Kız 2tabak makarnami
Cuma kazanan belli
Benim bünyem yakıyor yakıyor2 tabak makarna neden yedin
1 tabak bile fazla kilo vermek istiyorsan bazı şeylerden ödün vermelisin cnm.
Afiyet olsun 2 tabak nasıl tabak bilmiyorum ama ben yağsız makarna yapıp yiyorum ayda yılda bir. Neyse rakibini mutlu ettin8.30
1 bardak tarçınlı süt
Biraz kuruyemiş
15.00
2 tabak makarna
1 kase yoğurt
18.30
1 tabak fırında karnabahar
1 kase yoğurt çorbası
Bir takım sebeplerden dolayı kahvaltı yapamadım. O yüzden makarnaya yüklendim.
45 dk tempolu yürüyüş
15 dk Leslie
8000 adım
3 lt su
Zaten 2 yaşa kadar tavsiye ediyorlar iyi olur senin içinYok kaptanım benimki bayağı büyümüş olacak 23 aylık oluyor o zamana. Mayısta nöbete başlayacağım için geceleri emmeden uyumaya alışması lazım. O dönemde mecburen bırakıcam başka şansım olmaz benim.
salata ye akşam 2 kaşık zeytinyağı kat içine aç aç olmaz. 18:00 gibi yesen geç olmazKizlar menümü paylasayim
Kahvalti 8 de bir haslanmis yumurta, kahve
Ara havuc, zencefil ve elma suyu bir bardak
Öglen 2de mozzarellali domatesli sandvic ve büyük bir fincan kakao
2 litre su
Aksam bisey yemeyecegim.
Ahh canım rabbim kolaylıklar versin.Ahh kaptanım anlatsam nasılsın diye sorduğuna pişman olacaksın. Bileklerim acıyor ayaklarımın altı zonkluyor. Sabah 7.30 dan bu saate kdr istinasız ayaktaydım. Bir öğle yemeğinde oturdum onda da yemek mi beni yedi ben mi onu yedim bilmiyorm yani
Ben de valla. Resmen ohal çıkıyor evdeBanyo yapabilsem rahat rahat o bile kafi olacak. Ben banyoya girdiğimde küçük oğlum kapıyı yumruklamaya başlıyor.
Afiyet olsun 2 tabak nasıl tabak bilmiyorum ama ben yağsız makarna yapıp yiyorum ayda yılda bir. Neyse rakibini mutlu ettin
Sarayca da beni bekliyor börek çörek yesin ama çok bekler
Yine mi güzel menüMenü
Sabah
Domates,salatalık 3 zeytin, 2 yumurtalı omlet
1 dilim t.b ekmeği
Öğlen
Bol salata
2 dilim t.b ekmeği
Akşam
1 kase şehriye çorbası
Salata
4 y.k dana ciğer
Gün boyu içecekler
2 şekersiz t.kahvesi 1 şekersiz yeşil çay 1 bardak elma sirkeli su, 3 bardak şekersiz çay
Cnm uyurken mümkün olduğunca aynı oda da bile bırakmamaya çalış. Günümüz şartlarında zaten herşeyden radyasyon alıyoruz. Gece bari dinlensin vücudumuz diimiselam kızlar bugün gelemedim. Gece telefonu yastığımın altına koyuyorum dün gece elim telefona gitti bi baktım ateş gibi olmuş hemen aldım yere koydum. Patlar falan diye korktum bişey olmadı şükür. Sabahda geç kalktım telefona bakmak aklıma geldiğinde saat 1 falandı. Telefonu bi aldım şarjı yok halbuki yatmadan önce doldurmuştum. Şarja taktım almadı açılmadı eyvah dedim bozuldu. Bıraktım şajda kendi haline neyseki açılmış sonra
Cnm uyurken mümkün olduğunca aynı oda da bile bırakmamaya çalış. Günümüz şartlarında zaten herşeyden radyasyon alıyoruz. Gece bari dinlensin vücudumuz diimi
Her şeyAfiyet olsun 2 tabak nasıl tabak bilmiyorum ama ben yağsız makarna yapıp yiyorum ayda yılda bir. Neyse rakibini mutlu ettin
Sarayca da beni bekliyor börek çörek yesin ama çok bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?