- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Tamam içeyim birazdan bir bardakGider bu gün de daha akşam mutlaka yeşil çay için kızlar.
EyvahDiğer kaptanlara o kadar hava attım derece yapamazsak korkun benden
Akşam da iç tekrar sabaha tuvalet işine yardımcı olurTamam içeyim birazdan bir bardak
Yok ya akşam içmeyeyim. Şimdi zorla içeceğim bir bardak. Midemi bulandırıyor yrşil çay. Bana yeterAkşam da iç tekrar sabaha tuvalet işine yardımcı olur
Yeşil çay mı içeyim. Regli başladı. Ben yarın ne yapacağım? Balon gibiyim.Akşam da iç tekrar sabaha tuvalet işine yardımcı olur
Evet sen de iç. Sen zaten görünmedin hiç bi de artı gelirsenYeşil çay mı içeyim. Regli başladı. Ben yarın ne yapacağım? Balon gibiyim.
YaaEvet sen de iç. Sen zaten görünmedin hiç bi de artı gelirsen
Kiz ne böreği perşembe akşamıAfiyet olsun size :) Annem börek yapacağım dedi akşama. Ben de yapma dedim yemem diye ama bakalım akşam ne olacakYaparsa mecbur yiyeceğim artık ne yapalım. Yarım dilim filan yerim. Aç aç yatacağım belli ki bu gece.
Afiyet olsunNe güzel yapmışsın. Akşam a türlü yapıcam zeytinyağlı
Sanada afiyet olsunOh ne güzel. Bende pırasa pişirdim sabahtan. Şimdi elimde telefon, slingde oğluş salonda dört dönüyorumbende oğluşu uyutursam yürümeye kaçıcam.
Yüzünü kara cikartmayacagiz inş kaptanım yarın kizlar yeşil çay kayısı çayı ne varsa içinDiğer kaptanlara o kadar hava attım derece yapamazsak korkun benden
Evet. Aslinda cok iyi hareketler gosterdi. Ama salona da yazilacagim karar verdimArkadaşı pilates hocasıymış anlıyordur herhalde
Ben somon ve salata düsünüyorum.Kızlar bende kızımı yürüyüş yaparak aldım geldim banyo yaptik onu uyuttum evi toplayıp aksamdan kalan lahanayi yerim
Aksama firin poşetinde kanat yapacağım bide yanina bol salata sizlerde ne var aksama
Ayyy niye öyle dedin şimdi yaaKiz ne böreği perşembe akşamıbide yarım dilim dayanamazsin bak yarin arti gelirsin ☹salata yoğurt ceviz fln ye
Aaaaa bi de kaptana dil çıkarmak haaaa
İşte cannnnnYüzünü kara cikartmayacagiz inş kaptanım yarın kizlar yeşil çay kayısı çayı ne varsa için
Ara anneni başka yemek yap yoksa takımdakiler benim totoma vuracak deAyyy niye öyle dedin şimdi yaaBaşka yemek yok ne yapayım. Bakayım inşallah yapmamıştır börek. AMin
40 dk yürüyüş umu yaptım dusumu da aldım bir kahveyi hakettim bence
Söyledim canım ama dinleyen yokAaaaa bi de kaptana dil çıkarmak haaaa
İşte cannnnnduy @Cordelia_1605 duyyyy
Ara anneni başka yemek yap yoksa takımdakiler benim totoma vuracak de
Tamam kaptan mutlaka icerimsüper. Akşam yeşil çayı unutma
Söyledim canım ama dinleyen yokNeyse olmadı hakkımı ayırır sabah yerim tartıldıktan sonra Akşam da misafirliğe davetliyiz çaya. Tam irade sınavı Akşam çaydan başka bir şey ağzıma sürmemeliyim kesinlikle ve sakınlıkla
İtiraf ediyorum bu hafta pek iddialı değilim. 62,9 bile beni mutlu edecek. Görcez yarın sabah.Diğer kaptanlara o kadar hava attım derece yapamazsak korkun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?