- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Yok canım ben misafir varken çok yemem benim sorunum yalnızlıktan sıkılıp yemek zaten sohbet muhabbet derken yanımda biri varken yemek aklıma gelmiyor. Bi de Cuma kek falan yedim zaten tartıya kadar başka kaçamak yokvalla süper atlatmışsın günü cıs cos yersin diye korkmuştum
Niye kullanmadın ki izin.Yakın zamanda ayrılacağım izne ay sonuna doğru sanirim. Cok sıkıldım valla
Annem ameliyat olacak o yüzden onun için alacağım eğer kullanırsam izin alamam başkaNiye kullanmadın ki izin.
Anladım rabbim şifa versin. Ne ameliyatıAnnem ameliyat olacak o yüzden onun için alacağım eğer kullanırsam izin alamam başka
Benim menülerim hala çok can çekilesi. Birilerinin diyetinin bozulmasına sebep olurum diye yazmıyorum.
Diz ameliyati olacak kaptanim. Amin insallah cabuk iyilesir ameliyat iyi gecer..Anladım rabbim şifa versin. Ne ameliyatı
Hayir kontrol tartimiz yok ama sen istersen tartil :) ben her sabah tartilirim aliskanlik :)Anka kaptancım kontrol tartısı var mı yarın tartılacakmıyız?
Iyi günler ablacim nasilsin :)İyi günler arkadaşlar
Bugün daha iyiyim canım sağolasınÇok geçmiş olsun canım yeni okudum geçmişi iyisindir umarim şimdi
Geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah annen.Diz ameliyati olacak kaptanim. Amin insallah cabuk iyilesir ameliyat iyi gecer..
Hayir kontrol tartimiz yok ama sen istersen tartil :) ben her sabah tartilirim aliskanlik :)
Iyi günler ablacim nasilsin :)
Benim canım tatlı istiyor cok fazla ama bu iki kiloyi vermek için 2 hafta cabaladim simdi kendime bu kötülüğü yapmak istemiyorum gece boyu suya dayancam heralde benim icin gun cok uzun dahaGeçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah annen.
İyiyim canim. Bu gün daha iyiyim iyice motive ettim kendimi.
Hurma, kayisi, üzüm yesen biraz olsun geçer tatlı isteğin.Benim canım tatlı istiyor cok fazla ama bu iki kiloyi vermek için 2 hafta cabaladim simdi kendime bu kötülüğü yapmak istemiyorum gece boyu suya dayancam heralde benim icin gun cok uzun daha
Abla bildiğin şerbetli tatlı istiyorum cok fenaHurma, kayisi, üzüm yesen biraz olsun geçer tatlı isteğin.
Hepsı aynı vallaSorma ya sinir etti beni, bir hafta sonumuz var onu da değerlendiremiyoruz. Çok canımı sıkıyor. İşte olmak bana iyi geliyor valla. Dediğin gibi kaçamak olmuyor iş yerinde. :)
Benıde hurma fılan kesmıyorAbla bildiğin şerbetli tatlı istiyorum cok fena
02.11.2019
Cnm bende kahvaltıyla duruyorum. Temizlik yaptık tüm gün çok yorulduk. Kıymalı yumurta ve ayran yerim diye düşünüyorm.Kızlar ne yapıyorsunuz?
Ben hem evi temizliyorum, hem bebeyle uğraşıyorum. Sabah kahvaltıyı iyi yapmışım hala acıkmadım. Ama sporsuz geçiyor.
Çok şükür cnm. Moralin nasıl? Toparlandın mıBugün daha iyiyim canım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?