Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar,
Bugünkü menüm ;
Sabah 07:30
1 Türk Kahvesi ( Biraz aç karnına oldu ama, canım çok çekti)

Kahvaltı 09:30
1 Haşlanmış yumurta, Domates, Salatalık, 2-3 Kaşık Lor, 1 dilim TB ekmeği, 8-10 zeytin

Ara 11:00
1 Fincan Yeşil Çay

Öğle 13:00
Tavuk sote, Salata

Kaçamak
3-4 Oreo (Dayanamadımmm)

Ara 15:00
1 Mandalina, 1 Elma

Ara 17:00
3-4 Kayısı, 3-4 Ceviz

Akşam 19:30-20:00
İmambayıldı, 1 Kase Yoğurt
Üstüne 1 Türk Kahvesi

Şimdiden çok yorgunum spor biraz zor görünüyor.

Cooook güzel yazmissin. Tam bir ilham perisisin

Menü
Kahvaltı 11 30
4 ince dilim scuuk
1 dilim.cavdar ekmegi
1 has . Yumurta
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 14 30
1 ince lavaş
2 çiğ köfte
1 bardak ayran
Akşam 18 00
3 yk etli pilav
4 yk tavuk sote yemeği
1 bardak ayran
Ara
1 muz
Nescafe sekersiz sütlü granür .
Spor
25 dk cardio
5 dk koşu
20 dk tempolu yürüyüş
4200 adim ek olarak
300 ip atlama
10 dk dumbill ile kol calismasi

Çok sağol canım Gitmedim canım ya başımı kesip atasım var çok şiddetli ağrıyor sabahtan beri istifra ediyorum.
Anka benimde migren tutunca istifra ediyorum. Çocukları eşine emanet edip sessiz isiksiz bir ortamda uyu canım yaa. Sen hiç uykunu alamiyorsunki Anka işin çok zor. Ara ara kestirebilsen keşke

Anka benimde migren tutunca istifra ediyorum. Çocukları eşine emanet edip sessiz isiksiz bir ortamda uyu canım yaa. Sen hiç uykunu alamiyorsunki Anka işin çok zor. Ara ara kestirebilsen keşke
Uyumaktan falan geçtim 10 dakika sessizlik bile yetecek. Oğlum hiç durmadan ağlıyor sürekli bişeyleri bahane edip bağırıyor. Kızım dersen ne istediği belli değil. Evde sürekli bi bağrış çığrış. Oturdum ağlıyorum çaresizlikten.

Ayy yaa. Kayın Valide falan yakın değilmi bir el atan yokmu yakinda. Dinlenmen gerek. Biraz uyuyabilsen geçerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…