Yap canım çok faydalı. Ben sabah daha hafif uyandım sanki.Ben de bugün detoks suyuna başlıyorum inşallah. Ama tabi önce aşağı inip alışveriş yapmam lazım. Eşim kızımı iş yerine götürdü. Ben de kalkıp biraz iş yapayım bari
Günaydın size de mutlu hafta sonlarıGünaydınnnn mutlu hafta sonları kardes takımım
Keşke benim eşimde çocukları biyerlere götürse bugün.Ben de bugün detoks suyuna başlıyorum inşallah. Ama tabi önce aşağı inip alışveriş yapmam lazım. Eşim kızımı iş yerine götürdü. Ben de kalkıp biraz iş yapayım bari
Valla şu an bu işi çok beğendimkaptan yardımcıları yarışıyorgulenyuzumsunsen ne güzel denk gelmiş ama bomba gibi geliyorum yarından itibaren ona göre
Ayyyy canım çok teşekkür ederimmm
Çok teşekkür ederimmm
Afiyet olsun kaptancım. Doğum gününde kutlu olsun eşin ve çocuklarınla beraber hayırlı yaşların olsun inş.Dün nasıl kapanış yaptıysam 71,7 geldim bu gündiyetisyenle başladık bakalım kahvaltım
Çok teşekkür ederim canımmmAfiyet olsun kaptancım. Doğum gününde kutlu olsun eşin ve çocuklarınla beraber hayırlı yaşların olsun inş.
Hadi bakalım isteyince en güzelini yapıyorsun senBende çok feci başladımreglim de biter bu Cuma’ya tozu dumana katacağımmm
Teşekkür ederim canımGünaydınnn
Anka ankammm doğum günün kutlu olsun canım. Doğumgününde hedefine ulaşamadın ama inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur
Günaydın canım hazırım tabi kiSarayca uyuyor musun? Heyy hazır misin güzel bir güne.
İki kilosu ödem olsaHadi bakalım isteyince en güzelini yapıyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?