Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Üzüldüm arada böyle olur sınır boşalması cnm ağla rahatla çok haklisin

listedemisin bilmiyorum canım ama sucuk çiğ köfte ve pilav Çarşamba Perşembe günleri için pek uygun değil ödem yapabiliyor. Eğer gün daha önce olsaydı gayet sağlıklı bir menüydü ..

Ben kendi vücuduma göre konuşacak olursam tartı bunları yedikten 2 gün sonra normale dönüyor .
Allah yardımcın olsun canım insan bazen delirecek gibi oluyor ama sabır dua et inşallah geçer

Son düzenleme:
Kahvaltı 10:00
1 yumurtayla çemenli yumurta
13 yeşil siyah zeytin
Domates salatalık
El ayası kadar yufka Ekmek

Akşam 16:30
2 kavrulmuş kabak +1 sb yoğurt +2 ceviz
El ayası kadar yufka

19:00 Türk kahvesi

2 lt su
2 kupa maydanoz suyu

Müge anlıyı izlerken sinirle istemsizce o kadar zeytin yemişim sonradan farkettim

Kızlar nasil gidiyor?Benim adet tam sokmedi inşallah tartiya etki etmez. Yarın ev içinde hareket li geciririm inşallah. Agzimi muhurledim ilk olarak şu 5 kilodan kurtulmayı varya deli gibi istiyorum

Kızlar nasil gidiyor?Benim adet tam sokmedi inşallah tartiya etki etmez. Yarın ev içinde hareket li geciririm inşallah. Agzimi muhurledim ilk olarak şu 5 kilodan kurtulmayı varya deli gibi istiyorum
Midende problem yoksa kaynamış suya kekik at ağzını kapat demle iç canım güzel söker

Menüm
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 KK peynir
1 dilim ç.ekmeği

Ara 12:00
1 avuç fındık

Öğlen 14:00
Haşlanmış tavuk
Dere otlu sodalı cacık

Akşam 17:00
1 ad. Pırasalı gözleme
1 bardak süt
Gün boyu
2 Sade türk kahvesi
Bol su
45 dk leslie ile spor yapacağım.
Gece detoks yok

Ben beğendim gözleme hamuru incedir diye düşünüyorum O yüzden çok gelmedi gözüme afiyet olsun canım

Sen 1 bardağa 2 çay kaşığı at iç
bol da su iç
bi de sabah iç bana güven canım.
Bende işe yarıyordu
Simdi büyük bir fincan içtim. Yarında yaparım sabah. Ayy keşke daha önce yazsaymisim bugün 2. Günü. Bendede ise yarar inşallah çok teşekkür ederim canım yaa

Bütün gün ayran mı içeceksin?
Hayır. Sabah protein ağırlıklı kahvaltı mi yapıp kahvaltı sonra si 2 saat arayla bir bardak tuzsuz ayran biraz katı olabilir. Saat 10 da son ayran ogununu kapaticam. Ertesi gün protein beslenip sonraki gün sebze yemeği yicem yine akşam. Ariniyor vücut en azından

Kızlar ya ins doğru değildir spora Gttim geldim bi bardak su ıctim tartıldım 71.7 Cikti ya eski kabusa geri dönmüş olamam dimi öğlen yemegide 3 de yedim 2 çiğ köfte 1 bardak ayran

gün içinde sabahki kilonda çıkmazsın ki. Biz boşuna mı cuma günleri aç karnına ve sabah tartılıyoruz. Benim dün akşam üstü tartıldığım kiloyla sabah tartıldığım arasında 1.5 kilo fark vardı.

Kizlar slm
Menümü yazayim unutmadan.
Kahvalti 8de sucuklu yumurta, kahve
9da sütlü kahve
11de elmali cörek ve cay
Öglen yemegi 1de sinitzel ve patates
4te bir demlik cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…