Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayy kaptanim çocukla zor telefonuelime alıyorum hemen koşup geliyor birazda bana ver diye
Neyse bu sabah anaokuluna gitti 12kadar kafam rahat
3 yaşındaki oğluma Telefonu günde sabah akşam yarım saat izin veriyorum. TV hiç izlemiyorlar. PC yi de kavga ediyorlar. 11 aylık oğlum bile abisinin elinden almaya çalışıyor

İlk başlarda zor geliyo gün boyu yemek yiyormuşsun gibi ama zamanla alışıyosun. Şuan listeye uymakta pek sorun yaşamıyorum. Sadece her gün hem sebze hem protein çeşit yapmak gerekiyor
yok ben böyle seviyorum ama hep hazır yemeğin olacak yoksa yapılmıyor
Geçmiş olsun canım. Kahvaltıdan sonra pek bişey yememişsin bişeyler yesen baş ağrına da iyi gelirdi belki
Ben de her gün tartılıyorum ve beni motive ediyo

Rakibem yeseydin ya bas agrin gecerdi hic bisi yememissin ki

Hosgeldinn bence cok guzek vermissin daha da verirsin :)
Açlıktan ağrıyordur niye öyle yaptın
Dolapta hiç yemek yoktu ısıtıp yemelik yoğurtta yoktu yeni yemekte hiç yapamadım öyle yattım canım yoksa bilerek aç kalmadım

Evet ben çiğ seviyorum. ama şişkinlik yapıyor biraz
bende her türlüsünü yerim, domates salatalık güzel değil artık, havuç sıkıntı yaratmıyor mu peki? ben ona da bayılırım da. tatlı ihtiyacınız da giderir hem.

Diyetisyen karnabaharlar çok olmuş dedi bu kadar izin verdi. Karnabaharı bile dikkatli yemek lazım demek ki tabağın dışında kalanları yarın yicem artık

3 dal karnabahara bile izin yok, süpermiş valla.

bende her türlüsünü yerim, domates salatalık güzel değil artık, havuç sıkıntı yaratmıyor mu peki? ben ona da bayılırım da. tatlı ihtiyacınız da giderir hem.
Hayır çiğ havuç serbest pişmiş az yemek lazım.

Afiyet olsun canım. Adımın da çok güzel.
Bu serpme kahvaltılardan kalanları sonra başkasının masasına koyuyorlar ben o sebeple tercih etmiyorum

Afiyet olsun canım. Hem tavuk hem et aynı öğünde olmasa daha iyi olurdu aslında.

Afiyet olsun canım.
İlk başlarda zor geliyo gün boyu yemek yiyormuşsun gibi ama zamanla alışıyosun. Şuan listeye uymakta pek sorun yaşamıyorum. Sadece her gün hem sebze hem protein çeşit yapmak gerekiyor
Evet ya mutfaktan çıkamıyorum ben de kendime ayrı evdekilere ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…