Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar pazartesi bi tartıldım 82.6 çıktım krize girdim neden diye o sinirle çikolata yedim yazdimda buraya sonra regl olduğumu farkettim
Bu hafta tek çeşit yedim genellikle

Akşam 6 yemeği kestim erken uyumaya çalıştım uykusuz kaldigindada kilo veremiyormuş insan ayça kayayi izledim geçenlerde inş ismini doğru hatirliyorumdur

Öğün araları mutlaka 4saat olsun diyor
Şöyle düşünün diyo makineye her dakka çamaşır atsaniz yada saat başı diyo o makina bozulur diyo
Vucutta böyle diyo

Kizimi uyutup kofte mercimek çorbası salata yapicam bulaşık makinesi bosaltilacak
Aslında o kadar uykusuzum ki uyusam yemek kalacak bi uyusa kizcem

Bunlar da burda dursun başım ağrımaya başladı kaç saattir bakıyorum. inceleyelim hep beraber kızlar. Sizler de bakın lütfen
Kuruyemiş kavrulmusmu çiğ mi mesele avuç yerine sayı yazmalı
Gözleme büyüklüğü ne kadardi
Kisirda var bi porsiyon
Bunlar etken olabilir

Bunlar da burda dursun başım ağrımaya başladı kaç saattir bakıyorum. inceleyelim hep beraber kızlar. Sizler de bakın lütfen

Genel olarak menüleri az aslında belki de az yemek hatası. Birde dünkü menüsünde çok meyve var ve hiç sebze kahvaltı hariç protein yok bu açıdan çok dengesiz bir menü. Kilosu bana yakın benim menülerime benzer beslensin Cordelia

Hiçbir fikrim yok. Üstelik sporda yaptım bu hafta.
Kızlar akşam misafirim var. Çok giremiyorum hazırlık yapıyorum.
Yediğin şeylerde bi gariplik yok ama bi gün diyeti bozmuşssun. ne yediğini göremedim. ?
Bi günlük diyeti bozmakla da böyle kilo alınmaz çünkü üstüne 4-5 gün geçmiş gibi görünüyor. Ben pek anlam veremedim.

Bugünkü Menüm,
1 Haşlanmış Yumurta, 1 Dilim TB Ekmeği, Domates, salatalık, 2-3 Kaşık Labne,1 Türk Kahvesi

Ara 11:00
1 Fincan Yeşil Çay

Öğlen 13:30
Haşlanmış Tavuk Göğüs, 2-3 Haşlanmış Havuç, 1 Kase Yoğurt,1 Türk Kahvesi

Ara 15:00
1 Mandalina

Ara 17:00
3 Kayısı, Yarım Avuç kuru üzüm, 3-4 tuzsuz Badem

Akşam 19:30
Bulgur Pilavı, salata, 1 Türk Kahvesi

akşam yürüyüşe çıkabilirsem 5-6000 adım atarım inş.

Son düzenleme:
Oglus uyuyor. Evi topladım hali sildim yemegimi yaptım bir kahve içip leslie ye başlıcam inşallah

Canım çok iyi oldu benim için. Fena kilo almışım o zamanlar bile aşırı kilolu hissediyordum kendimi her neyse uzulmenin kimseye bir faydası yok.

En azından 2 aya yakın sigara içmiyorum ondan kurtuldum . Simdi ise kendime bakma zamanı

Kızlar menum
Sabah 10 da
2 has yumurta
Çeyrek ekmek tost 5 zeytin 1 domates çay

Ara 15 de
2 kepçe mercimek çorbası
5 kasik yoğurt

Akşam 17 de
2 kepçe mercimek çorbası
5 kasik kabak
Bir parça pide sıcak ti dayanamadım yemeyeydim iyiydi

Su 2 lt
Spor 30 dk Leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…