- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Saol cnmGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsunZaten tanımlayamadığım bir karın ağrım vardı cnm. Önceden de nefrit geçirmiştim. Taş ameliyatı olucam. Safra kesemde taş var.
çikolata yedim saklanıyorum
olur ya toparlarız inşallah önümüzdeki hafta üzülmeDepresyondayım yatıyorum
Sonucu olacağız galiba çok moralim bozuk
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versinAnka kilom 86 beni izine ayırabilirmisin. Ameliyat olucam safra kesesi...
Afiyet olsun çok hakettik çünkü
Anka kilom 86 beni izine ayırabilirmisin. Ameliyat olucam safra kesesi...
Afiyet olsun o zaman.kendi adıma hakettiğimi düşünüyorum.
Rabbim şifa versin çabuk toparlanırsın inşallahZaten tanımlayamadığım bir karın ağrım vardı cnm. Önceden de nefrit geçirmiştim. Taş ameliyatı olucam. Safra kesemde taş var.
Anaa akşam niye yapıyor bu kadın günüBizim akşam komşuda gün var oraya çıkacağım. Gece bakarım artık
Bizim akşam komşuda gün var oraya çıkacağım. Gece bakarım artık
Hepimiz akşam yapıyoruz. Çocukları kocalara bırakıp oturuyoruzAnaa akşam niye yapıyor bu kadın günü
Aaa yeni paylaşmışsn. Takımları gezemiyorum ki benBakma bakma sonuncu biziz. Nasıl kaçtı acaba gözünden
Sen kaç kilosun diye bakmaya gelmiştim.
Aaa yeni paylaşmışsn. Takımları gezemiyorum ki bensenden baya zayıfım artık 70 geldim bu gün
Ay hep de öyle oluyor kaptan aylardır 70 den inemedinBence çok güvenme sen 70' e bendeki ödem canım kilo değil
Ay hep de öyle oluyor kaptan aylardır 70 den inemedinhaftaya 67 patlatıyorum ben sana büyük bi bay bay yapıyorum
Sat sen satgulenyuzumsunsen haftaya 67 gelirsem sözümü bozarım listeye girerim haberin olsun şimdiden söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?