Iste 6 da daha eve gelmemis oluyorum sorun orda. Eve vardigimda saat 7 olmus olacak. Belki ev yapimi yogurt yada cacik yerim biraz.salata ye akşam 2 kaşık zeytinyağı kat içine aç aç olmaz. 18:00 gibi yesen geç olmaz
Benimkiler de asla rahat birakmaz onlar uyurken banyo yapiyorum.Banyo yapabilsem rahat rahat o bile kafi olacak. Ben banyoya girdiğimde küçük oğlum kapıyı yumruklamaya başlıyor.
Ben de 84ü gördüm simdi 78im. Gerci sabah tarti 79 küsür dedi sok oldum. 30lu yaslarda daha kolaydi hersey. 40 li yaslarda bünye yavasliyor resmen.87 yim. 69 olmk istiyorm. 31 yaşındayım.
Hergun 1 tanesini yap bölüm bölüm ayir isleriŞu anda en ihtiyacım olan şey evi bir elden geçirmek. Nasıl yapacağıma dair hiç bir fikrim yok.
İnş olurum. Bu yaz istediğim kiloda olmak istiyorm. Tatile giderken birsürü alışveriş yapmak istiyorum. Çocuklarımda az biraz büyümüş olacak herşey çok güzel geçecek diye düşünüyorm. Bu yazla ilgili çok ümitliyimBen de 84ü gördüm simdi 78im. Gerci sabah tarti 79 küsür dedi sok oldum. 30lu yaslarda daha kolaydi hersey. 40 li yaslarda bünye yavasliyor resmen.
69 olursun yarisa tam gaz devam. Benim hedef 65
Bravo cnm simit yemeyi bıraktın bu hafta. Bence istediğini verecek tartı sanaMenü
Kahvaltı
1 kase tarhana çorbası
Ara
Şekersiz sütlü granür nescafe
Öğlen
2 yk bulgur pilavı
2 yk tavuk sote
2 kofte
1brdak ayran
Akşam
4 yk tavuk sote
1 bardak ayran
2 yk bulgur pilavı
Spor
25 dk normal yürüyüş
22 dk tempolu yürüyüş
20 dk cardio
20 dk ağırlık çalışması makinalarla
Ay insanlar artık çok değişti. Kimsenin öfke kontrolü yok. Hergün evden çıkarken bugün neler görücem acaba diye geçiriyorum içimden.Kızlar bugün spor sonunda bi üye hocaya yumruk atti ağzı burnu kan içinde kaldı hocanın o da sinirden ayırınca camları yumrukladı . Olaylar olaylar polis geldi sonra . Neyse ben sporumu yaptım bugün arkadaşla. Çikolatada kahve ıctik yeni geldim eve .
Aslında en çok kilosu olan biziz grupta en çok bizim dikkat etmemiz gerekiyor ama işte vücut alışılmışın dışına çıkmakta da zorlanıyor. 90 kiloluk bünye iki lokma şundan üç lokma bundan la doymakta sıkıntı yaşıyor malesefBenim bünyem yakıyor yakıyor( o yüzden 90 kiloyum)
yok yok Her zaman böyle değil beslenme düzenim. dünden beri toparlayamadım kendimi. Bir anda gözüm dönüyor. Yoksa makarnayı 15 günde bir yapıyorum.
@Su perisi86 canım çok erkencisin. Cumayı bekle ve gör(diyip kilo alıyormuşum bide)
Haydi inşallahKızlar yeğenim in 3 hatta sonra nişanı var ve benim bu süre zarfında güzel kilo vermem lazım.
1 simit sorun değil. 250-300 kalori. Kuru fasulye kaç kaşık?Menü paylaşım
Sabah
1 simit
Oglen
1 tavuk but
Ayran
Aksam
Kuru fasulye
Az turşu
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Ya aslında iradem sağlamdır. Ama duygusal yiyiciyim. Strese girdiğim an yemekten başka bişey kurtarmıyor beni. Dün dalgınlığıma gelip o baklavayı yemeseydim şu an hala tam gaz gidiyordum. Ona canım çok sıkıldı ve hala devam ediyor stres.Aslında en çok kilosu olan biziz grupta en çok bizim dikkat etmemiz gerekiyor ama işte vücut alışılmışın dışına çıkmakta da zorlanıyor. 90 kiloluk bünye iki lokma şundan üç lokma bundan la doymakta sıkıntı yaşıyor malesef
1 porsiyon1 simit sorun değil. 250-300 kalori. Kuru fasulye kaç kaşık?
Ağrı kesici içmedim ki ters bir hareket yapmayayım ağrısını hissetmeyip, teşekkür ederim :)Geçmiş olsun cnm belki tutulmuştur? Bi kas gevsetici sür ağrı kesici iç
Sağ ol canım dikkatli olmaya çalışıyorum ama bebeyi indir kaldır derken geçmiyor maalesef.Geçmiş olsun.
Bel çok sıkıntılı dikkatli olmalısın. umarım küçük bi incinmedir.
bugünlük hareketlerinde biraz yavaş olmaya özen göster. Sıcak tutarsan iyi gelebilir.
Ya ne kadar doğru cidden uyku sorunu çözülmeden çok zor çünkü insanın hayat enerjisi kalmıyor güzel bir uyku almayınca.Başka uğraşlar bul canım kendine. Hareketi artır. Canın bişeyler istediğinde şöyle biraz yer değiştir. Masanı topla kafanı dağıt.
Kocan yüz vermiyorsa sen de verme bişey sanmasın kendini.
Dönem dönem hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz. Ama yediğimiz zaman daha da dibe batıyoruz. Cuma bi de artı geldiğin mutsuz olacaksın. diğer sorunlar senin elinde değil ama diyet yapmak senin elinde. En azından tartıda eksildiğini gördükçe bi mutluluk sebebi olacak senin için.
Benim çocuklar çıldırmış durumda. Üçü birden ağlıyor. Birini sallıyorum, birini emziriyorum aynı zamanda birine yemek yediriyorum. Birinin gönlünü yapıyorum diğeri başlıyor. Evde sürekli bi bağrış çığrış günlerdir 2-3 saatlik uykuyla duruyorum ki onda da bebek emiyor bi yandan. Koca desen hafta sonu arkadaşlarıyla gezmeye gitti. O zaman benim pastaya gömülmem lazım dimi
Yok canım ben farklı farklı 4-5 diyetisyenden danışmanlık aldım hepsinin de söylediği uykusuzluğunu çözmeden zayıflaman çok zor bedenin çok yorgun dedi. İnşallah çözülür bakalım. Benim en büyük sıkıntı kızımın uykusu. Bebek aemerken falan uyuyor ama kızımın saati yok hiç. Kafasına göre yatıyor kalkıyor.
Inşallah bu hafta olacakBravo cnm simit yemeyi bıraktın bu hafta. Bence istediğini verecek tartı sana
Kar miii ay ne güzel yaa nerede oturuyorsun ki ah ah izmire hiç yGmiyorSelam kızlar menümü yazayım mesajları sonra okuyacağım. Bugün hiç bakamadım. Koordinatörümüz değişmiş iş yerinde, berbat bir Pazartesi'ye başladık resmen
Sabah 9.00
1 dilim kek
Ayran
Akşam
1 kase çorba
3 kabak dolması
Yoğurt
2 lt su
Spor yapamadım hem kar yağdığı için dışarı çıkamadım hem de belin ağrıyor diye içeride de yapmadım.
Sadece eve yürüdüm 3400 adım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?