Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İşte kar yağması bana kötü oldu, yürüyüşü azalttım :/ Leslie yapamaya çalışacağım ekstradan artık.
Leslie yi 1 ay yap bölgesel de o kadar inceltiyor kii anlatamam. Bende leslie yapacam bugün. Yuruyus yapmadigim günler de 30 dk Leslie inşallah

Bir bakayım canım aslında diyetisyen arkadaşım da var ama o yiyecekleri hazırlamak
Leslie yi 1 ay yap bölgesel de o kadar inceltiyor kii anlatamam. Bende leslie yapacam bugün. Yuruyus yapmadigim günler de 30 dk Leslie inşallah
Tamam bu hafta da her gn deneyeyim leslie ile.

Kızlar bende 5 gün boyunca ekmek ve şekerli bişey ne olursa olsun yemicem en azından bu ikisine dikkat edersem diğer yemekler çok etkilemez diye düşünüyorum . 5 ten sonra yememe kuralına uycam inş. Belki eltim yemeğe davet ederse saat biraz 7 yi bulabilir. Yanıma bitki çaylarımı aldım ve en önemlisi ip aldım günlük 1000 adet atlamayı hedefliyorum evime dönene kadar.

***12. TAKIM 648. ETAP***

Cordelia_1605 (86,1/86,5/-0,4/%-0,46)
Elifcig93 (61,9/61,3/0,6/%0,97)
MorVampirella(67) bildirimde bulunmadı
fantastikaaa( 86,4/)
asya_01 ( 75,7/75/0,7/%0,92)
mavimli(78,4/78/0,4/%0,51)
Su perisi86 (82,5/81,5/1/%1,21)
Mavi95(70,8/71,3/-0,5/%-0,71) izine ayrıldı
aslihancngz(64,4/64,6/-0,2/%-0,31)
cemrenil(63,1/62,5/0,6/%0,95)
madamhd(85,4/84/1,4/%1,64)

Zeyas(85,4/85,1/0,3/%0,35)
Sarayca(63,8/73,7/-9,9/%-0,29)594. Etapta izine ayrılan üye. Yüzdesi 54 e bölündü.

12. TAKIM ORTALAMA: 0,368

Anka(70,8/70/0,8/%1,13)
Gulenyuzumsunsen(82/79,3/2,7/%3,29)
asliayet(75,6/74,9/0,7/%0,93)
Suukaa(89,2) bildirimde bulunmadı

Anka Kaptancım menülerim bu şekildeydi.
Aslnda çok abartılı bişey yok menülerinde ama dukan diyor ya bazı insalarda bir lokma bile kaçamaklardan yemek balona iğne batırmak gibidir her şeyi mahveder diye seninki de öyle bişey galiba. Her gün pirinç bulgur kesin olmuş. Onlar ödem mi yaptı acaba. Harket de çok yok. Akşam yemeklerinde porsiyon azaltabilirsin sanırım. Sebze yemeklerinde 8 kaşık, bakliyatlarda 6 kaşık et/tavuk/balıkda 4-5 köfte büyüklüğünde yemeğe çalış. Bu hafta böyle deneyelim. Pirinç kesinlikle yeme. Bulgur 4 kaşığı geçmesin. Bulgur olmazsa 1 dilim TB ekmeği koyabilirsin. Leslie de yaparsan her gün en az 2 mil bence haftaya güzel bir eksi görürüz.

Nereye hangi diyetisyene gitsem bilmiyirumki üşeniyorum diyetisyene gitmeyede herkes bütün diyetisyenler aynı diyolar beni o yüzden soguttular diyetisyenden

Tamam, doğru aslında haklısın her gün neredeyse pirinç ya da bulgur var. Bu hafta pirinç yok, bulgur da azıcık olursa o da. Porsiyonlarımı da azaltıyorum. Yarıya indireyim. Leslie ve yürüyüş de yapıyorum dediğin gibi. İnşallah 1 kilo hedefledim, başarırım. Bu hafta senin tavsiyelerine göre yapayım, yine kilo veremezsem olmadı bir diyetisyen yolları gözüksün. Teşekkür ederim tavsiyeler için

Menüm

Sabah saat 09:30
1 elma
Çeyrek armut

Ara 11:30
2 yumurta
2 zeytin
Yarım KK peynir

Öğlen 15:00

1 kase çorba
1 büyük patates haşlama

Akşam 20:30
5 ad üzüm
1 muz
1 mandalina

Bol su
2 sade türk kahvesi
Bunlar da burda dursun başım ağrımaya başladı kaç saattir bakıyorum. inceleyelim hep beraber kızlar. Sizler de bakın lütfen

Aslında diyetisyen en doğru karar. Kulağımız ağrıyınca KBB ye, bacağımız ağrıyınca fizik tedaviye gidiyoruz beslenme deyince diyetisyeni kimse beğenmiyor
Onlar yıllarca okumuşlar. İF yaptır diyorsun ona göre ayarlıyor, 2 öğün istiyorum diyorsun ona göre ayarlıyor. Sağlıklı beslenmek istiyorsak biraz emek vermek lazım. Yoksa yaptır dışarda pizza, hamburger günü kurtar.
Hadi bakalım. İnşallah güzel sonuç alırız

Doğru aslında çok haklısın ya :/ Online olanlara bakıyorum şimdi. İşte sorun şu diyetisyene gitmesine gittim de verdiği listeye uymayınca bir anlamı kalmıyor Neyse bakalım, başaracağım ya inşallah. Olmadı bir daha deneriz diyetisyeni.

Bu hafta hep yedim o yüzden kilo bildirmedim. Haftaya gümbür gümbür geliyorum inşallahh
Ay bildirimde bulunsam mı bilemedim. 90.5 oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…