Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tamam öyle yapayım o zaman. İnşallah acikmam. Et yemek istemiyorum. Et yiyince zor kilo veriyorum ben

Yaa adet günüm geçti Anka. Korunmuyoruz ya biz şimdi. 2 gündür fena kasik ağrım var. Şu an spor yapmaya korkuyorum. Varsada bişey olur diye
Evin içinde yürü o zaman canım. Hadi hayırlısı bakalım bi test yapsana nasıl duruyorsun

Tamam öyle yapayım o zaman. İnşallah acikmam. Et yemek istemiyorum. Et yiyince zor kilo veriyorum ben
Hımmm olabilir canım. Dene bakalım bu hafta.

Evin içinde yürü o zaman canım. Hadi hayırlısı bakalım bi test yapsana nasıl duruyorsun

Hımmm olabilir canım. Dene bakalım bu hafta.
3 gün dur geçiyor. Kasik bel ağrım var. Eşim izinsiz çalışıyor bu hafta kuzuya kiyamiyorum sabah çok soğuk oluyor. 3 gündür geçiyor. Nasıl yapacam şu testi bilmiyorum.idrarda çıkmaz daha

3 gün dur geçiyor. Kasik bel ağrım var. Eşim izinsiz çalışıyor bu hafta kuzuya kiyamiyorum sabah çok soğuk oluyor. 3 gündür geçiyor. Nasıl yapacam şu testi bilmiyorum.idrarda çıkmaz daha
Benim reglime 1 hafta vardı kasıklarım ağrıyordu öylesine test yapayım dedim çıkmıştı eşin almaz mı gelirken ben de heyecanlandım şimdi

Benim reglime 1 hafta vardı kasıklarım ağrıyordu öylesine test yapayım dedim çıkmıştı eşin almaz mı gelirken ben de heyecanlandım şimdi
Saat 8 de çıkacak işten. Yarın olsun bakım bir. Sarıp sarmalayim olmazsa kuzuyu. Yoksa spor yapamıyorum tedirgin oluyorum. Sanmıyorum ama. Pkos varya.ondandir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…