Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya kızlar çok sınırliyim aGliycam artik cocuk bugun giti esim gidecekti kaldi diyo yemek yapmışım ne zaman geleceksin yazdım eşime çocuk da geliyo fazla yap yazmış tmm da ben yapmıştım 2 kişiyiz diye az yapmıştım haber vermedi gidecek demisti . Ya evimde huzurum KaLmadi genc bekar oğlanlar gelip gelip kaliyo ya çağırmadık emrivaki ile kendi side kalcam dedi geliyo ya valla deliricem artık . Sinirim zıpladı yolsalarmış geliyolarmis sınır fiskiryorum agliycMya. Amcaogullari otel sanki burasi bi de yarın ve haftasonu da kaliyormus hepten deliririm

Eşinde suç yaa. Olurmu öyle saçma şey. Konussana eşini çek kenara. Kabul etmiyorum de yani

Eşinde suç yaa. Olurmu öyle saçma şey. Konussana eşini çek kenara. Kabul etmiyorum de yani
B Baharyagmuru35 bende eşinle konuşmandan yanayım. Gerçi kalma bizde demek te kolay bişey deil ama her istediklerinde de size gelmelerine müsaade etmeyebilir. Müsait olmadığınızı söyleyebilirdi gelicem diye aradıklarında. 8 senelik evliyim daha eşimin hiçbir erkek kuzeni gelip benim evimde kalmamıştır.

Ara ben 2 kişilik yemek yapmıştım dışarda yiyin ye

Bende kullaniyorum demir hapı bende aferdersin 3kere fln gidiyorum banada böyle bir yan etki yapti
Bu arada kızlar akşam pasta kesecez ama ben yemicem. Yemekten bu hale geldim zatii
Nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun hep musmutlu olsun
En nefret ettiğim erkek tipi
Allah yardımcın olsun canım

Bende kullaniyorum demir hapı bende aferdersin 3kere fln gidiyorum banada böyle bir yan etki yapti

Cagirmadgimiz insan gelip bizde kalıyor ya çok ilginç valla sinirim aşırı tepemde

Ara ben 2 kişilik yemek yapmıştım dışarda yiyin ye
Bende bagirdim telefonda yanında o çocuk var diye cevap vrrmedi normal konusuyor bi de deliricem artık ya şeytan diyo evi terk et çok sıkıldım ama ya surda bikac saat kocamla beraber vakit geçiricem onda bile rahat yok amca gelip gelip bi de kaliyolar . Bi de genç erkek kaalanlar . Odamızda bile rahat yok böyle olunca . Insan kendi evinde düş bile alamıyor . Bu neymiş ya 20 25 yaşlarında genç oğlanlar ikidebir gelip kaliyo evli ciftin yanında . Sinir oldum gerçekten artık

Teşekkür ederim canım inşallah

Esinle ciddi ciddi konuş. Kavga dövüş etmede hallet canım

Bugün yediklerim
Sabah 08:30
Iki dilim tb ekmeği tost 3 ceri domates

13:00 Bi tabak corba salata

15:30 sekersiz cay fındık ceviz badem

18:00 yarım kase patlıcan oturtma bi tabak corba bi dilim tb ekmeği

Son olarak yeşil çay
Adimsayari acmayi unutmusum yarım saat yürüyüş

Cagirmadgimiz insan gelip bizde kalıyor ya çok ilginç valla sinirim aşırı tepemde
Gelen insandada düşünce yok Çok saygisiz eşinle ciddi ciddi konuş misafir davet etmeden önce seni arayip sorsun musaitmisin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…