Kesinlikle haklısın. Kalktım kalktım. Bi çorba, bir de fırında karnabahar yaptım. bulaşıkları da attım. Oh mis olduÇok yüklendin bi anda kendineyemeğini yap dinlen
Uzun süredir kek yemedim cnm. Bugün eşime ve oğullarıma yaptım. Belki ucundan tadına bakarım.Olsun baska bir sey yememissin. Ben hafta sonu kek, çikolata falan yedim
Çocuğun kaç yaşında cnm. Benimkilerin arasında 4 yaş var. Hem iş hem çocuk tükendiğimi hissediyorum.Ankacigim allah yardımcın olsun canım ben bi taneyle uykusuz kalıyorum gece burnundan nefes alamadikca ağladı gerçekten çocuk büyütmek çok zor
Ikinciyi çok istiyorum ama kendimde o gücü sabri göremiyorum
Bende ramazanda bırakacağım. Çok yordu beni emzirmek artık. Tüm enerjimi alıyor.Afiyet olsun canım. Dün sıkıntı vardı sitede ben de giremedim baya.
kolay gelsin canım. Ben de Ramazana kadar emzirip Ramazan da bırakacağım inşallah. Sabaha kadar emiyor hiç bırakmıyor.
Maalesef canım.
Ben iki kilo almis görünüyorum
24 Nisanda başlayacakmış Ramazan. 15 Nisan gibi başlarım diye düşündüm. 16 Aylık olacak bakalım belki de kıyamam o zamanBende ramazanda bırakacağım. Çok yordu beni emzirmek artık. Tüm enerjimi alıyor.
Yok ama iste iki gün gec yedim sonuc bu. Bu hafta bir daha hic gec yememem gerekiyor. Korkunc bir bünyem varrakibeem naptın sen? Tartı değişikliği falan mı var?
Kocamın yüz vermemesi hariç hepsi bende de var. Ve emin ol kadınların hemen hemen hepsinde var cnm. Arada benimde psikolojim çöküyor sonra bir bakıyorm toparlıyorum. Bu bir süreçtir mrk etme. Sadece en az zararla atlatmaya çalışMutsuzluk nedenleri:
Kocam yüz vermiyor.
Asiri is yüküm var. Evden 8de cikiyorum ve 6dan önce gelemiyorum.
Evde ev isi, cocuklar derken kendime ait bir dakikam yok.
Simdi de sag dizim de sorun var kac gündür agriyor topallayarak yürüyorum.
Mutsuzum dostlar mutsuzum
Yok kaptanım benimki bayağı büyümüş olacak 23 aylık oluyor o zamana. Mayısta nöbete başlayacağım için geceleri emmeden uyumaya alışması lazım. O dönemde mecburen bırakıcam başka şansım olmaz benim.24 Nisanda başlayacakmış Ramazan. 15 Nisan gibi başlarım diye düşündüm. 16 Aylık olacak bakalım belki de kıyamam o zaman
Normalde bende öyleyim. Bi taraftan düşünüyorum hayatım boyunca diyet mi yapacağım diye. Sonra da başka bir taraftan ne kdr verirsem kardır diye uğraşmaya devam ediyorum.Yok ama iste iki gün gec yedim sonuc bu. Bu hafta bir daha hic gec yememem gerekiyor. Korkunc bir bünyem var
Ocakta 4 yaşına girecek çok hırçın her dedigini yaptigimiz için en baştanÇocuğun kaç yaşında cnm. Benimkilerin arasında 4 yaş var. Hem iş hem çocuk tükendiğimi hissediyorum.
Kac kilo vermek istiyorsun? Yasin kac?Normalde bende öyleyim. Bi taraftan düşünüyorum hayatım boyunca diyet mi yapacağım diye. Sonra da başka bir taraftan ne kdr verirsem kardır diye uğraşmaya devam ediyorum.
Kız 2tabak makarnami8.30
1 bardak tarçınlı süt
Biraz kuruyemiş
15.00
2 tabak makarna
1 kase yoğurt
18.30
1 tabak fırında karnabahar
1 kase yoğurt çorbası
Bir takım sebeplerden dolayı kahvaltı yapamadım. O yüzden makarnaya yüklendim.
45 dk tempolu yürüyüş
15 dk Leslie
8000 adım
3 lt su
18 aylikken kestim memeden çünkü 5dk bir meme meme diye ağlıyordu24 Nisanda başlayacakmış Ramazan. 15 Nisan gibi başlarım diye düşündüm. 16 Aylık olacak bakalım belki de kıyamam o zaman
Ahh kaptanım anlatsam nasılsın diye sorduğuna pişman olacaksın. Bileklerim acıyor ayaklarımın altı zonkluyor. Sabah 7.30 dan bu saate kdr istinasız ayaktaydım. Bir öğle yemeğinde oturdum onda da yemek mi beni yedi ben mi onu yedim bilmiyorm yani@Cordelia_1605
sende durumlar nasıl canım
@MorVampirella
fantastikaaa
@cemrenil
Takımımızın irade kraliçeleri sizler nasılsınız
Banyo yapabilsem rahat rahat o bile kafi olacak. Ben banyoya girdiğimde küçük oğlum kapıyı yumruklamaya başlıyor.Yesil cay banyosu iyi fikir
2 tabak makarna neden yedin8.30
1 bardak tarçınlı süt
Biraz kuruyemiş
15.00
2 tabak makarna
1 kase yoğurt
18.30
1 tabak fırında karnabahar
1 kase yoğurt çorbası
Bir takım sebeplerden dolayı kahvaltı yapamadım. O yüzden makarnaya yüklendim.
45 dk tempolu yürüyüş
15 dk Leslie
8000 adım
3 lt su
87 yim. 69 olmk istiyorm. 31 yaşındayım.Kac kilo vermek istiyorsun? Yasin kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?