- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
İnş olurum. Bu yaz istediğim kiloda olmak istiyorm. Tatile giderken birsürü alışveriş yapmak istiyorum. Çocuklarımda az biraz büyümüş olacak herşey çok güzel geçecek diye düşünüyorm. Bu yazla ilgili çok ümitliyim
Erzurum'da yaşıyorum :) Çok sevdiğim söylenemez özellikle işe gidip gelmek eziyet haline geliyorKar miii ay ne güzel yaa nerede oturuyorsun ki ah ah izmire hiç yGmiyor
Kaptanımm sabah eve geldim nöbet sonrası 16:00 a kadar uyumuşum. Sonra misaifir geldi yemekli aniden onun hazırlığı derken gittiler anca oturdum kaçamak yaptım kendimi kötü hissediyorum bugünün gelişi dünden belliydi dünden beri canım tatlı istiyordu misafir de alınca yedim nefsim köreldiyedim ve o istek geçti eski halime dönmeliyim ama akşam saati yedim bu da kötü etkileyecek bunun da farkındayım@Cordelia_1605
sende durumlar nasıl canım
Mor Vampirella
fantastikaaa
@cemrenil
Takımımızın irade kraliçeleri sizler nasılsınız
Bugun ben de kaçamak yaptımmmm kendime de kızgınım size nasıl kızayımmErzurum'da yaşıyorum :) Çok sevdiğim söylenemez özellikle işe gidip gelmek eziyet haline geliyor
Sen ne yaptın:/Bugun ben de kaçamak yaptımmmm kendime de kızgınım size nasıl kızayımm
Ay valla ben çok üzülüyorum kisin ortasında izmir hariç heryere yağıyor ya tv de verdiklerinde resmen ağlayacak gibi oluyorum keşke yağsa buraya yollaErzurum'da yaşıyorum :) Çok sevdiğim söylenemez özellikle işe gidip gelmek eziyet haline geliyor
Su iç varsa soda icKarnım çok açıktı kızlar
Sade soda içemiyorum midem bulanıyor onu içince ama baya acıktımSu iç varsa soda ic
Ilk defa benimde dizim var diye bu saate kadar oturdum erken yatinca böyle bir sorun olmuyor bende biraz peynir yedimKarnım çok açıktı kızlar
36 beden kadının bişey yapmasına grk yokki sırf 36 beden olduğu içinde nefret edilir ondan
2017 nin kışında azıcık yağmıştıAy valla ben çok üzülüyorum kisin ortasında izmir hariç heryere yağıyor ya tv de verdiklerinde resmen ağlayacak gibi oluyorum keşke yağsa buraya yollabiz burda hala gündüz tsort giyiyoruz
İçine limon sikiyorum ben yanına salatalık yada içine koyurum bi dene bakalım bende ilk icemiyordum bu şekilde alıştımSade soda içemiyorum midem bulanıyor onu içince ama baya acıktım
Gecen sene ist kar çok yağmadi bu sene inş kızımın şansına yağarsa ilk defa karla oynar2017 nin kışında azıcık yağmıştı
Yaza fistik gibi olalim insallahİnş olurum. Bu yaz istediğim kiloda olmak istiyorm. Tatile giderken birsürü alışveriş yapmak istiyorum. Çocuklarımda az biraz büyümüş olacak herşey çok güzel geçecek diye düşünüyorm. Bu yazla ilgili çok ümitliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?