Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız 2tabak makarnami
Cuma kazanan belli
2 tabak makarna neden yedin
1 tabak bile fazla kilo vermek istiyorsan bazı şeylerden ödün vermelisin cnm.
Benim bünyem yakıyor yakıyor ( o yüzden 90 kiloyum)
yok yok Her zaman böyle değil beslenme düzenim. dünden beri toparlayamadım kendimi. Bir anda gözüm dönüyor. Yoksa makarnayı 15 günde bir yapıyorum.
Su perisi86 canım çok erkencisin. Cumayı bekle ve gör (diyip kilo alıyormuşum bide)

Afiyet olsun 2 tabak nasıl tabak bilmiyorum ama ben yağsız makarna yapıp yiyorum ayda yılda bir. Neyse rakibini mutlu ettin
Sarayca da beni bekliyor börek çörek yesin ama çok bekler

Kizlar menümü paylasayim
Kahvalti 8 de bir haslanmis yumurta, kahve
Ara havuc, zencefil ve elma suyu bir bardak
Öglen 2de mozzarellali domatesli sandvic ve büyük bir fincan kakao
2 litre su
Aksam bisey yemeyecegim.
salata ye akşam 2 kaşık zeytinyağı kat içine aç aç olmaz. 18:00 gibi yesen geç olmaz

Ahh canım rabbim kolaylıklar versin.
Banyo yapabilsem rahat rahat o bile kafi olacak. Ben banyoya girdiğimde küçük oğlum kapıyı yumruklamaya başlıyor.
Ben de valla. Resmen ohal çıkıyor evde

Afiyet olsun 2 tabak nasıl tabak bilmiyorum ama ben yağsız makarna yapıp yiyorum ayda yılda bir. Neyse rakibini mutlu ettin
Sarayca da beni bekliyor börek çörek yesin ama çok bekler
Yine mi güzel menü

selam kızlar bugün gelemedim. Gece telefonu yastığımın altına koyuyorum dün gece elim telefona gitti bi baktım ateş gibi olmuş hemen aldım yere koydum. Patlar falan diye korktum bişey olmadı şükür. Sabahda geç kalktım telefona bakmak aklıma geldiğinde saat 1 falandı. Telefonu bi aldım şarjı yok halbuki yatmadan önce doldurmuştum. Şarja taktım almadı açılmadı eyvah dedim bozuldu. Bıraktım şajda kendi haline neyseki açılmış sonra

Bugün yediklerim
Sabah 08:00 hastaneye gitmeden ilaç içmek için yarim dilim tb ekmeği biraz peynir

13:00 bi tabak pirasa yemeği

15:30 bi muz 4ceviz

18:30 2kepce mercimek çorbası 6 küçük sarma
(5 kestane eşim gelirken almış)

21:00 gibi bi mandalina bitki çayı içerim
Anka

Cnm uyurken mümkün olduğunca aynı oda da bile bırakmamaya çalış. Günümüz şartlarında zaten herşeyden radyasyon alıyoruz. Gece bari dinlensin vücudumuz diimi

Cnm uyurken mümkün olduğunca aynı oda da bile bırakmamaya çalış. Günümüz şartlarında zaten herşeyden radyasyon alıyoruz. Gece bari dinlensin vücudumuz diimi

Haklısın canım. İşe giderken alarm kurduğum için başucuma koyuyordum alışkanlık oldu. En azından çalışmadığım süreçte uzak tutmam lazım.

04 Kasım Menüm

Sabah 11.30
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor
5 zeytin
2 d kepekli ekmek

Ara 15.30
1 elma
1 bardak ayran

Akşam 18.30
6 yk kuru fasulye
5 yk taze fasulye kavurması
1 kase yoğurt
2 d kepekli ekmek

Ara 21.00
1 bardak sütlü neskafe
2 ceviz
2 hurma

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş

İyi akşamlar herkese. Benim bugünkü menüm:

Kahvaltı (7.00)
1 yumurta ile omlet
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
1 kaç tane zeytin

Öğlen(12.30)
Pırasa yemeği az bulgurla ve havuçsuz yaptım

Akşam(19.00)
Yarım lavaş ile tantuni
1 bardak ayran

İlerleyen saatlerde bi yeşil çay ile kapatırım.

Su:1,5 lt
Spor:8 bin adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…