Annem geldi benim yemek düzeni şaştı
Aç değildim aslında ya ameliyat olacak filan dediler ya bi korktum, tansiyonum filan düştü. O ara saçmaladım yiyemem filan diye :) Teşekkür ederim <3
çok geçmiş olsun canım hem sana hem babana.Kızlar ya tansiyonum düştü biraz önce bir dilim peynir yedirdiler zorlaDiyorum yarın tartı günü yemem Yeni kendime geldim. Babamın kasık fıtığı patlamış ben de üzüldüm çok kötü oldum öyle tansiyonum düştü.
Ooo maşallah çok iyi vermişsinHayırlı sabahlar herkeseilk işim tartılmak oldu geçen hafta 64.4 bu hafta 63.2 1.2 kg gitmiş. Bu haftaki hedefim 63 tü. Dün o sütlacı yemesem tutturacaktım sanırım neyse buna da şükür
Yaaa çok güzel vermişsin de çalışıyor musun çok erken tartılmışsın. Biraz beklesen 63 olurdu o. Ayrıca 18 Ekimde gelmişsin bu gün listedesin.Hayırlı sabahlar herkeseilk işim tartılmak oldu geçen hafta 64.4 bu hafta 63.2 1.2 kg gitmiş. Bu haftaki hedefim 63 tü. Dün o sütlacı yemesem tutturacaktım sanırım neyse buna da şükür
Vayyy maşllah 90 lara veda partisi yapalım hadiGünaydın Kızlar. 91 den 89.9a inmişim. Şükürler olsun
Teşekkürler canım o sıra işte öyle saçma davrandım :)Önce sağlık canım o kadar abartmaya gerek yok ayrıca peynir yemişsin sadece pek etkilemez. babana da geçmiş olsun
Teşekkürler :)çok geçmiş olsun canım hem sana hem babana.
Ooo maşallah çok iyi vermişsin
1200 grHayırlı sabahlar herkeseilk işim tartılmak oldu geçen hafta 64.4 bu hafta 63.2 1.2 kg gitmiş. Bu haftaki hedefim 63 tü. Dün o sütlacı yemesem tutturacaktım sanırım neyse buna da şükür
1110 grGünaydın Kızlar. 91 den 89.9a inmişim. Şükürler olsun
600 grGünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.
Geçen hafta 75.2 kg
Bu hafta 74.6 kg
Fark 0.6
Hiç beğenmedim sonucu ama ağlamak yok. önümüze bakacağız.
yapalım yapalımYaaa çok güzel vermişsin de çalışıyor musun çok erken tartılmışsın. Biraz beklesen 63 olurdu o. Ayrıca 18 Ekimde gelmişsin bu gün listedesin.
Vayyy maşllah 90 lara veda partisi yapalım hadimuhteşemmmm
Oo maşallah çok iyi. O kadar az yiyorsun ki normalde HakkındırGünaydın herkese :)
Ben de 65.3'den 64.5'e düşmüşüm. 800 gr gitmiş. Öyle uzun zaman olmuştu ki 64'leri görmeyeli. Şimdi biraz patlatacağım müsaadenizleCuma cortlatması
Ben eksiyi gördüğüm sürece mutlu olurum. Moral bozmak yok. Gayet iyisinGünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.
Geçen hafta 75.2 kg
Bu hafta 74.6 kg
Fark 0.6
Hiç beğenmedim sonucu ama ağlamak yok. önümüze bakacağız.
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar güzel eksiler görülmüş tebrikler
Bende tartilmadim daha kızım grip bugün okula göndermedim patetes kizartmasi istedi onu yapacağım hem sabahki şişlik gider bendede öyle tartilirim
2. Yi yakın zamanda mi düşünüyorsunuz canım? Allahım bu 40lı 50 Li kiloları hayal edemiyorum. Nasıl oluyor? O kilodayken insanlar sizi görebiliyor mu?Kızlar ben şimdi hesapladım da VKİ'ne göre aşırı kiloluyum ama 60 olursam normal kilolu olacağım sanırım. 49'da benim ideal kilommuş. (Kilo almadan önce 52 kg'dım) Artık kısmetse 49'ları da 2. bebekten sonra görürüm. Çünkü 49'a inmek demek benim neredeyse 1 yılımı alır herhalde değil mi?
Çok geçmiş olsun canım. Benimkiler de öksürüyor bugün ama bişeyleri yok benceGünaydın kızlar güzel eksiler görülmüş tebrikler
Bende tartilmadim daha kızım grip bugün okula göndermedim patetes kizartmasi istedi onu yapacağım hem sabahki şişlik gider bendede öyle tartilirim
Çalışmıyorum erken kahvaltı yapıyoruz kahvaltıdan önce tartıldımYaaa çok güzel vermişsin de çalışıyor musun çok erken tartılmışsın. Biraz beklesen 63 olurdu o. Ayrıca 18 Ekimde gelmişsin bu gün listedesin.
Vayyy maşllah 90 lara veda partisi yapalım hadimuhteşemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?