Inan hava güzel oldukça oğlumu alıp cikacam Anka kendime geldim silkelen dım bir. Asosyal oldum ciktim17 bin küsur adım
Eşim birakmazkiAyır hakkını sabah tartıdan sonra yersin
Yeme boşver eksileri görelim deBende çocuklara kek yapıyorm ama ben yemicem
BEnimki de öyle 65 kilo olmuş ayy kilo almışım diyorEşim birakmazkisabaha kadar 3 koca pasta olsa onuda yer. Adam dipsiz kuyu maşallah bide zayif en sevmediğim yiyip kilo almayan lardan
Nohut çok kalorili ya. 1 porsiyon nohut 400 küsur kaloriymiş. O günden beri Perşembe yemiyorumMenümü yazayım:
Kahvaltı (7.30)
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne
Öğlen(12.30)
1 ufak kase nohut
Akşam (17.30)
1 tabak nohut
Yarım dilim ekmek
2,5 litre su
8 bin adım , 100 mekik , 100 ip
Akşam yemeğini normalde daha erken yiyorum bugünlük böyle oldu . Simitte olmadı biliyorum ama zamanla azaltcam inşallahKahvaltı 09:30
2 haş yumurta
7 zeytin
Salatalık
Yarım simit
16:00 Türk kahvesi 1 hurma
Akşam 18:45
1 kase kıymalı bamya yemeği
3 yk bulgur pilavı
2 lt su
1 lt detoks suyu
Ben de şişkinlik yapmasın diye yemesem mi dedim ama çocuklar çok istedi keşke yemeseymişimNohut çok kalorili ya. 1 porsiyon nohut 400 küsur kaloriymiş. O günden beri Perşembe yemiyorum
Aynen cnm inş. Bakalım yarın tartı yüzümüze gülecek miYeme boşver eksileri görelim de
Erken yemişsin ama sıkıntı olmaz inşallahBen de şişkinlik yapmasın diye yemesem mi dedim ama çocuklar çok istedi keşke yemeseymişim
Evet çok şükür öksürüğü bayaga hafifledi gece uyanmiyor igne suruplar fayda etmeye başladıToparladı mı kızın biraz geçmiş olsun. Ayy ben 4. de görümcemi aradım abla kızma gücenme ama 40 ım çıkmadan gelmeyin dedim4 çocuk onda 4 bende oldu başımda bakanım yok sezaryenliyim kendime mi bakcam çocuklarıma mı onunkilerin gürültüsünü mü çekicem. O da sağolsun toparlanınca geldi kırılmadı çok şükür
Evet güzel bir gurup olduk
Aynen canım zor oluyor ama gelinimizin annesi yanında gitmiyoruz diye kızıyorlarAy bende doğumdan hemen sonra gitme taraftarı değilim. Genelde beklerim 40ın çıkmasını. Yardım eden yoksa çok zor oluyor gerçekten.
Pehh ıslak sopayla doveceksin. Eşimin boyuyla kilosu orantılı amma ben onun gibi yesem yuruyemem yuvarlanirimBEnimki de öyle 65 kilo olmuş ayy kilo almışım diyor
Yaa bende çok fark etmedi adet olamadigimdan sanirimAynen cnm inş. Bakalım yarın tartı yüzümüze gülecek mi
Ben kesinlikle gitmiyorum zaten benim kızım yabancı yerde rahatsız oluyor o da ayda 1 falan gelir.Evet çok şükür öksürüğü bayaga hafifledi gece uyanmiyor igne suruplar fayda etmeye başladı
Benimde tek kızım onunda ilk bebegi sıkıntı olmadı
Ayyy biran için 8 çocuğun ayni evde olmasini hayal ettim icime öküz oturdu gibi hissettim
Pek sık biraraya gelmezsiniz o zaman
Tabii senin gitmen uygun olur canım.Aynen canım zor oluyor ama gelinimizin annesi yanında gitmiyoruz diye kızıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?