Ben ayran detoksu yapacagim bugün basliyorum. Aksam yemegi niyetine icecegim. Yogurt, az dereotu, salatalik, kuru nane, ceviz, soda blenderdan gecirip icecegim cok püre yapmadan yalniz.
Ben detoksa bugün basliyorum haftasonu yapamadim@Sarayca @aslihancngzmavimli kızlar detoksa devam di mi? Spor ne alemde? Ben bugün yapacağım mutlaka.
Benim karnabaharlarımı bile aldı diyetisyen ben zayıflarım sen bana bakarsın o zaman
Ah su regli bizi nasil da bastan cikariyorKızlar regl oldum öğlen ve çikolata yedim hemde şu büyüklerinden yazarken utaniyorum
Bugün 10Bin adimmi olsa cezam napiyim
Akşam kuru fasulye salata yiycem
Ayyy 3-4 güne bende reglim. bi de son aylarda düzensizleşti. Sabah tartıda 62 nin üstündeydim zaten. Bu şişkinlik daha artar yani. Umarım cuma günkü tartı sonucumu etkilemez.Ah su regli bizi nasil da bastan cikariyor
Ben de başka takıma gitmek istediğini yanlışlıkla buraya yazdığını düşündümBende bunu yazdığım için alacağını düşündüm ona göre kendimi ayarladım deneme süresini biliyorum canım ama sen direk alamam gibi yazdın sabah o yüzden şaşırdım keşke hiç yazmasaydın diye onu diyorum önceki mesajlarında çağırmış neden alamam dedi diye
Çok geçmiş olsun canımKızlar spora gelirken düştüm dizim yırtıldı gitti güzelim tayt taytın dizi yırtıldı dizimde baya aciyo kanadı . Ayakabinin içine de aralarına katı yaglar doldu . Yere katı yağ dökmusler onda baya kaydim. Şimdi salondayım baya dizim sizliyo ama yuruyorum
Hadi bakalım bu azimle olacaksın
Ben bu hafta 78 olcam bi kere taaaaammmı
Ama hani 1. olacaktık bu haftaKızlar regl oldum öğlen ve çikolata yedim hemde şu büyüklerinden yazarken utaniyorum
Bugün 10Bin adimmi olsa cezam napiyim
Akşam kuru fasulye salata yiycem
Kızlar spora gelirken düştüm dizim yırtıldı gitti güzelim tayt taytın dizi yırtıldı dizimde baya aciyo kanadı . Ayakabinin içine de aralarına katı yaglar doldu . Yere katı yağ dökmusler onda baya kaydim. Şimdi salondayım baya dizim sizliyo ama yuruyorum
Yüzünü kara çıkartmayacağım kaptanim yürüyorum tempolu bir şekildeAma hani 1. olacaktık bu hafta
Neyse 10 bin adımı görücem akşam ve ekmek yeme artık bu gün hiç
Beni cok feci etkiledi regl haftam. Ama her zaman böyle olmuyor. Yarismadayim ya ondandir tersiAyyy 3-4 güne bende reglim. bi de son aylarda düzensizleşti. Sabah tartıda 62 nin üstündeydim zaten. Bu şişkinlik daha artar yani. Umarım cuma günkü tartı sonucumu etkilemez.
Spor yaptim eve dönüyorum sadece sizliyo cnm sagolGeçmiş olsun cnm. Dikkat et dizin sıcakken hissetmiyor olabilirsin. sonradan çıkıyo acısı. Çok zorlama bugün istersen.
Sagol cnm yokya birseyim sadece dizim kanadı o kdr yaptım sporu dönüyorum eve yoldan aynı renk tayt aldim cadde yol üstü salonun ayakkabiyi da temizledim bi dizim sanciyor dizide temizledim eve gidiyorum kaynaanmlar yemeğe gelcek pide ici hazırlayıp pideciye verip çorba yapicM daha düş alcam karnımda baya acB Baharyagmuru35 fazla zorlama kendini bence. Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?