Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

çok geçmiş olsun canım hem sana hem babana.
Hayırlı sabahlar herkese ilk işim tartılmak oldu geçen hafta 64.4 bu hafta 63.2 1.2 kg gitmiş. Bu haftaki hedefim 63 tü. Dün o sütlacı yemesem tutturacaktım sanırım neyse buna da şükür
Ooo maşallah çok iyi vermişsin

Hayırlı sabahlar herkese ilk işim tartılmak oldu geçen hafta 64.4 bu hafta 63.2 1.2 kg gitmiş. Bu haftaki hedefim 63 tü. Dün o sütlacı yemesem tutturacaktım sanırım neyse buna da şükür
Yaaa çok güzel vermişsin de çalışıyor musun çok erken tartılmışsın. Biraz beklesen 63 olurdu o. Ayrıca 18 Ekimde gelmişsin bu gün listedesin.
Günaydın Kızlar. 91 den 89.9a inmişim. Şükürler olsun
Vayyy maşllah 90 lara veda partisi yapalım hadi muhteşemmmm

1200 gr
Günaydın Kızlar. 91 den 89.9a inmişim. Şükürler olsun
1110 gr
Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.

Geçen hafta 75.2 kg
Bu hafta 74.6 kg
Fark 0.6
Hiç beğenmedim sonucu ama ağlamak yok. önümüze bakacağız.
600 gr

Harikasınız kızlar tebrik ederim

yapalım yapalım yılbaşında da 80lere veda yapalım inş.
Günaydın herkese :)
Ben de 65.3'den 64.5'e düşmüşüm. 800 gr gitmiş. Öyle uzun zaman olmuştu ki 64'leri görmeyeli. Şimdi biraz patlatacağım müsaadenizle Cuma cortlatması
Oo maşallah çok iyi. O kadar az yiyorsun ki normalde Hakkındır

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.

Geçen hafta 75.2 kg
Bu hafta 74.6 kg
Fark 0.6
Hiç beğenmedim sonucu ama ağlamak yok. önümüze bakacağız.
Ben eksiyi gördüğüm sürece mutlu olurum. Moral bozmak yok. Gayet iyisin

Kızlar ben şimdi hesapladım da VKİ'ne göre aşırı kiloluyum ama 60 olursam normal kilolu olacağım sanırım. 49'da benim ideal kilommuş. (Kilo almadan önce 52 kg'dım) Artık kısmetse 49'ları da 2. bebekten sonra görürüm. Çünkü 49'a inmek demek benim neredeyse 1 yılımı alır herhalde değil mi?

Günaydın kızlar güzel eksiler görülmüş tebrikler

Bende tartilmadim daha kızım grip bugün okula göndermedim patetes kizartmasi istedi onu yapacağım hem sabahki şişlik gider bendede öyle tartilirim

2. Yi yakın zamanda mi düşünüyorsunuz canım? Allahım bu 40lı 50 Li kiloları hayal edemiyorum. Nasıl oluyor? O kilodayken insanlar sizi görebiliyor mu?

Günaydın kızlar güzel eksiler görülmüş tebrikler

Bende tartilmadim daha kızım grip bugün okula göndermedim patetes kizartmasi istedi onu yapacağım hem sabahki şişlik gider bendede öyle tartilirim
Çok geçmiş olsun canım. Benimkiler de öksürüyor bugün ama bişeyleri yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…