Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yerinde olsam hiç takmam. Sonuçta bir hedefin var ve buna ulaşmaya çalışıyosun. Moralini bozma sporu biraz arttır , düzelir nasıl olsa. Neticede senin elinde olan bi şe.

Çok geçmiş olsun.

Ben de içiyorum her sabah limonlu su ☺
Kızlar,
limonlu suya ben de başlıyayım.
Sadece sabahları mı içiyosunuz? Yoksa bi arkadaşımda görmüştüm , termosuna limon atıyordu gün boyu su bittikçe üzerini tamamlayıp içiyordu. Öyle mi yapcaz?

Ay ne çok bilmişler Postür bozuklukları için hareketler var canım yapabilirsin, Youtube'da videolar var. Kardeşim bir dönem yaptı, çok işe yarıyor. Hem de basit hareketler.

Elifcig93 Ben sabah suyumun içine sıktım öyle içtim, hoşuma gitmiyor tadı ama dediğin gibi yapan arkadaşlar var. Bir de kabuk tarçın atıyorlar limonun yanında.

Benim de yarına kadar 400 gr vermem lazım ki hedefi tutturayım :/ Sabah tartıldım 65 kg'ım. Uzun zaman oldu 64ü görmeyeli, eğer görürsem aşırı mutlu olacağım :) Bakalım elimden geleni yapacağım. Şimdi yürüyüşe çıkıyorum, işlerim bitmedi ama çıkmazsam gitmeyecek o kilolar Ya kilolar ya işler

çok geçmiş olsun canım inşallah toparlarlar biran önce

Sabah ben de limonlu su içtim, bakalım metabolizmamı hareketlendirecek mi :)

faydası vardır bence

Günaydın kızlar 70,6 geldim bu gün hiç Türk kahvesi içmeyeceğim. Bulgur yemeyeceğim. Yarına 600 gidecek mi bakalım

oh oh maşallah hadi bakalım bugün biraz sabırla yarına daha güzel bir sonuç alırsın inşallah

çok mu kaslıydın ki nasıl anlamış kaslarının kısaldığını bence çevreye kulak kapatmak lazım biraz özellikle diyet süresince

kesinlikle kilolaarrrr

Arkadaşı pilates hocasıymış anlıyordur herhalde

Korkutmayın beniiii

Limonlu suyu sıcağa yakın ılık içmek en doğru yolmuş. Hastalıklardan da koruyormuş. Zaten metabolizma hızlandıran herşey hastalıklardan da koruyor (zencefil,karanfil,limon,tarçın vs.) e evet kalkınca ilk işim bir bardak limonlu su içmek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…