Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın Canlar,
Hayırlı cumalar.
Tartı sonucum 61,3 O kadar iyi değil ama, daha yeni regl oldum şişkinlikler tam gitmedi bence.
Öte taraftan hafta sonu geliyo, illaki kaçamak olacak. Önümüzdeki hafta 60 ları görebilirsem çok mutlu olucam.

Geçen Hafta :61,9
Bu hafta :61,3

61,9/61,3/0,6/0,97

Günaydın kızlar Biz kızımla hastanedeyiz gece sabaha kadar oksurdu uyuyamadi öğretmenine msj attım hasta çocukları sinifa almayın diye

Daha bi hafta oldu antibiyotik iğnesi biteli iyilesmisti dünle bu gün yine grip öksürük
Yine igne verdi alerji için ilaç verdi ıgnesini yapilirken sesi yikti hastaneyi😔

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 74.4 sanırım
Bu hafta 73.7 kg
Fark 0.7 kg

:KK9::KK9::KK9: tebrikler canım gayet iyi

Geçen hafta :82
Güncel : 79.3
Fark: 2.7 kg

Anka Anka evren 78 mesajımı duymamış valla:KK48:

hey maşallah 🧿 biraz daha zorlasan 78 olacakmış :KK70:
:KK9::KK9::KK9:

Günaydın herkese eksiye uyandim cok mutluyum.
Anka Anka 78 kiloyum. Nerdeyse yarim kilo gitmis 😍

eksi görmene sevindim :KK9::KK9::KK9:

Anka Anka geçen hafta 75.7
Bugün 75 :halay: adet olamadım doğru düzgün ona rağmen iyi bence :KK19:

Maşallah canım çok iyi :KK9::KK9:

Günaydın Canlar,
Hayırlı cumalar.
Tartı sonucum 61,3 O kadar iyi değil ama, daha yeni regl oldum şişkinlikler tam gitmedi bence.
Öte taraftan hafta sonu geliyo, illaki kaçamak olacak. Önümüzdeki hafta 60 ları görebilirsem çok mutlu olucam.

Geçen Hafta :61,9
Bu hafta :61,3

61,9/61,3/0,6/0,97

Tebrikler canım :KK9::KK9::KK9:

Günaydın kızlar Biz kızımla hastanedeyiz gece sabaha kadar oksurdu uyuyamadi öğretmenine msj attım hasta çocukları sinifa almayın diye

Daha bi hafta oldu antibiyotik iğnesi biteli iyilesmisti dünle bu gün yine grip öksürük
Yine igne verdi alerji için ilaç verdi ıgnesini yapilirken sesi yikti hastaneyi😔

çok geçmiş olsun canım 😔

Kızlar profile nasıl kilo yazılıyo??????

üst tarafta profil resmin var ya oraya tıklıyosun açılan menülerden hesap detayına geliyorsun açılan sayfada özel başlık kısmına yazabilirsin canım

çok geçmiş olsun canım :( çocuklar hasta olunca hayat duruyor
:KK9::KK9::KK9: tebrikler canım gayet iyi

hey maşallah 🧿 biraz daha zorlasan 78 olacakmış :KK70:
:KK9::KK9::KK9:

eksi görmene sevindim :KK9::KK9::KK9:

Maşallah canım çok iyi :KK9::KK9:

Tebrikler canım :KK9::KK9::KK9:
Valla zorladım da olmadı ya 😂😂😂

Çok geçmiş olsun ya:(

Sağol canım gerçekten çok yoruldum kendimde aynıyım alerjik ilaç verdi kkb
Psikiyatrisi saymıyorum
Sizler sayesinde motivasyonum artıyor
Canım kızın için balık yağı ve d vitamini kullanıyor musun? Bağışıklık için önerdi bize doktor.

Back
X