Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menüm gelsin o zaman
Kahvalti 8 de yagda iki yumurta, kahve
Ara cevizli sucuk ve sütlü kahve
Öglen 2 de etli sandvic ve kakaolu süt
Ara bir parca hindistancevizli çikolata
Aksam yok.
fantastikaaa Hadi bakalim kapisalim
Bi kere senin menün benim menümü yenmiş bugün. Yarına dikkat ediyorm kazanmana izin vermicem. Akşam olmadan olmaz kalk yemek ye çabuk

Spor nerdee :)

Ayy menüyü boşver evde huzurun olsun yeterki kuzum. Ağlama boşver dönüp dolaşıp yine yanına gelecek olur öyle arada kavgalar.
Kaç gündür böyle huzurumuzu kaçırıyor yavrum gelmiş gozyasimi siliyor anne ağlama diyor gelde deli olma..teselli ediyor beni

Onu da ılk duyuyorum kollar hep aynı olur benım bıldıgım allah allah ☺
Iyı ılgı olunca ıyı de para ıstıyolar malesef
Durakladı veremiyorum napicam diyorum duraklayacak diyor . Ideal kilo 65.8 yazıyor ben 71.6 yim gelmiş burası güzellik merkezi değil kilon normal sen benim hastam değilsin diyor manyak mıdır nedir bi garipler cnm ya
O bence sana gardını aldı kabul etmek istemedi
Kızlar ben menu vermicemm batirdim. Ağlıyorum hala eşimle çok fena kavga ettik kapıyı vurdu çıktı. Bugunum çöp oldu
Bende cok aglagımdır hemen aglarım ama bu yanlıs cocuklarımız etkılenır uzulurler. koca kışisi yuzunden cocuklarımızı uzmeye degmez degıl mı. Boyle deyıp kendımı rahatlatırım. Olur oyle arada normal hıcte uzulme azcık gamsız ol...

1 yıl önce seansına 80 veriyordum. Gerçi bir kere gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…