- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Akşama yemeğe misafir var senin şimdi mi haberin oluyoren az 1 hafta önce haber vermeleri lazım bize
Şuan yatak odasında yatıyorum kendimi aglamamak için zor tutuyorum
Eve geldi kızını sevdi yanima geldi yemek yapmadigimi söyledim mutfaga geçti çay koydu kendine tost yapiyo bu mu ya yıllardır benim soylemimlerimle yemeğe çıkıldı yada çiçek alındı
Gerçekten çok yoruldum boşuna psikiyatrise gitmiyorum şimdi yanima gelmiş yarın hediye alcam sana diyo
Be öküz tek bi gül alıp gelseydin benim pahalı hediyelerde hiç gözüm olmadi zaten
Bu kadarmi beceriksiz düşüncesiz olur insan ya
Biz kaç gündür ıyi degiliz bunuda biliyorsun neyse kızlar telefonu kapatcam annem arar konusmak istemiyorum kimseyle yarın yazarım menümü
AA ben hemen gideyim yarın. Ben çok seviyorum karabuğdayıBu gün dizmisler reyona aldım 4_5 adet. Kasaya vardım ve odeme yapılmadı. Yarina hazırlık yapmışlar meğer
Hayırlısı olsun inşallahh. Merakla bekliyorumYarın gidip yapacam testi.öbür gün çıkar. Stres yapıyorum cok
Hiç bir şey yemeden içmeden geldim eve. Şükür.Vallahi yaaherkes bi saldı 2 haftalıkmıydı diyet anlamıyorum ki
2 gün kaldı tartıya 2 gün bari kaçamaksız devam edelim kızlar. Cuma günü ah vah keşke dememek için kendimize hakim olmalıyız.
K.B.B doktoruna görün canım.Kızlar,
Benim çok sık başım dönmeye başladı. Kan tahlili yaptırdım. Sonuçlar normal dedi doktor. ama hala dönüyor. şimdi bile hissediyorum. Ne yapsam ki?
Orası burası değildi canım yaaa komşuyduCanım çok yazılmasında adapte olamadım burada diyet kendim yaptım 4 kilo verdim bıraktım Tekrar başlamak istiyorum ama gaza gelmem lazım
Harikasın canımHiç bir şey yemeden içmeden geldim eve. Şükür.
Benim de 12 yıl oldu eşyalar dökülüyor artık. Oturma odası yırtıldı artık. Koltuk takımı bakıyorduk dediğin gibi fiyatlar uçuk kalsın dedik 2 sene daha idare etsin dedim. Kurutma makinesi bakıyorum şimdi onu alayım sonra sırayla diğerleri değişecek. Ömrümü yedi çamaşır yıka as toplaKoltuk takımı ve masamı değiştirmek istiyorum .
Evlenirken durumumuz yoktu çok beğenerek alamamistim 2 takım koltuk takimi var evde ikisinide bgenmiyorum.zaten biri simdiden gitti . Yatak odasinida eşim almıştı o da çok dandik di ve kötüydü . Mahvoldu 5 yılda mobilyası . Normalde kız tarafı alır bizde yatak odasni. Mahvolunca annemlerde o zmn alamamisti. Bu sefer onlar hediye ettiler şubatta bana yatak odası aldılar. Yatak odasini yeniledik boylece. Ama simdide durumumuz var ama borç çok . Ve biz evlendigimizde 2014 de koltuklar 2.5 3 bin di şimdi masalar o fiyat koltuklar 8 9 bin olmuş. Biz komple beyaz eşyaları 10 bin e almıştık arcelik hepsi. Buzdolabının motor yandı bu yaz bi buzdolabı aLdik taksitle 6000 tl .
Bu fiyatlar uçmuş valla insan özeniyor çok ama alincak gibi değil . Elden taksit yapan yer olmazsa alamam diyor esim elden yapan çok az yer var gittik beğendik arastirdik iyi değilmiş almadık . Valla keşke bi is olsa düzgün çalışıp ben alsam . Baktikca aklim kLdi mobilyalaraa
Aminn kaptanim kaldı 4 saatimTüh ya böyle de çok zor gelir insana inşallah geçer canım rabbim ferahlık versin gönlüne
Çok geçmiş olsun...saol cnm. Daha önce vertigo vardı ama vertigo atağı başladığında baş dönmesi çok şiddetli oluyordu. Bu sefer yaşadığım öyle değil. ara ara gelip gidiyo.
Ohh afiyet olsun pastalarayy bugün bende cozuttum yaa
Ben de düşünüyorum kurutma ya bizim burada kurulmuyor sinir oluyorum. Hangi marka alacaksın?Benim de 12 yıl oldu eşyalar dökülüyor artık. Oturma odası yırtıldı artık. Koltuk takımı bakıyorduk dediğin gibi fiyatlar uçuk kalsın dedik 2 sene daha idare etsin dedim. Kurutma makinesi bakıyorum şimdi onu alayım sonra sırayla diğerleri değişecek. Ömrümü yedi çamaşır yıka as topla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?