Toparladı mı kızın biraz geçmiş olsun. Ayy ben 4. de görümcemi aradım abla kızma gücenme ama 40 ım çıkmadan gelmeyin dedimKizcemin ıgnesini yaptırıp geldim hastaneden
Bugün bebisimizi sevmeye gitcez erkek kardeşim diyo dün akşam halası sana küsmüş halam beni sevmeye gelmiyor diye ❤
Bende yiğenin yeni toparladı bebegede geçmesin diye gelmedik dedim zaten yarın ugrayacaktim diye
Evet güzel bir gurup oldukYok yok kaptanım kimse kaçamak yapmaz burdaki herkes zayıflamak için savasiyorlar iradeli hatunlar hepsi
Toparladı mı kızın biraz geçmiş olsun. Ayy ben 4. de görümcemi aradım abla kızma gücenme ama 40 ım çıkmadan gelmeyin dedim4 çocuk onda 4 bende oldu başımda bakanım yok sezaryenliyim kendime mi bakcam çocuklarıma mı onunkilerin gürültüsünü mü çekicem. O da sağolsun toparlanınca geldi kırılmadı çok şükür
Yabancı olsa öyle de halası sonuçta gelmesi daha uygundu. Ama çocuklar çok yaramaz. Benim de biliyorsun annem 1 haftalıkken bıraktı gitti. Kimse yoktu yanımda. Çok zordu çokAy bende doğumdan hemen sonra gitme taraftarı değilim. Genelde beklerim 40ın çıkmasını. Yardım eden yoksa çok zor oluyor gerçekten.
Yabancı olsa öyle de halası sonuçta gelmesi daha uygundu. Ama çocuklar çok yaramaz. Benim de biliyorsun annem 1 haftalıkken bıraktı gitti. Kimse yoktu yanımda. Çok zordu çok
Acıktım kaptanım ama yorgunluktan anlamadım alıştı vücudum bu tempoya zorlanmıyorum artık aclıktaAfiyet olsun canım. Gece acıkmadın mı çok erken yemişsin
Afiyet olsun canım saatler yok
Yeşil elma limon maydonoz tarçın karanfil zencefil...Ne var bu detoks suyunda bakim?
Çok güzel menünü çok beğendimm :)Dünkü menüm
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 KK peynir
5 zeytin
Ara
1 muz
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık et kavurma
Domates, salatalık
Ara
1 porsiyon üzüm
Akşam
Közlenmiş patlıcan biber salatası
Yarım dilim ekmek
Geçti çok şükürEvet canım biliyorum. Allah kolaylık versin
Ben alışamadım yaa dün gece çok zor olduAcıktım kaptanım ama yorgunluktan anlamadım alıştı vücudum bu tempoya zorlanmıyorum artık aclıkta
Ohhh gitsin ödemlerYeşil elma limon maydonoz tarçın karanfil zencefil...
Benim geçen ay geç geldi bu ay erken niye böyle oluyor kiAdetime 1 hafta var ama bugün bir şişkinlik bir hassasiyet başladı bende erken olacağım galiba
Limon falan mı atsan acaba zorlanıyorsanNapıyosunuz bakalımm :) Ben evdeki suya alışmaya çalışıyorum sınav gibi
wc ye çıkamadım kaç gündür o yüzden de demir ilacımı kullanmıyorum daha kötü olmayım diye aman sinir yapıyo ben de bu durum
Dünkü menümAfiyet olsun canım. Gece acıkmadın mı çok erken yemişsin
Afiyet olsun canım saatler yok
Sağol canımÇok güzel menünü çok beğendimm :)
Ayy dünküne yaz diye demedim aslında bundan sonra yazarsın diye demiştimDünkü menüm
2 yumurta saat 07:30
1 dilim ekmek
1 KK peynir
5 zeytin
Ara
1 muz saat 11:00
Öğlen saat 15:30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık et kavurma
Domates, salatalık
Ara saat 18 :00
1 porsiyon üzüm
Akşam saat 20:00
Közlenmiş patlıcan biber salatası
Yarım dilim ekmek
Eşimi bekliyorum. Gelmezse 8 de yiyorum. Çalışırım. Bende erken yemek istiyorum. Sağol canım yardımların ve desteğin içinAyy dünküne yaz diye demedim aslında bundan sonra yazarsın diye demiştimteşekkür ederim. 8 geç değil mi daha erken yeme imkanın yok mu.
İmkanın varsa öyle yapalım yoksa yapacak bişey yokEşimi bekliyorum. Gelmezse 8 de yiyorum. Çalışırım. Bende erken yemek istiyorum. Sağol canım yardımların ve desteğin için
Evet yaa herkes yoğun sanırım ya da motivasyonu düştü bilemiyorumÇok sessiz geldi burası, üç saattir kimse yazmamış
Ooo süpermisYeşil elma limon maydonoz tarçın karanfil zencefil...
Yoksa herkes sessiz sessiz pastaları mı götürüyorEvet yaa herkes yoğun sanırım ya da motivasyonu düştü bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?