Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

13 Kasım

Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 d tahıllı ekmek

Öğle 13.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 d tahıllı ekmek

Ara 16.00
1 muz
Yarım kase cacık

Akşam 19.00
1 but 3 tavuk köftesi
Yarım kase cacık
Salata

Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 hurma
7-8 fındık

2 lt su
5 bin adım - 150 zıplama

Ikı gundur yazamadım kardesıme gıttım baska ıle.
Menu
Sabah 9 da
Yarım haslanmıs yumurta
1 dılım beyaz peynır
Bı tatlı kasıgı bal
1 yemek kasıgı kaymak

Ara
Lımonlu yesıl cay 2 fıncan

Ogle 13
1 corba kasesı kabak yemegı

Aksam 2 dılım pızza ıncecıktı kendım yaptım
Ya ben nıye hamurısıne dayanamıyorummm
Kendıne ayrı yemek hazırlayana helal olsun dıyorum

Merhaba kızlar bugün menüm biraz kötü oldu hasta olduğum için detoksu yapamadım.
Sabah 9.00
Simit

Öğle 13.30
Bir avuç badem
Tarçın karanfil çayı

Akşam 18.30
Bir tabak mantar çorba
Bir tabak çortutu (kıymalı şalgam yemeği)

Spor 4500 adım

Aksam 5gibi bi baş donmesiyle yataga zor attım kendimi bi saat önce kalktim

Sanırım tansiyonum düştü

İYi akşamlar diliyorum bugünkü menüm.
Kahvaltı (7.00)
1 yum. İle omlet
2 dilim peynir
Domates yeşillik

Öğlen (13.00)
1 tabak kabak salatası

Ara(16 gibi 1 truff )

Akşam (18.00)
Yarım kase kabak salatası

Bu kabak detoksunu bu akşam iltibariyle 3 gün yaparak bitirdim. Artık son akşamımda yiyemedim. Midem bulandı zorla yarım tabak yedim ve iştahım bu bulantı ile kesildi çok şükür yarın da bi oruç tutacağım. İnşallah cumaya iyi sonuçlar alırım ve tabii ki alırız takım olarak

Su : 1 litre
Adım 6 bin
Ve 100 ip atlayacağım yine

Bugün yediklerim
Sabah 8:30 peynirli yumurta 3zeytin bi çeri domates iki dilim tb ekmeği yeşil çay

Öğlen 13:15
Yarım kase corba bi kibrit kutusu kadar peynir
5findik (Çok sacma oldu farkındayım)

15:00 kayısı çayı

17:00 3ceviz

19:00 menemen iki dilim tb ekmeği

20:45 4_ 5 fıstık tansiyon için

Hastalıklar kaçamaklar .. menüler biraz karışık bugün takımda .. pizza dışında güzel aslında , eğer listedeysen olmamış canım takımı direk etkiliyoruz çünkü..

Senin nezdinde kendime ve bütün Kızlara söylüyorum ;bu bilinçle bakılırsa takımlar arasında birinci olmak , takımın yüzdesini düşürmek , arkadaşların motivasyonunu etkilemek gibi şeyleri düşünerek elimizi cıslardan çekmeliyiz ..

canımız çok çektiyse Cuma günü ikindiden önce biraz yiyebiliriz kaptana sorarak..
her yediğimiz cıslar bizi en az bir hafta geri atıyor yapmayın en kısa zamanda İncecik olalım

Haklısın aslında takımın da motivasyonu düşüyor. Birilerinin yediklerini görünce biraz benim de yiyesim geliyor. Neyseki bu hafta kaçamak yapmadım. Sadece bugün bir simit yedim o da çok hastayım hiç bir şey hazırlayamadım diye. Ama dediğin gibi daha dikkatli olmalıyız.

Bence çok iyi

İyi akşamlar kızlar daha eve yeni girdim hemen foruma kostum. @Anka cım geçmiş olsun inş uzun sürmez ağrın.
Sabah 10.00
2 dilim tam tahıl ekmek ile tost
5 zeytin
Domates

Akşam17.00
Yine pırasa yemeği yedim öyle bir yapmısımki bitmek bilmiyordu :)
Salata ve yoğurt yedim yanında

2 saat hafif tempoda yürüdüm bugun . Yanımda tüm aile üyeleri hamburgeri gömdü çocuğa yedirirken elime bulaşan mayonezi bile yalamadım kızlar. Büyük bir irade sergiledim kendimi tebrik ediyorum

Aynen bir zincir olduğumuzu unutmayın Burda yazdıkça diğer kızları da etkiliyoruz yazmamak için de yapmamalıyız kızlar

Harika menü irade içinde tebrikler

Süpersin canım afiyet olsun

Günaydın kızlar
Dün bir arkadaşla sohbet ediyorduk. Kendisi 50 kg. Dedim nasıl besleniyorsun. Yarım tabak ve tek çeşit yiyormuş akşam yemeğinde. Diyor ki belki yarım tabaktan bile az yiyorum. Resmen skandal insan sürekli azıcık yiyerek nasıl yaşar yaaa

Alışkanlık yapsak olur. Eskiden ben de az yerdim. Gayette rahat yaşanıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…