Kötü haber desene. Iyiki dedin ben 3 kere gidemem imkanim yok.Ben haftada 5 gün gidiyorum bazen 6 . Araştırmalara göre 3 gün ve daha az spor yapanların hiç yapmayanlara aynıymış değerleri . 2 yetmez 3 de az bence en az 4 gün olmalı . Fazlasını yapamıyorsan en az 4 gün tamamlamalisin canım ama bebeklerde varmış sende o yüzden 3 filan yapmaya çalış bence canım ne KADAR çok o kadar iyi
Sabit gelmeyin de canım. 200 gram işimize yarar. Akşam yeşil çay iç sen desen çalışıyor musun?
Çok iyi menü :) Yarın güzel sonuç vermesi dileği ileKızlar bugünkü menüm,
Sabah 09:00
1 Türk Kahvesi
Kahvaltı 10:00
1 Haşlanmış Yumurta, 3-4 Kaşık Labne , bi paket Eti Form
Ara 11:00
1 Fincan Yeşil Çay
Öğlen 13:00
Salata, ayran
Ara 15:00
1 Türk Kahvesi
Ara 16:30
2 Kuru kayısı, 1 Ceviz, 4-5 badem
Akşam 19:00
Mercimek Çorbası, 1 dilim TB Ekmeği
Tabi ki üstüne 1 Türk kahvesi.
Ara 20:30
2 Mandalina
Yürüyüşe çıkarım akşam .Hedef 8-10000 adım. Bugün biraz yorucu oldu benim için.
Gün boyunca içtiğim su yaklaışk 2,5 Lt felan olur galiba.
Yapabildiğini yap o zaman canım hiç yoktan iyiKötü haber desene. Iyiki dedin ben 3 kere gidemem imkanim yok.
Sartlarim gercekten zor
400 gramcikGeçen hafta vermiştin sanki ya yanlış mı hatırladım?
Kızlar bugünkü menüm,
Sabah 09:00
1 Türk Kahvesi
Kahvaltı 10:00
1 Haşlanmış Yumurta, 3-4 Kaşık Labne , bi paket Eti Form
Ara 11:00
1 Fincan Yeşil Çay
Öğlen 13:00
Salata, ayran
Ara 15:00
1 Türk Kahvesi
Ara 16:30
2 Kuru kayısı, 1 Ceviz, 4-5 badem
Akşam 19:00
Mercimek Çorbası, 1 dilim TB Ekmeği
Tabi ki üstüne 1 Türk kahvesi.
Ara 20:30
2 Mandalina
Yürüyüşe çıkarım akşam .Hedef 8-10000 adım. Bugün biraz yorucu oldu benim için.
Gün boyunca içtiğim su yaklaışk 2,5 Lt felan olur galiba.
Valla ben 3 gidiyorum cnm ara günlerde anca kendime geliyorum ama sadece kardiyo yapsam giderim heralde çok yoruyor hoca bizi. canım çıkıyor her yerim agrıyor ertesi gün.Ben haftada 5 gün gidiyorum bazen 6 . Araştırmalara göre 3 gün ve daha az spor yapanların hiç yapmayanlara aynıymış değerleri . 2 yetmez 3 de az bence en az 4 gün olmalı . Fazlasını yapamıyorsan en az 4 gün tamamlamalisin canım ama bebeklerde varmış sende o yüzden 3 filan yapmaya çalış bence canım ne KADAR çok o kadar iyi
Çok güzel :) Kuru kayısı kavurması ne acaba ilk kez duydumİyi akşamlar kızlar
Sabah: 10
2 yumurta tavada az yağda
1 domates
5 zeytin
2 küp kaşar peynir
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
Ara:13.00
Yarım elma
1 mandalina
Akşam16.30
5 kaşık pancar salatası yoğurtlu
3 kaşık kısır
1 kaşık kuru kayısı kavurması şekersiz
Komşum yapmıştı diyetteyim diye sağolsun. Kuru kayısıları suda bekletip Az tereyağında kavurup azcık suyla pişiriyorsun. Tabi diyette olmasak şekerde ekleniyor enfes bişey oluyor ama şekersizde güzeldi ekşi ekşi olmuştu. Üzerinede ceviz dökmüştüÇok güzel :) Kuru kayısı kavurması ne acaba ilk kez duydum
Afiyet olsun güzele benziyor evet :)Komşum yapmıştı diyetteyim diye sağolsun. Kuru kayısıları suda bekletip Az tereyağında kavurup azcık suyla pişiriyorsun. Tabi diyette olmasak şekerde ekleniyor enfes bişey oluyor ama şekersizde güzeldi ekşi ekşi olmuştu. Üzerinede ceviz dökmüştü
Bence 4 yapmaya çalış 4 idealValla ben 3 gidiyorum cnm ara günlerde anca kendime geliyorum ama sadece kardiyo yapsam giderim heralde çok yoruyor hoca bizi. canım çıkıyor her yerim agrıyor ertesi gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?