Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün yediklerim
Sabah 09:30 da hastanede bi simit

13:00 bir muz bir mandalina

16:00 10 cig fındık

18;00 5 Köfte yağsız tuzsuz salata bi tabak mercimek çorbası iki dilim tb ekmeği

Eki Görüntüle 2554836 B
güzel menü ben beğendim afiyet olsun canım
Makinaya çamaşır attim yikaniyor asilacak
Eşim berbere gitti yarın akşam düğün var gideceğiz
Pazar akşamı nişan var yoğun bir haftasonu beni bekliyor
Allah kolaylık versin canım
Bende çocukları yıkadım oturuyorum valla
Kizimda gelmiş başımda canım sıkılıyor kalk evcilik oynayalim diyor kolumu kaldıracak halim yok
Ah o evcilik yokmu

5 dk bisiklet
15 dk eliptik bisiklet
15 dk ağırlık ( bacak )
30 dk tempolu yürüyüş 6.5 hızıyla
30 dk normsl yürüyüş
Menü
Kahvaltı
1 simit
2 kk peynir
2 ceri domates
Oglen
Yok
Ara
1 bardak yarım yagli süt
1 muz
Akşam
1 tabak nohut
5 yk pilav
4 yk cacık
1 bardak ayran
Ara
Tepem atti 500 gr almama aldim ve yedim sırf sinirden yedim
2 ekler minik
2 ici hindistan cevizi dolgulu kurabiye
1 bardak çay

baya yoğun bir gün geçirmişsin

Canım neden bu kadar stres yaptın. Zaten çok güzel kilo vermişsin. Son kilolar daha zor gider. Vücut ta yağ oranı azalıyor o yuzden. Biraz rahat ol

Anaa akşam niye yapıyor bu kadın günü
Aksam uzun ya ondan dıye dusunmustum ama cocukları kocaya bırakmak super fıkırmıs
Gercekten ıkı cıg kofte yeyıp bıraktın mı helal olsun ben hıc dayanamıyorum kofteye ya bak agzım sulandı
Kabak detoksunu bende yapacagım ama tartıya uc gun kalası. anka aksam bence yenır ya ben oyle ortamlara bayılıyorum
Okurken yoruldum valla masallah
Yaa cok haklısın. Kıloluyken dunyaları yerım yavas alırım kılo. Ama dıyetteyken ufak kacamaklarla hemen artı gorunur nasıl oluyosa
Yıne bu moral bozukluguna az yemıssın. Neyse uzulduk bıttı sımdı toparlan. Bırazda kafana cook takıyosun bence ondan az sal kendını ya kılo hayatının merkezı olmasın.

Eveet gelelım menuye
Sabah 9 da
1 kıbrıt kutusu peynır
2 yemek kasıgı kadar kıymalı yumurta
1 cay kasıgı kadar da bal

Ara 11 de
Sade nescafe

Aksam 16 da
2 tabak mercımek corbası
Ara 19 da
Kendı yaptıgım sekersız vısne suyundan 2 bardak
Spor 100 tane ıp atlama
Cocuk kovalamaca
Bacaklarım sızlıyo suan nasıl oluyo bılmıyorum

Kizlaar faranjit olmusum alerjik rinit olmuşum is yerinde tansiyonum düştü eve gelince yattim. Tum geçmişi anca okudum gulenyuzumsunsen harika kilo vermissin tebrikler :)
Ben yine yarim saat wc de oturdum gelen giden yok sanirim ilac alcam yarin aksama. Bu duzene bi soj vermeli

Herkes çok tanıyosun diyo bu ara psikolojim bozuk sivilceler kilo filan toplamam lazım

Bugün menüm
9.00
1 bardak kahve
4 tane grissini(ince minik)

13.30
2 kuru patlıcan dolma
1 bardak ayran
2 mandalina

18.30
Yarım tabak makarna yedim kıymalı başka yemek yoktu

Su 1.5 lt
Adım 9000

Yarın kaptanın önerisine başlıyorum inşallah

Kizlar su anda inanilmaz mutsuzum. Esim eve yeni baskül almis süper hassas. Herseyi tartiyor yag orani falan. Eskisi ile arada cok kilo farkim var. Anka ne yapayim onerirsin?

Bugünkü menümü yazayim
Kahvalti 8de ev yapimi iki kücük pogaca ve kahve
Ara kahve
Öglen 1:30da bir tabak karisik meze (2 kuru patlican dolma, az kisir, az humus, bir sigara boregi, yogurtlu kizartma)
Aksam 5te yarim croissant

Tesekkur ederimm
Herkes çok tanıyosun diyo bu ara psikolojim bozuk sivilceler kilo filan toplamam lazım
Kaptan seni izne ayirmak istemiş bence en iyisini yapmis. Ben şöyle düşünüyorum senle ilgili kafana cok takip her seyi kendine yasak diye dusunuyorsun deli gibi spor yapsan da olmuyo bence psikolojik.
Benim önerim haftasonu aklında varsa bi yemek istediklerin ye kilo alacaksan da al bi kirilma yasaman lazim sonra de ki tamam yedim nefsim köreldi diyete devam edecegim ve kacamaksiz zamanlara don kilonu dök gel ...

Sabah 09.00
1 karişik tost
(Ilac icecektim sabah gec kaldim kahvati yapamadim ia yerinde yedim)

Ara 11.00
1 sn süt

Öğle 13.00
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Az tavuk sote

Ara 15.00
1 soda
1 limonlu form

Akşam 18.30
8 yk tavuk sote
Yoğurt

1.5 lt su + 11.111 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…