Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Akşama yemeğe misafir var senin şimdi mi haberin oluyor en az 1 hafta önce haber vermeleri lazım bize

ayy aynen öyle. koştur koştur yaptım herşeyi yetiştirdim şükür.

canım benim insanlardan en çok da kocalardan beklentiyi ne kadar aza indirirsek o kadar mutlu oluruz. Böyle şeyler için kendini üzme lütfen

Vallahi yaa herkes bi saldı 2 haftalıkmıydı diyet anlamıyorum ki

2 gün kaldı tartıya 2 gün bari kaçamaksız devam edelim kızlar. Cuma günü ah vah keşke dememek için kendimize hakim olmalıyız.
Hiç bir şey yemeden içmeden geldim eve. Şükür.

05 Kasım Menüm

Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek

14.00 ( arkadaştaydım)
Yarım muz
3 gün kurusu
1 bardak sütlü kahve (arkadaşın dalgınlığına geldi az şeker attı)

16.30 (görümcemdeydim)
2 tavuk kanat
2 d patates

20.00 (misafirim vardı)
Yarım kase mercimek çorbası
3 yk pilav
4-5 yk taze fasulye
Küçük bir parça et

21.00
1 avuç çekirdek
1 minik dilim pasta

Su bilmiyorum 1.5 falan olmuştur
6400 adım olmuş

Koltuk takımı ve masamı değiştirmek istiyorum .
Evlenirken durumumuz yoktu çok beğenerek alamamistim 2 takım koltuk takimi var evde ikisinide bgenmiyorum.zaten biri simdiden gitti . Yatak odasinida eşim almıştı o da çok dandik di ve kötüydü . Mahvoldu 5 yılda mobilyası . Normalde kız tarafı alır bizde yatak odasni. Mahvolunca annemlerde o zmn alamamisti. Bu sefer onlar hediye ettiler şubatta bana yatak odası aldılar. Yatak odasini yeniledik boylece. Ama simdide durumumuz var ama borç çok . Ve biz evlendigimizde 2014 de koltuklar 2.5 3 bin di şimdi masalar o fiyat koltuklar 8 9 bin olmuş. Biz komple beyaz eşyaları 10 bin e almıştık arcelik hepsi. Buzdolabının motor yandı bu yaz bi buzdolabı aLdik taksitle 6000 tl .
Bu fiyatlar uçmuş valla insan özeniyor çok ama alincak gibi değil . Elden taksit yapan yer olmazsa alamam diyor esim elden yapan çok az yer var gittik beğendik arastirdik iyi değilmiş almadık . Valla keşke bi is olsa düzgün çalışıp ben alsam . Baktikca aklim kLdi mobilyalaraa

Canım çok yazılmasında adapte olamadım burada diyet kendim yaptım 4 kilo verdim bıraktım Tekrar başlamak istiyorum ama gaza gelmem lazım
Orası burası değildi canım yaaa komşuydu ben seni çağıracaktım kaptana ayıp olur diye bişey diyemedim. Baktım oraya yazmıyorsun öyle çağırdım. Biraz da bizimle takıl bakalım belki burada adapte olursun

Benim de 12 yıl oldu eşyalar dökülüyor artık. Oturma odası yırtıldı artık. Koltuk takımı bakıyorduk dediğin gibi fiyatlar uçuk kalsın dedik 2 sene daha idare etsin dedim. Kurutma makinesi bakıyorum şimdi onu alayım sonra sırayla diğerleri değişecek. Ömrümü yedi çamaşır yıka as topla

Tüh ya böyle de çok zor gelir insana inşallah geçer canım rabbim ferahlık versin gönlüne
Aminn kaptanim kaldı 4 saatim
saol cnm. Daha önce vertigo vardı ama vertigo atağı başladığında baş dönmesi çok şiddetli oluyordu. Bu sefer yaşadığım öyle değil. ara ara gelip gidiyo.
Çok geçmiş olsun...
ayy bugün bende cozuttum yaa
Ohh afiyet olsun pastalar

Kızlarrrr Cumaya 2 gün kaldı lütfen çok dikkatli olalım bu 2 gün kesinlikle kaçamak görmek istemiyorum Cuma tartı hepimizin yüzünü güldürsün lütfen sularımızı yürüyüşümüzü ihmal etmeyelim. Yeşil çaylarımızı içelim haydi bakalım

Ben de düşünüyorum kurutma ya bizim burada kurulmuyor sinir oluyorum. Hangi marka alacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…