Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

700gr da az bir şey değil canım üzülme modunda düşmesin bol bol yürüyüş yap bana bi tek yürüyüş ıyi geliyor
Evet her gün yapmaya çalışıyorum. Bana da acayip iyi geliyor. İyiyim iyiyim şükür saol canım

İdrar dan baktım. Hiç silik falan da değil hiç çıkmadı

Boş yere umutlandırmak istemem ama ben ikinciye hamile kaldığımda hergün test yaptım çıkmadı adetim geçeli 12. gün artık olmadığına emin olmak için gidip kan verdim ama varmış geç döllenme olduğu için yeni oluşmaya başlamıştı o yüzden idrarda çıkmamıştı.

Bacakların ne kadar ince

Rakip olmuşuz B Baharyagmuru35 kork benden

Ya çok az muhabbet dönüyor en kötü muhabbete girip yazılıyor öyle olunca diyet havasından hiç çıkmıyorsun olur valla adetim yeni başladı yarın veya ertesi gün tartılıp hemen başlıyorum inşallah yine salıcamyoksa

İyi geceler kızlar misafirlerim yeni gitti anca girdim
Sabah 10
1 adet karnı yarık (sabah sabah canım çekti napıyım
Ara13.00
Yarım elma

Akşam 16.00
1 çorba kaşık patates salatası
1 corba kaşık pancar sapı kavurması
1 çorba kaşık erişte salatası
1çorba kaşık makarna salatası
1 adet kurabiye (dün yiyememiştim bugün yedim hepsinden az az.

Günaydın kızlar dün ben menümü yazamadım, telefonun sarjı bitmişti.

Sabah 11.00
Türk kahvesi

Öğlen 14.00
Tonbalıklı Salata

Akşam 19.00
2 kaşık pirinç pilavı
3 minik sebze dolması
Bir kaç çatal biber kızartması
1 çatal kabak tatlısı
Biraz tadlarına baktım sadece :)

Su 2 lt
Spor yürüyüş yaptım
Yaklaşık 8000 bin adım

Eklentiler

• Screenshot_20191109_083142_com.huawei.health.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 19
Ben de bugün detoks suyuna başlıyorum inşallah. Ama tabi önce aşağı inip alışveriş yapmam lazım. Eşim kızımı iş yerine götürdü. Ben de kalkıp biraz iş yapayım bari
Günaydin canim. Senin detoksu da izledim. Üsenmezsen malzemeleri de yazar misin buraya? Belki yapmak isteyen olur. Benim de aklimda olsun sonradan ona dönebilirim. Simdilik yani bu hafta ayran detoksu yapacagim.

Günaydın
Bol su içelim. Unutmayalım. Detokslar da yapılsın. Kızlar her gün perşembe gibi düşünelim. Sağlıklı besleniyoruz bu en güzeli diyelim ki, diyet stresi yapmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…