- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Yağsız tuzsuz güzel olmaz tabiTadı pek güzel değil aslinda, yağsız tuzsuz yedim ondan belki.
Okul araştırmak başka bişey onu hepimiz yapıyoruz ama diğer türlü hayat çok zorlaşır yahu. Ama işte insan değişemiyor sonuçta. Benim de çok değişik huylarım var beni çok yoranBu benim hayat tarzım ben bugünden bikaç sene sonrasının planını falan yaparım. Sanki o zamana çıkacağımın garantisi varmış gibi. Ama malesef elimde deil. Şimdiden okulları araştırdım. Özel okul mu devlet okulu mu diye bir sürü insanla söyleşi yaptım. Daha çok örneği var işte ama grk yok tek tek saymaya
Orda ekler mi görüyorum rakibemBende menü vereyim
Sabah
Kahve
Öğle(12.00)
5 tane izmir köfte
Bikaç kaşık yoğutlu karnabahar
Ara(14.30)
1 tane ekler
Akşam(17.00)
2 kase taze fasülye
2 dilim ekmek
Yarın gidip yapacam testi.öbür gün çıkar. Stres yapıyorum cokYapma cnm dikkat et. Gebeysen gebeliğin ilk günleri düşük açısından risk içerir.
Sanırım. Çok şükür bugün daha iyiyim. Birazdan arkadaşlarımla buluşacağım. İrademe sahip çıkıp geleceğimToparlandın galiba
Buna çok sevindim. Karabuğday alırım bolcaKizlar yarın şok market Çiya tohumu, karabuğday. Keten tohumu vs. İndirimli satışa sunulacak.
Yapma canim hayirlisini dileYarın gidip yapacam testi.öbür gün çıkar. Stres yapıyorum cok
Vallahi yaaKaptan kızacak kızlar herkes kaçamak yapıyorumarim bu hafta kilo verme sonuncusu olmam sizin bu kacamaklarla
Benim valla bu hafta sonuncu olmaya niyetim yok ayrıca çok skldim 71.8 71.9 dan bu hafta o kilolar gidecek . En azindan artk bi 71.0 70.9 olsa.Vallahi yaaherkes bi saldı 2 haftalıkmıydı diyet anlamıyorum ki
2 gün kaldı tartıya 2 gün bari kaçamaksız devam edelim kızlar. Cuma günü ah vah keşke dememek için kendimize hakim olmalıyız.
Kız yarım saatte çıkar ertesi günü niye bekliyorsun. Alt tarafı beta-hcg bakılacak. İdrarda da çıkar 3 gün geçtiyse.Yarın gidip yapacam testi.öbür gün çıkar. Stres yapıyorum cok
Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyorKız yarım saatte çıkar ertesi günü niye bekliyorsun. Alt tarafı beta-hcg bakılacak. İdrarda da çıkar 3 gün geçtiyse.
Sağlık ocağı nda ertesi günü çıkıyor. 3 gün geçti yarın 4. Gün olacak. Bilmiyorum hiç beklentim yok stres olma sebebim yoksa boşu boşuna spor yapamamis olacam. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ama oğluma kardes istiyorum tabi. Yalnız kalmasın inşallahKız yarım saatte çıkar ertesi günü niye bekliyorsun. Alt tarafı beta-hcg bakılacak. İdrarda da çıkar 3 gün geçtiyse.
Bu gün dizmisler reyona aldım 4_5 adet. Kasaya vardım ve odeme yapılmadı. Yarina hazırlık yapmışlar meğerBuna çok sevindim. Karabuğday alırım bolca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?