- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Alternatifleri degerlendirebilirsin. Elbiseyi de evde basbasa yemek icin degerlendir derimEvlilik yildonumu akşam yemeği ama tabi olmaz diyor eşim çok kısa diyo
Edersin canım ama listeye girmen uzadı. Bu hafta girecektin normalde. Hadi bakalım toparlan o zaman haftaya eksiye çevir o artıyıHayırlı aksamlar kızlar ınanın utancımdan yazamadım kac gundur okuyup okuyup cıktımkılo verenlere masallah dıyorum asya_01 tebrık edıyorum senıde. Ben malesef kılo aldım. Gecen hafta 74.9 ıdım bu hafta 75.6 +700 gr.... aksam yedım un tukettım hatalarımı bılıyorum.. Anka kaldıgım yerden devam edebılıyor muyum
Valla bende verdiğim kilodan hiç memnun değilim. Kara kara düşünüyorumHayırlı aksamlar kızlar ınanın utancımdan yazamadım kac gundur okuyup okuyup cıktımkılo verenlere masallah dıyorum asya_01 tebrık edıyorum senıde. Ben malesef kılo aldım. Gecen hafta 74.9 ıdım bu hafta 75.6 +700 gr.... aksam yedım un tukettım hatalarımı bılıyorum.. Anka kaldıgım yerden devam edebılıyor muyum
Tamam ınsallah buraya yazmak baya ıyı gelıyor. Ya aksam yemegıne kadar super hersey.ekmek yemıyorum yesıl cay ıcıyorum kızartma yemıyorum sekerlı gıda yemıyorum amaaa aksam yemegı oluncaaa ıyıce doyana kadar yıyorum yıne abur cubur yok ama ıyıce doyurunca karnı olmuyor oyle kılo vermek...Edersin canım ama listeye girmen uzadı. Bu hafta girecektin normalde. Hadi bakalım toparlan o zaman haftaya eksiye çevir o artıyı
Evde adım atmaya , koşmaya çalışabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Her yere arabayla gidiliyor. Soğuk dışarısı. Küçük çocuk da var. O yüzden en iyisi evde yürüyüş kurtarıyorSuyuda en az 2 lt ıcıyorum yurumem lazım onda da esım sorun cıkarıyor sabahları bı saat ıkızlere bakmak ıstemıyor oysakı evde. Onu baglayan bısey yok cocuklara kahvaltı yaptıracak sadece. Bırazcık kıskanclık yapıyor galıba
Herkese başarılar dilerim.Etiketler çıkmadı üstte. Yeniden deniyorum.
cemrenil ~ mavimli
suukaa ~ @asliayet
Mor Vampirella ~ gulenyuzumsunsen
fantastikaaa ~ Su perisi86
madamhd ~ B Baharyagmuru35
G gunesli gunler ~asya_01
Elifcig93 ~ Z zeyas
Cordelia ~ Sarayca
700gr da az bir şey değil canım üzülme modunda düşmesin bol bol yürüyüş yap bana bi tek yürüyüş ıyi geliyorİyi akşamlar Kızlar. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta modum çok düştü. Çoğu kez burda takılmayı bırakmayı düşündüm. Şükür bırakmadım. 700 gr daha verdim. Böylece 15 günde 3.1 kilo vermiş oldum. Şu an hala modum biraz düşük. İnş güzelce dinlenirsem, kendimi dinlersem her şey çok güzel olacak.
@asliayet evet eşler biraz huysuz oluyor çocuk bakımı konusunda. Şansını birkaç kere dene bakalım. Yarışımız hayırlı olsun. Bol bol kilo verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?