Hayırlısı canım. Üzülme.Kızlar gebelik testi yaptım negatif ciktiuzulme dım desem yalan olur. Ama hakkımda hayırlısını istedim ben. Demek buymus hayırlı olan
Sagol canım ❤❤Canım eline sağlık
Kazananları tebrik ediyorum. Kaybedenler haftaya Toparlayacak eminim. Bu hafta harika olacak. B Baharyagmuru35 @Elifcig93fantastikaaa harikasınız.
İyi yapmışsın cnm evde sağlıklı bişeyler atıştırıp gitmek en mantiklisi. Yoksa insanın gözü dönebiliyor açlık oluncaEvet aynen ev sahibi iken göze batmıyor da...Şu an karnım da acıktı. Orada saldırmamak için yemeklere badem filan yiyorum şu an
Exceldeki bütün dosyalarım silinmiştakım içi sıralamayı yapacaktım sonraya kaldı artık
Kızlar gebelik testi yaptım negatif ciktiuzulme dım desem yalan olur. Ama hakkımda hayırlısını istedim ben. Demek buymus hayırlı olan
İdrar dan baktım. Hiç silik falan da değil hiç çıkmadıYaa tüh zahmet olacak sana
İdrardan kı baktın kan mı verdin canım?
Sulu ev yapimi yogurt yada ayran, mineral suyu, birkac ceviz, salatalik, kuru nane blenderda karisacak ama toz haline getirilmeyecek. Sonra bir güzel aksam yemegi niyetine icilecek.Nasılmış bende yapayım.
Benim cok sucum var tüm gruptan özür dilerim. Haftaya telafi edecegim söz.6. Olduk kızlar
Valla güzel olmasina güzel de nerde giyeceksin ona göre degisir durumKızlar ya evlilik yıldönümünde böyle giyineyim dedim sırf cıbıl bacak olmasın diye kilotlucorap aldim eşim olmaz diyo ciddi normalde bu elbise ama bana çok kısa oldune giysem ki ya bunu çok begenmistimEki Görüntüle 2552581
Tabikde gelirim hal hatir sormayaİnş cnm arada uğra olur mu
Olmamis hiç lahmacun ve börek cnmMenüm
Sabah
Kahve
Öğle(12.00)
1 tabak taze fasülye
1 küçük gül böreği peynirli
Akşam(18.00)
2 lahmacun
Ara (saatini hatırlamıyorum)
Armut
Evlilik yildonumu akşam yemeği ama tabi olmaz diyor eşim çok kısa diyoValla güzel olmasina güzel de nerde giyeceksin ona göre degisir durum
Nice mutlu yıllara canimEvlilik yildonumu akşam yemeği ama tabi olmaz diyor eşim çok kısa diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?