Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

5 ten sonra bişey yemediysen etki etmeyebilir inş .

Sabah 11.00
1 kase melemen
2 dl ekmek

Ara 13.00
1 muz
1 salkim üzüm

Öğle 15.00
1 kase kapuska

Akşam 19.00
1/2 kase tarhana çorbası
6 yk et sote
2 yk patates püre

Ara 22.00
1 mandalina

Su 1.5 lt
Spor 150 ip

Sinirden menü yazmamisim.
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 dilim ekmek
Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Balık 150 gr
Yarim dilim ekmek
Akşam
Ezogelin corbasi yarım kase
70 gr firinda kiymali yemek
1 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi
Çay
Yarımdan az elma
Spor
30 dk ağırlık ve bölgesel
20 dk tempolu yürüyüş 5 dk si kosu
30 dk normal yürüyüş
1500 tane ip atlama

Cok sacma gercekten.. ama rahat yerdir ondan ..
Eşimle tartıştık aramızda bozuldu . Bu aralar canım çok sıkılmaya başladı diğer amca ogullarinida çağır tek tek 1 ay bizde kalsınlar dedim bana olur senle yalnız olmaktan çok skldm zaten dedi . Çok bunalmış iki kişi yasamaktan farklı insan sesi oluyormuş evde .
Çocuk da davet etmediği halde gelmiş ve pazar gününe kadar kesin bizde kalcak. Moralim ciddi bozuk oturup ağladım çok üzüldüm öyle söyledi diye . Çok sevmek de suç ne var ben özlüyorum onla temas kurmak beraber oturmak istiyorum beraber uzanip reklam arasinda sarilmaya bayilirm başka türlü ozlemim geçmez adam bana gelmiş kapıdan girip sarılıp görünce yeter derdin ne diyor . Gelip kalsin ne var diyo . Ben haksz miyim gerçekten ben de mi bi sorun var ?
Rahatsız olma olayım kalmalı misafirden hoslanmama durumum çok mu anormal acaba öyleyse kendini değiştirmeye calisirim çünkü

Dışarda yürüyüş için aldığım ayakkabılarımı yıkadım evde yürüyeceğim artık. Ayakkabısız bacaklarım çok ağrıyor. Cumartesi diyetisyenle başlayacağız bakalım aslında diyetisyen listelerini sevmiyorum ama emzirirken 2 öğün zorluyor. Her yolu denedim hiç açlık hissetmeden zayıflamak için diyetisyen iyi oluyor. Emzirme bitince de 2 öğüne geçerim inşallah

Kavga etmeniz kötü olmuş ama haklısın canım daha yeni gitti diğerleri. İnşallah hafta sonuna kadar kalmaz düzelir aranız.

Sabah 11.00
1 kase melemen
2 dl ekmek

Ara 13.00
1 muz
1 salkim üzüm

Öğle 15.00
1 kase kapuska

Akşam 19.00
1/2 kase tarhana çorbası
6 yk et sote
2 yk patates püre

Ara 22.00
1 mandalina

Su 1.5 lt
Spor 150 ip
Hem muz hem üzüm çok olmuş. Birini seçip yanında yoğurt ayran eklesen daha güzel olurdu akşamki patatesten emin değilim ekmek yememişsin sıkıntı olmaz galiba

Çokta bişey beklemiyorm en fazla yarım kilo veriyorm son haftalarda...
Aslında senin beslenmeni biraz değiştirmek lazım ama hastanede ne çıkarsa onu yiyorsun galiba. Bakalım yarın çıkacak sonuca göre bi şeyler düşünelim.
Olacak merak etme canım en küçüğün kaç aylıktı?
11 aylık canım. İnşallah bakalım. Listeye girince daha iradeli oluyorum
Valla şuan kırılıyorum kaptanım aclıktan. Akşam eşim geldi biraz yiyim bişeyler dedim sonra tartıya vıktım yarın için güzel sonuçlar görcem baktım yemeyim dedim. açıııömm
Yaa hadi bakalım listeye çok faydası olur o zaman
Olur kaptanım niye olmasın
Daha önce çok uygulayamadım ama bu sefer olacak
Ankanın diyet denemesi vol 1037473829

***12. TAKIM 647. ETAP***

Cordelia_1605 (86.5/
Elifcig93 (62,6
MorVampirella(67,2/
fantastikaaa(87/
asya_01 ( 76,1
mavimli(77,8/
Su perisi86 (84/
Mavi95(71,9
aslihancngz(64,5
cemrenil(63,2

madamhd(86,6/
Zeyas(86

12. Takım Ortalama:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…