- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Akşam sakin içme o zaman cnmYeşil çay bende de uykusuzluk yapıyor. Günün hangi saatinde içersem içeyim uyku kalitem düşüyor.
Ben de ya sabah 70 görürsem haftaya 69 kesin gelir. Gerçi 10unda regl olmam lazım ama yine de umutluyum yeni yaşıma 70 lerde girmeyeceğimYazdikca meraklaniyorum hemen gormek istiyorum tartiyiiii
Tabii biz takımız şimdi senin canın çekti bizimki çekmese olmazdı dimiDizi izliyorum ay dizide adam tepsiden baklavalari bir bir yedi bi de yerken nasıl.gosteriyor off off
Hahha valla sesli güldümTabii biz takımız şimdi senin canın çekti bizimki çekmese olmazdı dimi
Ben de acıktımBen çookk acıktımm ama direniyorum eğer yarın tartıda eksi görürsem güzel bir kahvaltı yapacağım çok özledim
Dizi izliyorum ay dizide adam tepsiden baklavalari bir bir yedi bi de yerken nasıl.gosteriyor off off
Amaaa ne demişler Perşembe tok yatan bizden değildiraç yatacağız ki sabah güzel eksi görelim dimi
Ben de ya sabah 70 görürsem haftaya 69 kesin gelir. Gerçi 10unda regl olmam lazım ama yine de umutluyum yeni yaşıma 70 lerde girmeyeceğim
Ben de acıktım
Kahve iyi tok tutuyormuş beni. Daha da uyuyan hiç çocuk yok. Varan 0/4
Bak şimdi daha çok heyecanlandımSonunda 68 lerden kurtuluyorum bu kesinlesti ama kac cikarim bilmiyorum bakalimm :) ama eksideyim
Pis gaffur anca yiyoayy bende izliyorum çukurovayı aynen benimde canım çektii
göreceğiz inşallah
Valla zor olmali eşinle nasil vakit geçiriyorsunuz 4 çocuklaBen de acıktım
Kahve iyi tok tutuyormuş beni. Daha da uyuyan hiç çocuk yok. Varan 0/4
Dediğimi umursamıyorsun ki 1 hafta sadece yürüyüş yapsan en azından duraklamayı kırarsınBen tok üst baş 73.0 çıktım demin yine zayıflayamadım sanrm nolcak böyle bilmiyorum ben ya gerçekten artık sasirdim
Yaaa ama aç kalmak da yasak. Az yiyin dediysek suyunu çıkarmaya gerek yoktuKızlar ya tansiyonum düştü biraz önce bir dilim peynir yedirdiler zorlaDiyorum yarın tartı günü yemem Yeni kendime geldim. Babamın kasık fıtığı patlamış ben de üzüldüm çok kötü oldum öyle tansiyonum düştü.
Aç değildim aslında ya ameliyat olacak filan dediler ya bi korktum, tansiyonum filan düştü. O ara saçmaladım yiyemem filan diye :) Teşekkür ederim <3Yaaa ama aç kalmak da yasak. Az yiyin dediysek suyunu çıkarmaya gerek yoktuçok üzüldüm şimdi babana da çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?