OkeyCok guzel. Profilinde kı kılonu guncelle kafam karısıyo
tebrikler canım gayet iyi
hey maşallahbiraz daha zorlasan 78 olacakmış
eksi görmene sevindim
Maşallah canım çok iyi
Tebrikler canım
Ben aldirmiyor diye biliyorumKızlar balık yağı kilo aldırır mı yaaaaaŞimdi aklıma geldi 2 haftadır balık yağı kullanıyorum ben
Bide menülerini hep gördüm aynı yesek ben veremezdim eminim bende bi sorun var herşey normsl cıktı ama bisey oldu anlamiyorumMoral herşeyin başı canım. Moral bozmak yok her zaman olumlu düşüneceğiz. Arada olur böyle
İyi bari o zaman sorun beslenme şeklimde ya da spor az geliyor.Ben aldirmiyor diye biliyorum
Cook geçmiş olsun canım yaa çocuklar hasta olmasınBağışıklık güçlendirici hepsinin icinde bulunduğu bitkisel şurup kullaniyor bi haftadir bütün vitaminler var içinde
Kola, pide filan herhalde hemen + getirdi sana. karbonhidratı iyice azaltmayı dene bir de.Bide menülerini hep gördüm aynı yesek ben veremezdim eminim bende bi sorun var herşey normsl cıktı ama bisey oldu anlamiyorum
Sporunu artirsan fark eder bence. Beslenme n iyi çünkü. Bende bugün kabak detoks yapacamİyi bari o zaman sorun beslenme şeklimde ya da spor az geliyor.
Bir büyü olduğundan değil yanlış olduğundan canım profilindeki yazı eğer eski değilse sen 90 lardan inmişsin ..69 da bi büyü mu var anlamadım ki 2 aydir 71 den 69 a inemiyorum
İşte kar yağması bana kötü oldu, yürüyüşü azalttım :/ Leslie yapamaya çalışacağım ekstradan artık.Sporunu artirsan fark eder bence. Beslenme n iyi çünkü. Bende bugün kabak detoks yapacam
Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım biz buradayız bekliyoruzGitmedim. Gündelik işlerimi yapıyorum ama spor olarak bişey yapamayınca canım sıkıldı. Bu hafta hep yedim. Beni affedin bu gafta. Kendimi toparlayınca dönücem
Hay maşallah2 bardaktan fazla turşu suyuteşekkür ederim
Ben şu meşhur kapanışımı yapmasaydım 69 gelirdi ama sağlık olsun napayımBende her kilo yarışmamda 7 lerden 6 lara geçerken illa kaldım 70 de bir haftavalla gıcık bişi
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 74.4 sanırım
Bu hafta 73.7 kg
Fark 0.7 kg
Canım online diyetisyenden yardım alırsan o senin yaşam tarzına uyarlar. Mesela akşam annem şunları şunları yapmış dersin o gündüzki menülerine göre hemen ayarlar ertesi gün dengeler hem yemeyeceğim deyip aç kalmazsın hem kaçamak olmadığı için rahat olursun. 10 günlük paketleri oluyor bazılarının onları dene. Ama mutlaka önden konuş mesajlara 1 saat içinde dönen biri olsun. Ben birine öğle yemeği için soru soruyordum akşam yemeğinde dönüyorduDe mi bana da öyle geldi, resmen yemeden yaşıyorAma demek ki 50 kilo dolaşmanın sırrı orada Evet kaptancımın yorumlarını bekliyorum. Aslında diyetisyene gidip listeye uyabilsem daha süper olur ama benim için imkansız
Ayyy nasıl sevindim harika
Eksi gelmen çok güzel
Harika harika bayıldım
Tamam canım bildirimde bulunmadı yazarız haftaya ikiye bölünür. Farazi bildirim yapamayız sonuçtaAnka kaptanim ben bildirimde bulunamayacagim yani isin icinden cikamadim. Ablamda kaldim sabah tartildim ama ablam dediki 1.5 - 2 kilo fazla tartiyor dogru degil haliyle bunu nasil hesaplayabilirim ki ...
Ben çok beğendimGünaydın Canlar,
Hayırlı cumalar.
Tartı sonucum 61,3 O kadar iyi değil ama, daha yeni regl oldum şişkinlikler tam gitmedi bence.
Öte taraftan hafta sonu geliyo, illaki kaçamak olacak. Önümüzdeki hafta 60 ları görebilirsem çok mutlu olucam.
