Vay rakibem az yemis cumartesi tebrikler02.11.2019
Kahvaltı(10.00)
2 yumurtayla omlet
3 zeytin
Biraz peynir
Ara(12.00)
1 muz
Akşam(17.00)
Tavuk dürüm
Cok iyiBugün yediklerim
Sabah 10:30 sucuklu yumurta peynir zeytin 3 dilim tb ekmeği yeşil çay
13:00 bi küçük muz
15:00 şekersiz türk kahvesi
19:00 bi tabak pırasa yemeği
21:00 zencefili limonlu çay içerim
Canım yoğurt ye icine limon pul biber ile ah etmedim vallaSanırım ahın tuttu canım. Bugün dayanamayıp baklava yedim. Aslında diyette olduğumu unuttum.ama canım çok çekmişti. Valla şu an vicdan azabından ölebilirim
çok geçmiş olsun canım. Sen çok güçlüsün her şeyin üzmesinden gelebilirsin
Aman allahımmm ben bugün yediğimi saymayayım.
Bu hafta iddialiyim diyorsunSabah(09.30)
1 yumurtadan omlet
Biraz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
Ara(12.00)
Mandalina 1 tane
Akşam(18.30)
Kıymalı yumurta
Ayran
Daha iyiyim konuştuk eşimle. Özür falan diledi. En azından hatasını anladı diye seviniyorumÇok şükür cnm. Moralin nasıl? Toparlandın mı
Bizde bugün ufak çaplı bir tartışma yaşadık o yüzden stres çarpıntı yaptı uyudum hep yavrumda yatagin içinde yanimda mandallarla oynadi telefonla flnDaha iyiyim konuştuk eşimle. Özür falan diledi. En azından hatasını anladı diye seviniyorum
Takımda değilim ya o yüzden paylaşmıyordum menümü. Birde cidden bazen diyetinizi bozabilecek şeyler yiyorum.Canım yoğurt ye icine limon pul biber ile ah etmedim valla
Iyi olmaya çalışıyorum canım sağol
Menünü paylasmak zorundasın bende cuma akşami yedim baklava hastane odasinda yemiyorum desemde halasisin hadi fln diye ısrar olunca☹
Ya öyle olur zaten. Bebiş Nasıl iyimi?Canım yoğurt ye icine limon pul biber ile ah etmedim valla
Iyi olmaya çalışıyorum canım sağol
Menünü paylasmak zorundasın bende cuma akşami yedim baklava hastane odasinda yemiyorum desemde halasisin hadi fln diye ısrar olunca☹
Eee bu nasıl yarış topla kendiniTakımda değilim ya o yüzden paylaşmıyordum menümü. Birde cidden bazen diyetinizi bozabilecek şeyler yiyorum.
Iyi canım şimdi resimlerini attı gelinimizYa öyle olur zaten. Bebiş Nasıl iyimi?
Aaaa yok öyle değil. Yediklerim tatlı falan değil. Ben dişliyimdir. Sen kork benden. Sabah kahvaltımı baya dolu dolu yaparım ben. Buradaki menüleri gördükçe kendimden utanıyorum.Eee bu nasıl yarış topla kendiniyediklerini paylastikca motive olacaksın yemeyeceksin
Sen basarirsin ıstersen hadi bakalım
Dişli rakip severim yarın güzel bir menü bekliyorum
Paylaş paylaş paylaşAaaa yok öyle değil. Yediklerim tatlı falan değil. Ben dişliyimdir. Sen kork benden. Sabah kahvaltımı baya dolu dolu yaparım ben. Buradaki menüleri gördükçe kendimden utanıyorum.
Sabah
Füme etli omlet
Cay
3 dl peynir
5 yesil zeytin
2 dl ekmek
Ara
1 salkım üzüm
Öğle
5 köfte
Yoğurt
Salata
Akşam
1/2 yt kuru fasulye
1/2 yt bulgur pilavı
Salata
Su 2 olur
Spor100 ip
madamhd
Burdayim dizi izliyorumKızlar 12takim hatunlari neredesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?