Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

69 da bi büyü mu var anlamadım ki 2 aydir 71 den 69 a inemiyorum
Bir büyü olduğundan değil yanlış olduğundan canım profilindeki yazı eğer eski değilse sen 90 lardan inmişsin ..
Demekki vücut kendini kilitledi .
Takımda yeniyim menülerini sporlarını bilmiyorum ama genel olarak şunu söyleyeyim ki ;
Öğün sayılarında değişiklik yapabilirsin ,
İçtiğin su miktarında değişiklik yapmalısın , veya içine tarçın limon maydanoz atmalısın.
Zaten atıyorsan bir hafta atma,

Ben mesela kahvaltı yı yumurta zeytin peynir severim
Kilom kilitlense bir hafta yulaf süt meyve veya
Az bi salata zeytin peynir yerim .
Sende kahvaltını değiştir bi hafta .

Veya akşam yemeğini yedikten sonra birşey yemiyorsan bir hafta yatmadan önce süt yoğurt bişi ye . Eğer zaten yiyorsan listen den çıkar..

Sporunu yapmadığın birşey yap ..

Yani değişikliğe git . Üzüntünü anlıyorum ama pes etme düşüncesini aklından çıkarmalı kararlı olmalısın motivasyon çok önemli.

Naçizane...

Ben bu hafta acaba diyet yapmasam mı :/ Kızlar bana da tavsiyelerinizi yazabilirsiniz, dinlemeye hazırım.

Anka kaptanim ben bildirimde bulunamayacagim yani isin icinden cikamadim. Ablamda kaldim sabah tartildim ama ablam dediki 1.5 - 2 kilo fazla tartiyor dogru degil haliyle bunu nasil hesaplayabilirim ki ...

Gitmedim. Gündelik işlerimi yapıyorum ama spor olarak bişey yapamayınca canım sıkıldı. Bu hafta hep yedim. Beni affedin bu gafta. Kendimi toparlayınca dönücem
Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım biz buradayız bekliyoruz
Ama her geçen gün pişmanlıklar yaşamaktansa yapabildiğin kadar az çok demeden yap. Haftada 1 olacağına 200 gr olsun. Sabit veya artı olmaktan iyi değil mi
Akşam yattığın zaman bu gün de başaramadım demek yerine en azından şunu yaptım dersin
2 bardaktan fazla turşu suyu teşekkür ederim
Hay maşallah
Bende her kilo yarışmamda 7 lerden 6 lara geçerken illa kaldım 70 de bir hafta valla gıcık bişi
Ben şu meşhur kapanışımı yapmasaydım 69 gelirdi ama sağlık olsun napayım
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 74.4 sanırım
Bu hafta 73.7 kg
Fark 0.7 kg
harika
Canım online diyetisyenden yardım alırsan o senin yaşam tarzına uyarlar. Mesela akşam annem şunları şunları yapmış dersin o gündüzki menülerine göre hemen ayarlar ertesi gün dengeler hem yemeyeceğim deyip aç kalmazsın hem kaçamak olmadığı için rahat olursun. 10 günlük paketleri oluyor bazılarının onları dene. Ama mutlaka önden konuş mesajlara 1 saat içinde dönen biri olsun. Ben birine öğle yemeği için soru soruyordum akşam yemeğinde dönüyordu
Geçen hafta :82
Güncel : 79.3
Fark: 2.7 kg

Anka evren 78 mesajımı duymamış valla
Ayyy nasıl sevindim harika
Günaydın herkese eksiye uyandim cok mutluyum.
Anka 78 kiloyum. Nerdeyse yarim kilo gitmis
Eksi gelmen çok güzel ben artı bekliyordum lütfen bu hafta ciddi ol haftaya 77 i teğet geçip 76 lı bişey görelim
Anka geçen hafta 75.7
Bugün 75 adet olamadım doğru düzgün ona rağmen iyi bence
Harika harika bayıldım

Anka kaptanim ben bildirimde bulunamayacagim yani isin icinden cikamadim. Ablamda kaldim sabah tartildim ama ablam dediki 1.5 - 2 kilo fazla tartiyor dogru degil haliyle bunu nasil hesaplayabilirim ki ...
Tamam canım bildirimde bulunmadı yazarız haftaya ikiye bölünür. Farazi bildirim yapamayız sonuçta

Ben çok beğendim

Sagol cnm haftaya kökten degistiricem evet profildeki yazı yeni . 90 dan indim 8 aydır diyetteyim . Aramiza hoşgeldin canim

Ediyorum kaptanım dün gitmiçtim spora . dün menümü yazarken unutmuşum insanda kafa bırakmıyorlar. Bide bugun yola cıkcaz kafam bi dünya.
Tamam canım iyi yolculuklar

Tüh ya çok geçmiş olsun kaç haftadır dünyanın ilacını aldı kuzu
Günaydın 86,5 e geri döndüm.
Çok üzgünüm kızlar
niye böyle oldu ki ya iyiydin sanki sen bi bakalım geçmişe
Sabah erken çıktım sabahki şişlikde vardı uzerimde
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 81.5
Bi saat bekleseydim belki 81 olurdu
Anka
Harikaaaa
Gecen hafta : 85.4
Bu hafta: 85.1
Aradaki fark : -300
Yüzde: 0.35
Her eksi candır haftaya daha güzel olur
Kızlar balık yağı kilo aldırır mı yaaaaa Şimdi aklıma geldi 2 haftadır balık yağı kullanıyorum ben
Bildiğim kadarıyla aldırmaz ama her bünyede farklı etki yapıyor.
Sana güveniyorum elinden gelenin en iyisini yaparsın
Zaten 1 hafta sevinip 2 ay üzülmek kaderim olmuş 500 gram fazla cıktı 71.3 Anka nasıl böyle birşey olur hala aklım almıyor
Seni izine ayırıyorum canım. moralini düzelt önce kendine güvenini topla. 2 hafta sonra yeniden girebilirsin listeye.
Bide menülerini hep gördüm aynı yesek ben veremezdim eminim bende bi sorun var herşey normsl cıktı ama bisey oldu anlamiyorum
Onunla aynı yemeyeceksin zaten sana özel liste hazırlanacak. Ama yok sustum artık

Bide menülerini hep gördüm aynı yesek ben veremezdim eminim bende bi sorun var herşey normsl cıktı ama bisey oldu anlamiyorum

yanlış düşünüyorsun canım. Sende diyetisyene gitsen benimkine benzer bir menü verecek kilon az olduğu için benimkinden daha az olacak senin menün. Ama birebir uyarsan emin ol faydasını görürsün.
Benim menüm kalabalık görünüyor diye fazla olduğunu düşünüyorsunuz ama aslında bende sizler gibi aç geziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…