Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım kızına geçmiş olsun. Ablamın oğluda devamlı hasta oluyor geçen sene anaokuluna gönderdiler ama çoğu zaman gidemedi hastalıktan. Şimdi birinci sınıfa gidiyor ve yine devamlı hasta oluyor geçenlerde bronşit olmuştu ve bi hafta hastanede yattı. Bağışıklığı zayıfsa böyle oluyor maalesef. Ablamlar neler neler yapıyorlar bağışıklığı güçlensin diye ama olmayınca olmuyor. Yani şimdi okula göndermemen çare değil. Okula başlayınca da aynı olacak muhtemelen.

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyileşir

Kızlar menum
Sabah 9 da
2 has yumurta
Çeyrek ekmek tost çay

Saat 13de
4 kasik bulgur pilavı tavuklu
Az salata

Saat 17
1 hurma 1 elma

Saat 18 de
Balık salata limon yeşillik

Su 2 lt
Spor dışarda orta tempoda 40 dk yurudum oglumla

Kızlar uykusuz olduğum günler 3 öğünyapıyorum uykusuz luktan saldiriyorum yoksa. Normalde 2 öğün yapıyorum ama

Çok mide bulandiric ya birisi denems 3 gün 3 gün sonunda sadece ödemden gitmiş 1 kilo yağdan gitmemiş olcturmus 3.gün sonu artık kusacaktim demiş
Anka ay bende kabak hiiiçç sevmiyorum ya o yüzden hiç cesaret edemiyorum. Bi ara hurma yoğurt yaptım üç gün. Hurmaya bayılmama rağmen soğudum resmen.
Allah razı olsun çok destek oldunuz

Çok geçmiş olsun canım inşallah kolay geçer çabuk toparlar annen
Teşekkürler kaptanim :)
Anka ay bende kabak hiiiçç sevmiyorum ya o yüzden hiç cesaret edemiyorum. Bi ara hurma yoğurt yaptım üç gün. Hurmaya bayılmama rağmen soğudum resmen.
Ben de kabak çiğ sevmiyorum haftaya ben akşamlari icin cacik düşünüyorum onun icin

14 Kasım Menüm

Kahvaltı 10.30
1.5 yağda yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 d tahıllı ekmek

Öğle 14.30
1 kase mercimek çorbası
4 tavuk köfte
Salata
1 d tahıllı ekmek

Ara 16.30
1 armut
1 b ayran

Akşam 19.00
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
2 d tahıllı ekmek

Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 hurma
6-7 fındık

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş

Sen beni geçeceksin yarın kesin

Sizede geçmiş olsun
Evet bünyesi zayıf hastaliklara karşı beslenmeside iyi meyvesini kuruyemiş eksik etmem et sevmez köfte yaparım bulyon hiç kullanmam tavugu haslar suyuna çorbasını yaparım sakınan göze çöp batıyor misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…