- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Tertemiz bir menuMenü
Sabah
Kahve
Öğle(12.00)
Et döner
Üç kaşık pilav
Ayran
Akşam(17.00)
Yayla çorbası 1 kase
Kek mutlaka oluyor onu üzerine yediler. Çok şükür nohut pilav , fasülye pilav seviyorlar.Erken yemişsin ama sıkıntı olmaz inşallah
Çocuklar nohut mu istedi maşallah benimkiler kek poğaça istiyor sadece
Eşinde suç yaa. Olurmu öyle saçma şey. Konussana eşini çek kenara. Kabul etmiyorum de yaniYa kızlar çok sınırliyim aGliycam artik cocuk bugun giti esim gidecekti kaldi diyo yemek yapmışım ne zaman geleceksin yazdım eşime çocuk da geliyo fazla yap yazmış tmm da ben yapmıştım 2 kişiyiz diye az yapmıştım haber vermedi gidecek demisti . Ya evimde huzurum KaLmadi genc bekar oğlanlar gelip gelip kaliyo ya çağırmadık emrivaki ile kendi side kalcam dedi geliyo ya valla deliricem artık . Sinirim zıpladı yolsalarmış geliyolarmis sınır fiskiryorum agliycMya. Amcaogullari otel sanki burasi bi de yarın ve haftasonu da kaliyormus hepten deliririm
B Baharyagmuru35 bende eşinle konuşmandan yanayım. Gerçi kalma bizde demek te kolay bişey deil ama her istediklerinde de size gelmelerine müsaade etmeyebilir. Müsait olmadığınızı söyleyebilirdi gelicem diye aradıklarında. 8 senelik evliyim daha eşimin hiçbir erkek kuzeni gelip benim evimde kalmamıştır.Eşinde suç yaa. Olurmu öyle saçma şey. Konussana eşini çek kenara. Kabul etmiyorum de yani
Ara ben 2 kişilik yemek yapmıştım dışarda yiyin yeYa kızlar çok sınırliyim aGliycam artik cocuk bugun giti esim gidecekti kaldi diyo yemek yapmışım ne zaman geleceksin yazdım eşime çocuk da geliyo fazla yap yazmış tmm da ben yapmıştım 2 kişiyiz diye az yapmıştım haber vermedi gidecek demisti . Ya evimde huzurum KaLmadi genc bekar oğlanlar gelip gelip kaliyo ya çağırmadık emrivaki ile kendi side kalcam dedi geliyo ya valla deliricem artık . Sinirim zıpladı yolsalarmış geliyolarmis sınır fiskiryorum agliycMya. Amcaogullari otel sanki burasi bi de yarın ve haftasonu da kaliyormus hepten deliririm
Aynen bu da mantıklı bir seçenek. Ya da eve lahmacun söylesinlerAra ben 2 kişilik yemek yapmıştım dışarda yiyin ye
Mavi yemeyecekse olabilirAynen bu da mantıklı bir seçenek. Ya da eve lahmacun söylesinler
Bende kullaniyorum demir hapı bende aferdersin 3kere fln gidiyorum banada böyle bir yan etki yaptiNapıyosunuz bakalımm :) Ben evdeki suya alışmaya çalışıyorum sınav gibi
wc ye çıkamadım kaç gündür o yüzden de demir ilacımı kullanmıyorum daha kötü olmayım diye aman sinir yapıyo ben de bu durum
Nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun hep musmutlu olsunBu arada kızlar akşam pasta kesecez ama ben yemicem. Yemekten bu hale geldim zatii
En nefret ettiğim erkek tipiYa kızlar çok sınırliyim aGliycam artik cocuk bugun giti esim gidecekti kaldi diyo yemek yapmışım ne zaman geleceksin yazdım eşime çocuk da geliyo fazla yap yazmış tmm da ben yapmıştım 2 kişiyiz diye az yapmıştım haber vermedi gidecek demisti . Ya evimde huzurum KaLmadi genc bekar oğlanlar gelip gelip kaliyo ya çağırmadık emrivaki ile kendi side kalcam dedi geliyo ya valla deliricem artık . Sinirim zıpladı yolsalarmış geliyolarmis sınır fiskiryorum agliycMya. Amcaogullari otel sanki burasi bi de yarın ve haftasonu da kaliyormus hepten deliririm
Bende kullaniyorum demir hapı bende aferdersin 3kere fln gidiyorum banada böyle bir yan etki yapti
Nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun hep musmutlu olsun
En nefret ettiğim erkek tipi
Allah yardımcın olsun canım
Bende bagirdim telefonda yanında o çocuk var diye cevap vrrmedi normal konusuyor bi de deliricem artık ya şeytan diyo evi terk et çok sıkıldım ama ya surda bikac saat kocamla beraber vakit geçiricem onda bile rahat yok amca gelip gelip bi de kaliyolar . Bi de genç erkek kaalanlar . Odamızda bile rahat yok böyle olunca . Insan kendi evinde düş bile alamıyor . Bu neymiş ya 20 25 yaşlarında genç oğlanlar ikidebir gelip kaliyo evli ciftin yanında . Sinir oldum gerçekten artıkAra ben 2 kişilik yemek yapmıştım dışarda yiyin ye
Teşekkür ederim canımBende kullaniyorum demir hapı bende aferdersin 3kere fln gidiyorum banada böyle bir yan etki yapti
Nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun hep musmutlu olsun
En nefret ettiğim erkek tipi
Allah yardımcın olsun canım
Esinle ciddi ciddi konuş. Kavga dövüş etmede hallet canımBende bagirdim telefonda yanında o çocuk var diye cevap vrrmedi normal konusuyor bi de deliricem artık ya şeytan diyo evi terk et çok sıkıldım ama ya surda bikac saat kocamla beraber vakit geçiricem onda bile rahat yok amca gelip gelip bi de kaliyolar . Bi de genç erkek kaalanlar . Odamızda bile rahat yok böyle olunca . Insan kendi evinde düş bile alamıyor . Bu neymiş ya 20 25 yaşlarında genç oğlanlar ikidebir gelip kaliyo evli ciftin yanında . Sinir oldum gerçekten artık
Gelen insandada düşünce yok Çok saygisiz eşinle ciddi ciddi konuş misafir davet etmeden önce seni arayip sorsun musaitmisin diyeCagirmadgimiz insan gelip bizde kalıyor ya çok ilginç valla sinirim aşırı tepemde
Çok açımİyi günler canım nasılsın
Evleri nerede? Niye kalıyorlar acaba? İlginçCagirmadgimiz insan gelip bizde kalıyor ya çok ilginç valla sinirim aşırı tepemde
Ikisininde tokatta . 1000 km var arada ama.biri okuyor canakkaledeEvleri nerede? Niye kalıyorlar acaba? İlginç
Hee gezmeye geliyorlar size. Eşin ne diyor? Sonuçta misafir kararı ortak verilmeli. Sen kabul etmiyorsan usulünce söylemeli.Ikisininde tokatta . 1000 km var arada ama.biri okuyor canakkalede
Yarın sabah güzel bir kahvaltı yaparsın.Çok açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?