Har sabah 7 kalkıyorum geri uyuyamiyorum canım evi topla kahvaltı zaman geçiyor
Kızım geçen hafta antibiyotik igne vurundu salı gunune kadar iyiydi dün sabah gribi öksürüğü başladı yine çıldırmamak elde değil
Bu yüzden gecede sürekli uyanıyor çok uykusuz kalıyorum anaokulundan almayı bile düşündüm
Kızkardeşim anaokulu öğretmeni ilk sene olur böyle ama bizim kizce daha sık oluyor dedi bağışıklık güçlendirici surupada basladik
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyileşirHar sabah 7 kalkıyorum geri uyuyamiyorum canım evi topla kahvaltı zaman geçiyor
Kızım geçen hafta antibiyotik igne vurundu salı gunune kadar iyiydi dün sabah gribi öksürüğü başladı yine çıldırmamak elde değil
Bu yüzden gecede sürekli uyanıyor çok uykusuz kalıyorum anaokulundan almayı bile düşündüm
Kızkardeşim anaokulu öğretmeni ilk sene olur böyle ama bizim kizce daha sık oluyor dedi bağışıklık güçlendirici surupada basladik
Çok mide bulandiric ya birisi denems 3 gün 3 gün sonunda sadece ödemden gitmiş 1 kilo yağdan gitmemiş olcturmus 3.gün sonu artık kusacaktim demiş
Allah razı olsun çok destek oldunuzAnka ay bende kabak hiiiçç sevmiyorum ya o yüzden hiç cesaret edemiyorum. Bi ara hurma yoğurt yaptım üç gün. Hurmaya bayılmama rağmen soğudum resmen.
Teşekkürler kaptanim :)Çok geçmiş olsun canım inşallah kolay geçer çabuk toparlar annen
Ben de kabak çiğ sevmiyorum haftaya ben akşamlari icin cacik düşünüyorum onun icinAnka ay bende kabak hiiiçç sevmiyorum ya o yüzden hiç cesaret edemiyorum. Bi ara hurma yoğurt yaptım üç gün. Hurmaya bayılmama rağmen soğudum resmen.
14 Kasım Menüm
Kahvaltı 10.30
1.5 yağda yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Öğle 14.30
1 kase mercimek çorbası
4 tavuk köfte
Salata
1 d tahıllı ekmek
Ara 16.30
1 armut
1 b ayran
Akşam 19.00
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
2 d tahıllı ekmek
Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 hurma
6-7 fındık
2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş
Sen beni geçeceksin yarın kesin
Sizede geçmiş olsunCanım kızına geçmiş olsun. Ablamın oğluda devamlı hasta oluyor geçen sene anaokuluna gönderdiler ama çoğu zaman gidemedi hastalıktan. Şimdi birinci sınıfa gidiyor ve yine devamlı hasta oluyor geçenlerde bronşit olmuştu ve bi hafta hastanede yattı. Bağışıklığı zayıfsa böyle oluyor maalesef. Ablamlar neler neler yapıyorlar bağışıklığı güçlensin diye ama olmayınca olmuyor. Yani şimdi okula göndermemen çare değil. Okula başlayınca da aynı olacak muhtemelen.
Rakibem nasılsın cumaya hazır misinAlışkanlık yapsak olur. Eskiden ben de az yerdim. Gayette rahat yaşanıyor canım.
Ben 900 gram artıdayım her türlü sensinSalı günü çok güzel bi eksi görmüştüm cumaya kadar çoğalır diye düşündüm çoğalmadıama eksideyim tabi bakalım yarın ola hayrola
Olmaz diyetisyenim bunu önerdi 67 beni bekliyor yapıcamBaşka detokslarmi bulsanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?