- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet aslında aralarını çok açmak istemiyordum ama kilo problemi olunca sıkıntı oldu tabi. Hamilelikten sonra ilk diyetisyene gittiğimde obez çıkmıştım.2. Yi yakın zamanda mi düşünüyorsunuz canım? Allahım bu 40lı 50 Li kiloları hayal edemiyorum. Nasıl oluyor? O kilodayken insanlar sizi görebiliyor mu?
Canım 76.1 çıktım bugun***12. TAKIM 646. ETAP***
Cordelia_1605 (86.5/
Elifcig93 (63.1/
MorVampirella(68/
fantastikaaa(87.5/
asya_01 ( 76,9
mavimli( 77,9/
Su perisi86 (85/
Mavi95(71,7/
12. Takım Ortalama:
64.5***12. TAKIM 646. ETAP***
Cordelia_1605 (86.5/
Elifcig93 (63.1/
MorVampirella(68/
fantastikaaa(87.5/
asya_01 ( 76,9
mavimli( 77,9/
Su perisi86 (85/
Mavi95(71,7/
aslihancngz
cemrenil
12. Takım Ortalama:
Valla bende 172 boyla doğumdan sonra obez çıktım.Evet aslında aralarını çok açmak istemiyordum ama kilo problemi olunca sıkıntı oldu tabi. Hamilelikten sonra ilk diyetisyene gittiğimde obez çıkmıştım.Sonra işte vere vere anca buraya geldim. Şimdi elimi çabuk tutmak istiyorum daha fazla açılmadan araları:)
40'lı 50'li kilolar kısa boylularda anca normal duruyor. 52 kg'da bile bacaklarım kalındı benim yani156 cm boy olunca tabi zayıf gözükmek için anca 49'lar filan olmak lazım
Çok kötü ya obez çıkmak :/ Neyse veririz fitmom olacağızValla bende 172 boyla doğumdan sonra obez çıktım.
Aralarının çok olmaması şimdilik güzel bir duygu. Bakalım ilerleyen günler bize ne gösterecek
Tabiki fitmom olmak bizim işimizÇok kötü ya obez çıkmak :/ Neyse veririz fitmom olacağız
Yani biraz daha büyüsün ufak, daha da iyi olur :)
Tabiki fitmom olmak bizim işimiz
Evet evet ilk bebişin kızdı sanırım. Kızın uysal bi çocuksa bence de aralarını açmamak lazım
Günaydın kaptanım o zaman düzenlemiyorum:)Arkadaşlar listeye kilo girmeyin lütfen sadece bildirim yapalım. Ben akşam listeyi paylaşırken gireceğim
Düzenleme canımGünaydın kaptanım o zaman düzenlemiyorum:)
Çok kıskandım seni maşallah cnm çok güzel kilo vermişsin tebriklerHayırlı sabahlar herkeseilk işim tartılmak oldu geçen hafta 64.4 bu hafta 63.2 1.2 kg gitmiş. Bu haftaki hedefim 63 tü. Dün o sütlacı yemesem tutturacaktım sanırım neyse buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?