- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Günaydın canım spor yapamıyorum demiştim ya belim ağrıyor diye
Aaaa unuttum ben onu ya geçmedi mi tühGünaydın canım spor yapamıyorum demiştim ya belim ağrıyor diyeO yüzden geçene kadar bekliyorum.
Yok ya eşim de diyor ki squat yaptın ondan oldu, alışmadık belde squat durmazAaaa unuttum ben onu ya geçmedi mi tüh
Kendime notlar almam lazım her şeyi unutuyorum
Ben Bosch istiyordum aslında ama çok pahalı onlar Arçelik alalım dedi eşim. Arçelik bakıyoruz. Neden kurulmuyor ki gidere gerek yokmuş istediğin yere koyuyormuşsun.Ben de düşünüyorum kurutma ya bizim burada kurulmuyor sinir oluyorum. Hangi marka alacaksın?
Benim 2 tane belimde 3 tane boynumda fıtık var. Doktor ameliyat dedi ama ben korktum yaptırmadım. Masajlarla baya ağrılarım tutulmalarım geçti ama yeniden nüksetmez inşallah. Magnezyumun da çok faydası oldu. Squatı yanlış mı yaptın acaba benim belime hiç baskı olmuyor squatta sadece dizlerim ve üst bacak zorlanıyorYok ya eşim de diyor ki squat yaptın ondan oldu, alışmadık belde squat durmazİnşallah fıtık değildir diye dua ediyorum. Nereden aklında kalacak ya kaptancım, olur öyle biz sana hatırlatırız :)
Ay kurumuyor demek istedim çamaşırlarBen Bosch istiyordum aslında ama çok pahalı onlar Arçelik alalım dedi eşim. Arçelik bakıyoruz. Neden kurulmuyor ki gidere gerek yokmuş istediğin yere koyuyormuşsun.
Ooo baya varmış sende de benim de boynumda var da dediğin gibi geçti baya, tekrarlamadı. Valla video açıp yaptım ama squattan olduğunu düşünmüyorum. Kızımı bir gece çok hızlı aldım yatağından, babamın olaylarının olduğu geceydi. O yaptı galiba.Benim 2 tane belimde 3 tane boynumda fıtık var. Doktor ameliyat dedi ama ben korktum yaptırmadım. Masajlarla baya ağrılarım tutulmalarım geçti ama yeniden nüksetmez inşallah. Magnezyumun da çok faydası oldu. Squatı yanlış mı yaptın acaba benim belime hiç baskı olmuyor squatta sadece dizlerim ve üst bacak zorlanıyor
Farklı iki makineyi koyuyorlarmış üst üste sorun olmuyormuş. Benim makine Bosch. Bizim makinenin üstünde dolap var. Dolabı sökelim dedim lavabonun üzerindeki dolaptan kurtarmıyor bu sefer. Gece holüne koyacağız artık mecburen. Tabii ben karar değiştirip almaktan vazgeçmezsemAy kurumuyor demek istedim çamaşırlarEvet bosch çok iyi ya da lg ama benim de beko çamaşır makinem var, onun üstüne koymak için beko mu alsam diyorum.
Evet olabilir strese gerginliğe hiç gelmiyor hemen belli ediyor kendini.Ooo baya varmış sende de benim de boynumda var da dediğin gibi geçti baya, tekrarlamadı. Valla video açıp yaptım ama squattan olduğunu düşünmüyorum. Kızımı bir gece çok hızlı aldım yatağından, babamın olaylarının olduğu geceydi. O yaptı galiba.
Günaydın canlarrrrryine uykusuz bir sabaha günaydın
Siyah perde alacağım içeri ışık girmeyecek çocuk gözünü açıyor güneş çıkmış sabah olmuş diye herkesi kaldırıyor7 de öyle çok güneş de yok da işte
Ben de mi İF yapsam 18/10. Naptığım belli değil benim deSabah kahvaltımı yapacağım şimdi, bugün pek bir şey getiremedim. Ayran, mandalina, ceviz. Haftaya tekrar If düzenine dönmeyi planlıyorum yapabilirsem, böyle hem çok acıkıyorum hem de zor oluyor benim için:/ Bakalım bu hafta spor da yapamadım. İyi şeyler hissetmiyorum tartıya dair
Offf boşuna alma diyorsun yanibizde siyah perde de var ama benim göremediğim güneşi oğlum görüyor
Yok canım sen al. Baya farkettirdi bize. Özellikle gündüz uykusunda. Benim sıpa erken kalkmaya kodlanmışOfff boşuna alma diyorsun yani
Benimkilere uyku modu konmamış benceYok canım sen al. Baya farkettirdi bize. Özellikle gündüz uykusunda. Benim sıpa erken kalkmaya kodlanmış
Benimkilere uyku modu konmamış benceal birine vur ötekine
Oo kaptanım mutlaka al bende 4.bebiş Gelmeden almıştım bizim evden çıkan çamaşır normal insan çamasırı değil yazın neysede kısın evden camasır kalkmıyor . Alınca ben buzamana kadar neden almamısım diyceksin benimki beko çok aşırı memnunum.Benim de 12 yıl oldu eşyalar dökülüyor artık. Oturma odası yırtıldı artık. Koltuk takımı bakıyorduk dediğin gibi fiyatlar uçuk kalsın dedik 2 sene daha idare etsin dedim. Kurutma makinesi bakıyorum şimdi onu alayım sonra sırayla diğerleri değişecek. Ömrümü yedi çamaşır yıka as topla
Bend e var siyah perde gerçekten işe yarıyor bazen azcık açık kaldığı oluyor 7bucukta kalkıyorlar hemenGünaydın canlarrrrryine uykusuz bir sabaha günaydın
Siyah perde alacağım içeri ışık girmeyecek çocuk gözünü açıyor güneş çıkmış sabah olmuş diye herkesi kaldırıyor7 de öyle çok güneş de yok da işte
Aaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu :) Sağ ol. Valla faydalı ve zamandan kazandıran bir şey, vazgeçme derimFarklı iki makineyi koyuyorlarmış üst üste sorun olmuyormuş. Benim makine Bosch. Bizim makinenin üstünde dolap var. Dolabı sökelim dedim lavabonun üzerindeki dolaptan kurtarmıyor bu sefer. Gece holüne koyacağız artık mecburen. Tabii ben karar değiştirip almaktan vazgeçmezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?