandırabilrim metobalizmamı sizce. Hoca yeşil çay iç diyır içiyorum zaten sabah akşam
Kizlar metabolizma yasi nasil hesaplaniyor?Benim de 38 mi ne çıkmıştı. İlk uykunu düzenlemen lazım dediler bana o da bizde mümkün değil
Vay vay süperİyi geceler Kızlar. Bugün aşırı motiveyim. Maşallah
10000 adım ✔
45 dk tempolu yürüyüş ✔
15 dk Leslie ✔
120 ip atlama✔
3 litreden fazla su✔
Şu an aşırı uykum geldi. Gidip dinleneyim
Canim ihlamur icir limonlu balli mümkünse. Bir de burun damlasi rahatlatiyor. Ates düsürücü de ver mutlaka. Cok gecmis olsun.Hayırlı geceler hanımlar yazamadım bı turlu. Sımdıde ıkızımın dıgerı hastalandı baya kotu hırlıyor uyuyamıyor ateslı moralım cok bozuk. Cocuk soldu resmen. Isın kotusu yarında mısafırım gelecek. Bı pasta yapabıldım her ısım kaldı. Tek bebegım ıyı olsun da onlar hıc onemlı degıldua eder mısınız mınıgımın yarına gulen yuzu tekrar gelsın allahım hepımızın evlatlarına saglık versın. Moral bozuklugundan pasta yaparken agzım bos durmadı offf bu alıskanlıgımdan nefret edıyorum... gerı buna da moralım bozuluyor... bıde ben mısafırın yanında asla dıyet yapamıyorum yıne eskısı gıbı yemem ama ıllakı herseyden tadarım ayyhhhhhhh
Canım spor salonunda alet var benimkini o ölçtü. Kas yağ şu oranı vs bakıyor.Kizlar metabolizma yasi nasil hesaplaniyor?
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versinHayırlı geceler hanımlar yazamadım bı turlu. Sımdıde ıkızımın dıgerı hastalandı baya kotu hırlıyor uyuyamıyor ateslı moralım cok bozuk. Cocuk soldu resmen. Isın kotusu yarında mısafırım gelecek. Bı pasta yapabıldım her ısım kaldı. Tek bebegım ıyı olsun da onlar hıc onemlı degıldua eder mısınız mınıgımın yarına gulen yuzu tekrar gelsın allahım hepımızın evlatlarına saglık versın. Moral bozuklugundan pasta yaparken agzım bos durmadı offf bu alıskanlıgımdan nefret edıyorum... gerı buna da moralım bozuluyor... bıde ben mısafırın yanında asla dıyet yapamıyorum yıne eskısı gıbı yemem ama ıllakı herseyden tadarım ayyhhhhhhh
Çok hastayım ankam, kafamı kaldıramıyorum.
Geçmiş olsun tam hastalık dönemiÇok hastayım ankam, kafamı kaldıramıyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Hayırlı geceler hanımlar yazamadım bı turlu. Sımdıde ıkızımın dıgerı hastalandı baya kotu hırlıyor uyuyamıyor ateslı moralım cok bozuk. Cocuk soldu resmen. Isın kotusu yarında mısafırım gelecek. Bı pasta yapabıldım her ısım kaldı. Tek bebegım ıyı olsun da onlar hıc onemlı degıldua eder mısınız mınıgımın yarına gulen yuzu tekrar gelsın allahım hepımızın evlatlarına saglık versın. Moral bozuklugundan pasta yaparken agzım bos durmadı offf bu alıskanlıgımdan nefret edıyorum... gerı buna da moralım bozuluyor... bıde ben mısafırın yanında asla dıyet yapamıyorum yıne eskısı gıbı yemem ama ıllakı herseyden tadarım ayyhhhhhhh
Sabah ben de limonlu su içtim, bakalım metabolizmamı hareketlendirecek mi :)Günaydınnn
limonlu suyumu içtim yürüyüş yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?