Kimine göre evet. Bana göre iyiyarım kilo çok iyi bir rakam ama
Cooook güzel yazmissin. Tam bir ilham perisisinDün akşam kilolu bikac yeni resmimi daha buldum . Keşke o zamanki hallerimi silmeseydim kalsaydı şimdi tek tek bakardım ama.hep kötü diye silmişim çok az var . Üstelik yıllarca kilolu olduğum halde . Benim yüzüm yuvarlak o yüzden tombul olunca yanaklarim çok doluyor kiloluyken yüzüme baktım.fotograflarda o kadar cirkinmisim ki yanaklar yüzümden fırlamış resmen tüm.guzellligimi elimden almis şeklim değişmiş o kadar cirkinlestirmiski beni.
Hele 176 boya 87 kilo beni o kadar iri deV gibi cusseli gostermiski narinligimi kadinsiligimi kaybetmisim o vücutta . O kadar kötüymüş ki . Birde boydan o kadar göstermiyor diye kendimi kandirip yıllarca o kiloda kaldım . Gerçi hep uğraştım ama hep aldim aldim verdim . Ilk kez kadinsiligimi kazanmaya başladım gibi . Kendi kendime camasirlarla poz verip kendime bakmak aynada kendimi beğenmek ve en güzeli her begendigimin olması yakışmasi standart bedenin bile biraz bOl gelmesi beni cok cok mutlu ediyor . Esimin beni begenmesi etrafındakilerin eridin artik cok guzel oldun manken gibisin nasil bu kadar kilo verdin helal olsun , sana ne olmus boyle demeleri .
Dünden önce elbise denerken arkamdaki kadınların benim hakkımda ay ne kadar yakıştı tabi boy da var güzel oldu diye konuşmalarına şahit olmam .. Yeni yeni fark ediyorum bu kadar büyük birseyi başardığımı . Diyetisyensiz katkısız hicbir yardım olmadan ameliyatsiz ve hicbir zayıflama çayı yardımcı birşey olmadan sadece diyet spor ve iradeyle bunu başarmış olmamin gerçekliğini yeni yeni anlıyorum . Tam anlamıyla sevinemedim çünkü daha psikolojik olarak istediğime ulaşmadım o yüzden kimse umrumda değil yok böyle kal iyisin diyenler filan . Tmm şuan kötü bi görüntüm yok hatta balık etli bile değilim artık ama yinede rahatsız oluyorum . Bu halimle rahatsız olurken ben yıllarca nasıl 80 lerde gezmisim . Kendime genç yaşta ne eziyetler etmişim diyorum . Hamilelikte de elimden geldiğince dikkat edicem ve bi daha o kadar kilolu bir kadin olmayacağım . 80 e geri çıkmamak için hamilelikten önce 60 li kilolara inmem gerek
Gerçekten kilo vermek cok guzel . Çok çok güzel . Çok istikrar irade sabır gerektirse de tmm zor olsa da ama güzel . Bana ne kadar güzel.bir şey kazandırdı. Spor yapmanın büyük zevkine vardım . Şimdi spor yapmadan duramıyorum . Ilk kez yasam strandartim oldu . Ben eskiden diyeti bırakıp sporu da bırakırdım eski yeme düzenine geri dönerdim. Ama şimdi ilk kez 8 aylık bir diyet ve spor yaptığım için alıştım ve artık hayat boyu nasip olursa spor yapmayi istiyorum ve hep dikkat edeceğim yediklerime . Diyet bitti hadi eski düzen olmayacak . Her daim denge olacak sağlıklı yaşam her zaman odak noktam olacak . Tabiki insaniz hayatta tamamen herşeyleri yasaklayıp yemeden devam edemeyiz ama dengeleyebiliriz . Zararlı mi yedik kalkip spoe yapariz ya da o gun karbohidrat kısarız . Yada bi öğün sonrasını hafif geçiririz . Haftada 5 gün zararlı yiyeceksek o aliskanligimizi bırakıp 2 gün izin veririz kendimize. . Bir çaresini kendimize göre buluruz . Çünkü insan bu kadar emek sonrası tekrar eski haline dönmemek için 2 katı çaba harcamalı . Bence guzel şeyler yemek ( zararlı şeyler) malesef zararlı şeyler çok lezzetli ama onları yemek değil önemli olan güzel.gorunmek kendini iyi hissetmek narin kadınsı olmak . Eminim sizle beraber kalan kilolarimda gidecek sizinkilerde gidecek .
Asla umudunuzu yitirmeyin bu 1 2 aylık bir süreç değil. Uzun bi süreç. Arada bozduk diye tamamen bitti değil dengelenir olur biter . Spor da çok önemli kızlar elinizden geldiğince spor yapın .
Gecmis olsun canımBenim migrenim tuttu çok fenayım acile gideceğiz sanırım
Geçmiş olsn cnmKızlar ya aşırı başım ve eklemlerim ağrıyor sanırım şifayı kaptım. Hiç halim yok
Çok sağol canımGecmis olsun canım
Acile gittin mi insallah daha iyisindir simdi
Anka benimde migren tutunca istifra ediyorum. Çocukları eşine emanet edip sessiz isiksiz bir ortamda uyu canım yaa. Sen hiç uykunu alamiyorsunki Anka işin çok zor. Ara ara kestirebilsen keşkeÇok sağol canımGitmedim canım ya başımı kesip atasım var çok şiddetli ağrıyor sabahtan beri istifra ediyorum.
Ödem olmuştur. Yeşil çay iç.900 gram artı çıktım ya agliycammm
Umarim.oyledirÖdem olmuştur. Yeşil çay iç.
Uyumaktan falan geçtim 10 dakika sessizlik bile yetecek. Oğlum hiç durmadan ağlıyor sürekli bişeyleri bahane edip bağırıyor. Kızım dersen ne istediği belli değil. Evde sürekli bi bağrış çığrış. Oturdum ağlıyorum çaresizlikten.Anka benimde migren tutunca istifra ediyorum. Çocukları eşine emanet edip sessiz isiksiz bir ortamda uyu canım yaa. Sen hiç uykunu alamiyorsunki Anka işin çok zor. Ara ara kestirebilsen keşke
Ayy yaa. Kayın Valide falan yakın değilmi bir el atan yokmu yakinda. Dinlenmen gerek. Biraz uyuyabilsen geçerdiUyumaktan falan geçtim 10 dakika sessizlik bile yetecek. Oğlum hiç durmadan ağlıyor sürekli bişeyleri bahane edip bağırıyor. Kızım dersen ne istediği belli değil. Evde sürekli bi bağrış çığrış. Oturdum ağlıyorum çaresizlikten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?