Süper. Detoks suyumu içiyorum. İyi geldi bu. Gece yağlarımı yakacak inşallah.Geçen hafta 74.6 bu hafta 74.4 kg
Afiyet olsun canım. Ben de maydanoz çayı içeyim bariSüper. Detoks suyumu içiyorum. İyi geldi bu. Gece yağlarımı yakacak inşallah.
Evet her gün yapmaya çalışıyorum. Bana da acayip iyi geliyor. İyiyim iyiyim şükür700gr da az bir şey değil canım üzülme modunda düşmesin bol bol yürüyüş yap bana bi tek yürüyüş ıyi geliyor
Tebrik ederim KızlarEki Görüntüle 2552648
Takım içi durumumuz canlar
Bu etapSu perisi86 1. Oldu
B Baharyagmuru35 2. oldu
madamhd 3. oldu
Tebrik ediyorum kızlar emeklerinize sağlık
mavimli @asliayet ve ben kilo alarak bitirdik bu etabı
İdrar dan baktım. Hiç silik falan da değil hiç çıkmadı
Kızlar ya evlilik yıldönümünde böyle giyineyim dedim sırf cıbıl bacak olmasın diye kilotlucorap aldim eşim olmaz diyo ciddi normalde bu elbise ama bana çok kısa oldune giysem ki ya bunu çok begenmistimEki Görüntüle 2552581
Bu hafta ben rakip eşlemesine katılmıyorum. Benim yerimegulenyuzumsunsen i ekledim
İşte bu haftaki rakipler. Hadi bakalım kim kazanacak bu hafta
@cemrenil ~ @mavimli
@suukaa ~ @asliayet
@MorVampirella ~ @gulenyuzumsunsen
@fantastikaaa ~ @Su perisi86
@madamhd ~ @Mavi95
@aslihancngz ~ @asya_01
@Elifcig93 ~ @zeyas
@Cordelia_1605 ~ @Sarayca
Ya çok az muhabbet dönüyor en kötü muhabbete girip yazılıyor öyle olunca diyet havasından hiç çıkmıyorsun olur valla adetim yeni başladı yarın veya ertesi gün tartılıp hemen başlıyorum inşallah yine salıcamyoksaOrası burası değildi canım yaaa komşuyduben seni çağıracaktım kaptana ayıp olur diye bişey diyemedim. Baktım oraya yazmıyorsun öyle çağırdım. Biraz da bizimle takıl bakalım belki burada adapte olursun
Merhaba! Yeni rakibiiim. İyi olan kazansın
Haftaiçi adımyarışına katılırım cnm. Haftasonu genelde iş güç yapmakla geçiyor. Çok yürümeye vaktim yok.Herkesleri adımda geçmeye hazırım o denli motiveyim bu hafta berbat geçti .. ama yıldım mı hayır
Günaydin canim. Senin detoksu da izledim. Üsenmezsen malzemeleri de yazar misin buraya? Belki yapmak isteyen olur. Benim de aklimda olsun sonradan ona dönebilirim. Simdilik yani bu hafta ayran detoksu yapacagim.Ben de bugün detoks suyuna başlıyorum inşallah. Ama tabi önce aşağı inip alışveriş yapmam lazım. Eşim kızımı iş yerine götürdü. Ben de kalkıp biraz iş yapayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?