- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ayyy ne güzel70,5 geldim
69 dan geçtim sabit gelirim inşallah kilo almış kaptan olmak istemiyorum
O öksürük nasıl inatçı bu sene biz de çok zor atlattık. Çok geçmiş olsun sana da canım. Aktif olmaya başla artık lütfen az kaldı listeyeSağol canım
Kızım çok iyi şükür
Oğlum da hala öksürük var
Bende hastaydım 4 gündür
Bugün biraz daha iyiyim şükür canım
Pazartesi 71,5 tum. 1 kiloyu zor verdim kaç gündürBen de bu hafta 200 gr almış görünüyorum. Geçen hafta da öyle olmuştu. Perşembe su ve sıvı yiyecekler ağırlıklı beslendim. Cuma mutlu uyandım. Bugün de inşallah öyle yapacağım. Yarın mutlu uyanırız umarım
Aynen nasıl bişeymiş anlamadım İnan ama çocuk yoruldu artık .bende 4 gündür öksürüyorum çocuk nasıl dayanmış diye düşünüyorum . Zor gerçekten . Buralardayım inşallah artıkO öksürük nasıl inatçı bu sene biz de çok zor atlattık. Çok geçmiş olsun sana da canım. Aktif olmaya başla artık lütfen az kaldı listeye
Tekrarlamaz inşallah canım rabbim şifa versin.Aynen nasıl bişeymiş anlamadım İnan ama çocuk yoruldu artık .bende 4 gündür öksürüyorum çocuk nasıl dayanmış diye düşünüyorum . Zor gerçekten . Buralardayım inşallah artık
Bu hafta hepimize bisey olduPazartesi 71,5 tum. 1 kiloyu zor verdim kaç gündürnazara geldim sanki
Bana regl vurdu sana nolduBu hafta hepimize bisey oldu
Cevap yukardaBana regl vurdu sana noldu
Şu ilgisiz kocaya ne kadar takılıyorsunuz ya bunların ilgili modeli mi çıkmışGünaydin herkese. Bu hafta zor gecti benim icin. Dizimin agrisi, is yogunlugu, cocuklar, ilgisiz koca derken...
Vayyyy maşallahBenimki ilgili bir adamdi ya biseyler oldu cözemiyorum.
Yok yok kaptanım kimse kaçamak yapmaz burdaki herkes zayıflamak için savasiyorlar iradeli hatunlar hepsiTakıma yine sessizlik çöktü
69 u görmek istiyorum bi türlü goremedim bilemiyorum ki of ofAfiyet olsun canım güzel menü spor
Oooo gizemli diyetisyen çok ilgünç
Evet dün gördüm ben de araştırırken deneyeceğim inşallah bi ara.
Biz de yıllardır arıtma kullanıyoruz dediğin gibi dışarda içemiyorum ben de
Akşam hem muz hem hurma çok olmuş
Ohh misss eline sağlık
Sen bi mola mı versen acaba diyet yordu galiba seni. Hem kafanı toplarsın hem vücudun dinlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?