- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Keşke arada bir hafta olsun alsaydın cnm. Bizim işimiz kafa yorgunluğu yapıyor. Kafayı boşaltıp deşarj olmayınca devam etmek çok zor oluyor...Yakın zamanda ayrılacağım izne ay sonuna doğru sanirim. Cok sıkıldım valla
Ooo fena. Umarım geçmiştir şimdi.Abla bildiğin şerbetli tatlı istiyorum cok fena
Cuma ya gümbür gümbür geliyorum kork benden sarayca menüsüDünkü menüm:
Sabah
1 sigara böreği
1 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Öğlen 3 kaşık nohut
Ara
1 avuç fındık
1 kase yoğurt
Akşam
Tavuk çorbası.
Mangal 3 kanat
Salata
Merhaba canım özür diliyorum senden iki gün aktif olamadım keşke yeseydin yağlı yağlıBende feciyim bugün. Benimde tabanlarım sızım sızım sızlıyor. 6500 adım oldum. Azmedip 10000e tamamlayacağım. 120de ip atladım. Bugün öğlen patates kızartmasına hayır dedim ben. Valla ben patates kızartmasına hayır dediysem kork bendenSu perisi86
Geçmiş olsun canım ❤En azindan istifra etmedim bir daha. Şu an biraz daha iyiyim. Sabah kursa giderken rüzgarı yedim başım tuttu
Hiç duymadım cnm.Kızlar vespero markasıyla ilgili bilgisi olan var mı?
O marka koltuk takimi baktık da bugun
Ben gorumcemden görmedim aramız o kadar iyi olmasina rağmenSenin gibi görümce dostlar başına cnm. Evi temizle, ikramlık hazırla, ayak işleriyle uğraş bayağı iş halletmişsin. Gözünaydın bu arada Allah analı babalı halalı büyütsün
Anlaması lazım cnm. Bende görmedim. Ama benim görümcemde hemşire zavallım kendi işini zor yetiştiriyor benimkine koşamaz o yüzden. Zaten bende kendi işimi yetiştirsem kafi diyorm. Başkasına yardım edebilecek vaktim hiç olmuyor.Ben gorumcemden görmedim aramız o kadar iyi olmasina rağmen
Gelinimiz yaptigim iyiligi desteği anlarmi bilemem ben erkek kardeşim için yaptim canım
Sağol güzel dileklerin için
Sanırım ahın tuttu canım. Bugün dayanamayıp baklava yedim. Aslında diyette olduğumu unuttum.Merhaba canım özür diliyorum senden iki gün aktif olamadım keşke yeseydin yağlı yağlı
çok geçmiş olsun canım. Sen çok güçlüsün her şeyin üzmesinden gelebilirsinKızlar ben geldim yorgun mutsuz çarpıntım oldu bugün hep yine uyudum gecsin diye yarın psikiyatrise randevum var bakalım ne diyecek
Aman allahımmm ben bugün yediğimi saymayayım.Bugün yediklerim
Sabah 10:30 sucuklu yumurta peynir zeytin 3 dilim tb ekmeği yeşil çay
13:00 bi küçük muz
15:00 şekersiz türk kahvesi
19:00 bi tabak pırasa yemeği
21:00 zencefili limonlu çay içerim
Bende hiç duymadım canmKızlar vespero markasıyla ilgili bilgisi olan var mı?
O marka koltuk takimi baktık da bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?