Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

valla süper atlatmışsın günü cıs cos yersin diye korkmuştum
Yok canım ben misafir varken çok yemem benim sorunum yalnızlıktan sıkılıp yemek zaten sohbet muhabbet derken yanımda biri varken yemek aklıma gelmiyor. Bi de Cuma kek falan yedim zaten tartıya kadar başka kaçamak yok

Diz ameliyati olacak kaptanim. Amin insallah cabuk iyilesir ameliyat iyi gecer..

Hayir kontrol tartimiz yok ama sen istersen tartil :) ben her sabah tartilirim aliskanlik :)

Iyi günler ablacim nasilsin :)
Geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah annen.

İyiyim canim. Bu gün daha iyiyim iyice motive ettim kendimi.

Geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah annen.

İyiyim canim. Bu gün daha iyiyim iyice motive ettim kendimi.
Benim canım tatlı istiyor cok fazla ama bu iki kiloyi vermek için 2 hafta cabaladim simdi kendime bu kötülüğü yapmak istemiyorum gece boyu suya dayancam heralde benim icin gun cok uzun daha

Dünkü menüm:
Sabah
1 sigara böreği
1 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Öğlen 3 kaşık nohut
Ara
1 avuç fındık
1 kase yoğurt
Akşam
Tavuk çorbası.
Mangal 3 kanat
Salata

Sorma ya sinir etti beni, bir hafta sonumuz var onu da değerlendiremiyoruz. Çok canımı sıkıyor. İşte olmak bana iyi geliyor valla. Dediğin gibi kaçamak olmuyor iş yerinde. :)
Hepsı aynı valla
Abla bildiğin şerbetli tatlı istiyorum cok fena
Benıde hurma fılan kesmıyor yemekten sonra 2 3 catal kendı yaptıgım pastadan aldım gerısı buzlukta. Sımdı kıvranıyorum resmen gıdıp yememek ıcın allahım ne buyuk sınav benım gıbısıne

Kızlar ne yapıyorsunuz?
Ben hem evi temizliyorum, hem bebeyle uğraşıyorum. Sabah kahvaltıyı iyi yapmışım hala acıkmadım. Ama sporsuz geçiyor.
Cnm bende kahvaltıyla duruyorum. Temizlik yaptık tüm gün çok yorulduk. Kıymalı yumurta ve ayran yerim diye düşünüyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…