Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

mavimli yediklerin diyete ve sağlıklı beslenmeye uygun değil ama bence kalori bazında çok değil. Sen bunlarla doydun mu?
Doydum tabi Ben bugün (persembe) bünye sasirtmak icin yaptim arada yapinca ise yariyor bende. Sabah tartildim bir kilo fazlaydim cünkü. Bakalim cuma sabahi ( bugün) vücudum buna nasil tepki vermis olacak

***12. TAKIM 647. ETAP***

Cordelia_1605 (86.5/
Elifcig93 (62,6
MorVampirella(67,2/
fantastikaaa(87/
asya_01 ( 76,1
mavimli(77,8/
Su perisi86 (84/
Mavi95(71,9
aslihancngz(64,5
cemrenil(63,2

madamhd(86,6/
Zeyas(86

12. Takım Ortalama:
Kızlar ben çok üzgünüm ya 65.5>65.4 Tahmin etmiştim böyle olacağını. O 100 gr da yani açlıktan kesin yoksa sabit filan gelirdim. Bu hafta tekrar ifli düzene döneceğim ve kurumun içinde de olsa merdiven in çık yapacağım Çok mutsuzum.

Sıkma canını. Belki durağan bi döneme girmişsindir. Yağ hücrelerin su toplamış olabilir. Aynı durum 64 lerde benim de başıma geldi. Üstelik beslenme şeklimi hiç değiştirmemiştim. yaklaşık 2-3 hafta kilo sabit kaldı, hatta bir ara arttı.

2-3 hafta mı Oyy çok fena. Bu arada sende durumlar nedir rakibem :)

Günaydın Kızlar,
Hayırlı kandiller.

Günaydınlar hayırlı cumalar

Çok güzel bir eksi gördüm tartida söyle söyle diyenler artsin bekliyorum
Hadi söyle ama meraklandırma
2-3 hafta mı Oyy çok fena. Bu arada sende durumlar nedir rakibem :)
evt cnm 2-3 hafta sürdü. Çok moral bozucuydu. ama sabırlı olmak gerekiyo.

geçen hafta 62,6 çıkmıştım. Bu hafta 61,9 çıktı.ben de pek bi kilo verememişim aslında; 700 Gr. Ben 61-61,5 felan bekliyodum. 1-2 gün resmen aç kaldım. umarım yine durağan bi döneme girmem.üstüne haftaya regl olucam. Bi dünya ödem topluycak vücut.

Canım aslında haklısın ama yine de aşırı tepki verdiğini düşünüyorum. Eşinin üstüne fazla gittiğin içinde söylemek istemediği şeyler söylemiş. Benim eşimde misafir çok sever. Yatıya gelen de çok olur üstelik sadece akrabaları değil genelde arkadaşları gelir. İlk zamanlar bende çok tepki veriyordum ama alıştım artık. Erkekler bizim kadar detaylı düşenemiyor. Hem zaten yalnız yaşıyorsunuz her akşam sizin. Kaç senelik evlisiniz devamlı olan bir durum mu bilmiyorum ama rahatsız olduğunu biraz daha sakin bir şekilde sebepleriyle anlatman sana hak vermesini sağlaman lazım.

Bence gayet iyi ya 700 gr, uzun zamandır diyet yapan biri için Regl biraz etkileyebilir tabi ama bu hafta gayet iyisin tebrikler.

Olsun canım 100 gr da olsa eksidesin sonuçta moral bozmak yok.

700 gr verdin ve duraklamaya girecem diye mi korkuyosun

Bence gayet güzel vermişsin canım normali bu kilon fazla değil tebrikler

Herkese hayırlı sabahlar , hayırlı kandiller. Tartıldım ve maalesef bu haftaki hedefimi de tutturamadım geçen hafta 63.2 idim. Şuanda 100 gr vermişim. Arada kaçamaklar yapsam da genel olarak dikkat ettim. Canımın istediği çoğu şeyi yemedim. Neyse buna da şükür. Şuanda 63.1
63.2-63.1=0.1 100 gr maalesef. Bu haftaki hedefim 62ydi neyse artık haftaya şnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…