Geçen Hafta :61,9
Bu hafta :61,3
61,9/61,3/0,6/0,97
Sagol cnm haftaya kökten degistiricem evet profildeki yazı yeni . 90 dan indim 8 aydır diyetteyim . Aramiza hoşgeldin canimBir büyü olduğundan değil yanlış olduğundan canım profilindeki yazı eğer eski değilse sen 90 lardan inmişsin ..
Demekki vücut kendini kilitledi .
Takımda yeniyim menülerini sporlarını bilmiyorum ama genel olarak şunu söyleyeyim ki ;
Öğün sayılarında değişiklik yapabilirsin ,
İçtiğin su miktarında değişiklik yapmalısın , veya içine tarçın limon maydanoz atmalısın.
Zaten atıyorsan bir hafta atma,
Ben mesela kahvaltı yı yumurta zeytin peynir severim
Kilom kilitlense bir hafta yulaf süt meyve veya
Az bi salata zeytin peynir yerim .
Sende kahvaltını değiştir bi hafta .
Veya akşam yemeğini yedikten sonra birşey yemiyorsan bir hafta yatmadan önce süt yoğurt bişi ye . Eğer zaten yiyorsan listen den çıkar..
Sporunu yapmadığın birşey yap ..
Yani değişikliğe git . Üzüntünü anlıyorum ama pes etme düşüncesini aklından çıkarmalı kararlı olmalısın motivasyon çok önemli.
Naçizane...
Pzt salı çarşamba detoks ve aşırı az yeme ve kahvaltı değişiklikleri yapicamKola, pide filan herhalde hemen + getirdi sana. karbonhidratı iyice azaltmayı dene bir de.
Yaa evet bende geçen hafta dikkat etmiştim kilolarımız aynıydı. Geçtin beni tebrikler cnm. Bende umarım haftaya 84 ü görcem inş.kilolarımız gramıyla aynıydı ama bu hafta geçtim seni
iştah açıyor ama kilo aldırdığını sanmam
Tamam canım iyi yolculuklarEdiyorum kaptanım dün gitmiçtim spora . dün menümü yazarken unutmuşum insanda kafa bırakmıyorlar. Bide bugun yola cıkcaz kafam bi dünya.
Tüh ya çok geçmiş olsunGünaydın kızlar Biz kızımla hastanedeyiz gece sabaha kadar oksurdu uyuyamadi öğretmenine msj attım hasta çocukları sinifa almayın diye
Daha bi hafta oldu antibiyotik iğnesi biteli iyilesmisti dünle bu gün yine grip öksürük
Yine igne verdi alerji için ilaç verdi ıgnesini yapilirken sesi yikti hastaneyi
Günaydın 86,5 e geri döndüm.
Çok üzgünüm kızlar
HarikaaaaSabah erken çıktım sabahki şişlikde vardı uzerimde
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 81.5
Bi saat bekleseydim belki 81 olurdu
Anka
Her eksi candır haftaya daha güzel olurGecen hafta : 85.4
Bu hafta: 85.1
Aradaki fark : -300
Yüzde: 0.35
Bildiğim kadarıyla aldırmaz ama her bünyede farklı etki yapıyor.Kızlar balık yağı kilo aldırır mı yaaaaaŞimdi aklıma geldi 2 haftadır balık yağı kullanıyorum ben
Sana güveniyorum elinden gelenin en iyisini yaparsınBu hafta umduğumu bulamadım kızlar yinede iyi tabi mutluyum. Regli haftama girdim zaten bu hafta kendimi 100 kilo gibi hissediyordum . Birazdan memlekete gidicez orada diyetime sadık kalacağım ufak tefek kaçamaklar olursa şimdiden af diliyorum kızlar
Seni izine ayırıyorum canım. moralini düzelt önce kendine güvenini topla. 2 hafta sonra yeniden girebilirsin listeye.Zaten 1 hafta sevinip 2 ay üzülmek kaderim olmuş 500 gram fazla cıktı 71.3Anka nasıl böyle birşey olur hala aklım almıyor
Onunla aynı yemeyeceksin zaten sana özel liste hazırlanacak. Ama yok sustum artıkBide menülerini hep gördüm aynı yesek ben veremezdim eminim bende bi sorun var herşey normsl cıktı ama bisey oldu anlamiyorum
Bide menülerini hep gördüm aynı yesek ben veremezdim eminim bende bi sorun var herşey normsl cıktı ama bisey oldu anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?