Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok geçmiş olsun canım.

Kızlar,
Benim çok sık başım dönmeye başladı. Kan tahlili yaptırdım. Sonuçlar normal dedi doktor. ama hala dönüyor. şimdi bile hissediyorum. Ne yapsam ki?

Tasyonunu ölçüyor musun canım tansiyonun mu düşüyor acaba
14/8 çıktı. Hemşire büyük tansiyonun bira yüksek olduğunu ama normal olduğunu söyledi.Yani çok ta önemsemedi. ama daha önce pek tansiyon ölçtürmedim.Ben pek bilmiyorum açıkçası.

14/8 çıktı. Hemşire büyük tansiyonun bira yüksek olduğunu ama normal olduğunu söyledi.Yani çok ta önemsemedi. ama daha önce pek tansiyon ölçtürmedim.Ben pek bilmiyorum açıkçası.
Tansiyon konusunda benim de çok bilgim yok aslında da genelde düşünce baş dönüyor diye duyuyorum

Kızlar,
Benim çok sık başım dönmeye başladı. Kan tahlili yaptırdım. Sonuçlar normal dedi doktor. ama hala dönüyor. şimdi bile hissediyorum. Ne yapsam ki?
Geçmiş olsun canım kulaktaki kristallar oynadiginda baş dönmesi yapiyo diye hatırlıyorum

Belki sürpriz yapacaktır. Belki yoğun dalgınlığına gelmiştir. O unutursa sen yap bir şeyler. Neden boşuna tadını kaçıracaksın ki.

Yapsaydin keske sen belki de o da senden ilgi bekliyodur. Bazen yanlis anlasmalar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…