Bence de gitme tartıdan 1 gün önce ağır spor tavsiye etmiyorlar. Kaslar dinlensin diye.Bugün spora hiç gidesim yok kızlar bugün gtmeyecegim
Sabit gelmeyin de canım. 200 gram işimize yarar. Akşam yeşil çay iç sen deİtiraf ediyorum bu hafta pek iddialı değilim. 62,9 bile beni mutlu edecek. Görcez yarın sabah.
Haftada üc gün mü gidiyorsun? Ben ikiden fazla gidemem hem calisiyorum hem de iki bebegim var kalan tüm zamanimi ve enerjimi aliyorlarBugün spora hiç gidesim yok kızlar bugün gtmeyecegim
Kızlar bende kızımı yürüyüş yaparak aldım geldim banyo yaptik onu uyuttum evi toplayıp aksamdan kalan lahanayi yerim
Aksama firin poşetinde kanat yapacağım bide yanina bol salata sizlerde ne var aksama
Selam kızlar nasılsınız?
Baya Bi temizlik yaptım camlar halılar perdeler filan banyo mutfak koltuklar derken 2 3 saattir temizlik yapıyorum yeni bitti
Ben de lahana yapacağım akşamabende de sulu köfte ve meşhur lahana salatası var
Amannn yarabbi coştun senMerhaba kızlar
10000 adım ✔
20 dk Leslie ✔
50 ip atlama✔
45 dk tempolu yürüyüş ✔
2.5 lt su✔
Su ve adım sayım artar daha
Coşmuşken durdurmayın beniAmannn yarabbi coştun sen
Süpersin, seni tebrik ederimCoşmuşken durdurmayın benişimdi de yeşil elmamı yiyorum
Süpersinev işlerim bitti yemeği de yaptım yürüyüşümü de sabah yapmıştım. bugünlük mesai bitti sayılır
Ben haftada 5 gün gidiyorum bazen 6 . Araştırmalara göre 3 gün ve daha az spor yapanların hiç yapmayanlara aynıymış değerleri . 2 yetmez 3 de az bence en az 4 gün olmalı . Fazlasını yapamıyorsan en az 4 gün tamamlamalisin canım ama bebeklerde varmış sende o yüzden 3 filan yapmaya çalış bence canım ne KADAR çok o kadar iyiHaftada üc gün mü gidiyorsun? Ben ikiden fazla gidemem hem calisiyorum hem de iki bebegim var kalan tüm zamanimi ve enerjimi aliyorlaryeterli olur mu acaba ne dersin?
Nasıl oldu da spor iştahın kaçtı?Bugün spora hiç gidesim yok kızlar bugün gtmeyecegim
Off okurken yoruldumKızlar şimdi ip atliycam evde . Bugün çok ev işi yaptım bi de adet arttı ondan gitmedim spora . Git gel en az 3 saat gidiyor sadece ip atlayıp evdeki dumbellerla calisicam bugün sadace ip olduğundan en az 1500 ya da 2000 atlayacağım yapınca yazarım basliycam birazdan . Yemek filan pisiyo şuan 4 tane perde yıkadım dev boy onları astım camları sildim bahçeyi kapı önünü filan yıkadım çiçekleri suladım banyo dusakabin hepsini mavi su ile temizledim duvarlara kadar . Mutfak yağ çözle tüm duvarları sIldim . Koltuklari ustunden bi bezle tozunu aldim . Halıları kaldırdım silktim yerleri sildim supurdum .toz aldim . Camasir yikadim astim markete gittim geldim simdi yemek yaptim ip.atliycam
En son yazdığım mesajda baya açıklıyor çok ev işi yaptım cnm en az 3 saat temizlik bi de adetim ama valla tine heves var ip atliycam simdiNasıl oldu da spor iştahın kaçtı?
Sağol cnmOff okurken yoruldumTebrikler
Çok teşekkür ederimSüpersin, seni tebrik ederim
Geçen hafta vermiştin sanki ya yanlış mı hatırladım?Sağol cnmumuyorum kilo vermişimdir valla 7.hafta olacak bu haftada veremezsem
Spora gitsen daha az kalori harcardın benceKızlar şimdi ip atliycam evde . Bugün çok ev işi yaptım bi de adet arttı ondan gitmedim spora . Git gel en az 3 saat gidiyor sadece ip atlayıp evdeki dumbellerla calisicam bugün sadace ip olduğundan en az 1500 ya da 2000 atlayacağım yapınca yazarım basliycam birazdan . Yemek filan pisiyo şuan 4 tane perde yıkadım dev boy onları astım camları sildim bahçeyi kapı önünü filan yıkadım çiçekleri suladım banyo dusakabin hepsini mavi su ile temizledim duvarlara kadar . Mutfak yağ çözle tüm duvarları sIldim . Koltuklari ustunden bi bezle tozunu aldim . Halıları kaldırdım silktim yerleri sildim supurdum .toz aldim . Camasir yikadim astim markete gittim geldim simdi yemek yaptim ip.atliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?