5 ten sonra bişey yemediysen etki etmeyebilir inş .Kizlar menüleriniz cok basarili yazmaya utandim benimkini
Kahvalti 8 de sucuklu yumurta, yarim dilim fistikli balli ekmek, kahve
Ara cevizli sucuk, kahve
Öglen 3de domates soslu makarna, bir kadeh sarap
Ara 5te yarim dilim tiramisu
Su da az ictim bugün
Çocugun 1 saat uzakta ilçede aynı şehirde annesi oturuyo çocuk bizde kalıyor bi garip yaKızlar hep okuyorum ama yazamıyorum çalışırken
mavimli cevizli sucuk muu daha cok var mi evde ?
B Baharyagmuru35 ben bile sinir oldum kuzenlere... hemen gecer insallah su günler
Cok sacma gercekten.. ama rahat yerdir ondan ..Çocugun 1 saat uzakta ilçede aynı şehirde annesi oturuyo çocuk bizde kalıyor bi garip ya
Eşimle tartıştık aramızda bozuldu . Bu aralar canım çok sıkılmaya başladıCok sacma gercekten.. ama rahat yerdir ondan ..
Kavga etmeniz kötü olmuş ama haklısın canım daha yeni gitti diğerleri. İnşallah hafta sonuna kadar kalmaz düzelir aranız.Eşimle tartıştık aramızda bozuldu . Bu aralar canım çok sıkılmaya başladıdiğer amca ogullarinida çağır tek tek 1 ay bizde kalsınlar dedim bana olur senle yalnız olmaktan çok skldm zaten dedi . Çok bunalmış iki kişi yasamaktan farklı insan sesi oluyormuş evde .
Çocuk da davet etmediği halde gelmiş ve pazar gününe kadar kesin bizde kalcak. Moralim ciddi bozuk oturup ağladım çok üzüldüm öyle söyledi diye . Çok sevmek de suç ne var ben özlüyorum onla temas kurmak beraber oturmak istiyorum beraber uzanip reklam arasinda sarilmaya bayilirm başka türlü ozlemim geçmez adam bana gelmiş kapıdan girip sarılıp görünce yeter derdin ne diyor . Gelip kalsin ne var diyo . Ben haksz miyim gerçekten ben de mi bi sorun var ?
Rahatsız olma olayım kalmalı misafirden hoslanmama durumum çok mu anormal acaba öyleyse kendini değiştirmeye calisirim çünkü
Hem muz hem üzüm çok olmuş. Birini seçip yanında yoğurt ayran eklesen daha güzel olurduSabah 11.00
1 kase melemen
2 dl ekmek
Ara 13.00
1 muz
1 salkim üzüm
Öğle 15.00
1 kase kapuska
Akşam 19.00
1/2 kase tarhana çorbası
6 yk et sote
2 yk patates püre
Ara 22.00
1 mandalina
Su 1.5 lt
Spor 150 ip
Aslında senin beslenmeni biraz değiştirmek lazım ama hastanede ne çıkarsa onu yiyorsun galiba. Bakalım yarın çıkacak sonuca göre bi şeyler düşünelim.Çokta bişey beklemiyorm en fazla yarım kilo veriyorm son haftalarda...
11 aylık canım. İnşallah bakalım. Listeye girince daha iradeli oluyorumOlacak merak etme canımen küçüğün kaç aylıktı?
Yaa hadi bakalım listeye çok faydası olur o zamanValla şuan kırılıyorum kaptanım aclıktan. Akşam eşim geldi biraz yiyim bişeyler dedim sonra tartıya vıktım yarın için güzel sonuçlar görcem baktım yemeyim dedim. açıııömm
Daha önce çok uygulayamadım ama bu sefer olacakOlur kaptanım niye olmasın
Ankanın diyet denemesi vol 1037473829Olacak olacak
Canımmmm gecelerin kraliçesi@soffty
Sen niye uyumadın. Banyo yapıp yatıcam inşallah uyanan olmazsaCanımmmm gecelerin kraliçesi
BEnde Kızı uyutup duş aldım uykum kacti bugünlerde Gine uyku duzenimiz altüstSen niye uyumadın. Banyo yapıp yatıcam inşallah uyanan olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?