- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Leslie yi 1 ay yap bölgesel de o kadar inceltiyor kii anlatamam. Bende leslie yapacam bugün. Yuruyus yapmadigim günler de 30 dk Leslie inşallahİşte kar yağması bana kötü oldu, yürüyüşü azalttım :/ Leslie yapamaya çalışacağım ekstradan artık.
Bir bakayım canım aslında diyetisyen arkadaşım da var ama o yiyecekleri hazırlamakSen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım biz buradayız bekliyoruz
Ama her geçen gün pişmanlıklar yaşamaktansa yapabildiğin kadar az çok demeden yap. Haftada 1 olacağına 200 gr olsun. Sabit veya artı olmaktan iyi değil mi
Akşam yattığın zaman bu gün de başaramadım demek yerine en azından şunu yaptım dersin
Hay maşallah
Ben şu meşhur kapanışımı yapmasaydım 69 gelirdi ama sağlık olsun napayım
harika
Canım online diyetisyenden yardım alırsan o senin yaşam tarzına uyarlar. Mesela akşam annem şunları şunları yapmış dersin o gündüzki menülerine göre hemen ayarlar ertesi gün dengeler hem yemeyeceğim deyip aç kalmazsın hem kaçamak olmadığı için rahat olursun. 10 günlük paketleri oluyor bazılarının onları dene. Ama mutlaka önden konuş mesajlara 1 saat içinde dönen biri olsun. Ben birine öğle yemeği için soru soruyordum akşam yemeğinde dönüyordu
Ayyy nasıl sevindim harika
Eksi gelmen çok güzelben artı bekliyordum lütfen bu hafta ciddi ol haftaya 77 i teğet geçip 76 lı bişey görelim
Harika harika bayıldım
Tamam bu hafta da her gn deneyeyim leslie ile.Leslie yi 1 ay yap bölgesel de o kadar inceltiyor kii anlatamam. Bende leslie yapacam bugün. Yuruyus yapmadigim günler de 30 dk Leslie inşallah
Teşekkür ederim kaptanim :)Tamam canım bildirimde bulunmadı yazarız haftaya ikiye bölünür. Farazi bildirim yapamayız sonuçta
Aslnda çok abartılı bişey yok menülerinde ama dukan diyor ya bazı insalarda bir lokma bile kaçamaklardan yemek balona iğne batırmak gibidir her şeyi mahveder diye seninki de öyle bişey galiba. Her gün pirinç bulgur kesin olmuş. Onlar ödem mi yaptı acaba. Harket de çok yok. Akşam yemeklerinde porsiyon azaltabilirsin sanırım. Sebze yemeklerinde 8 kaşık, bakliyatlarda 6 kaşık et/tavuk/balıkda 4-5 köfte büyüklüğünde yemeğe çalış. Bu hafta böyle deneyelim. Pirinç kesinlikle yeme. Bulgur 4 kaşığı geçmesin. Bulgur olmazsa 1 dilim TB ekmeği koyabilirsin. Leslie de yaparsan her gün en az 2 mil bence haftaya güzel bir eksi görürüz.Anka Kaptancım menülerim bu şekildeydi.
Nereye hangi diyetisyene gitsem bilmiyirumki üşeniyorum diyetisyene gitmeyede herkes bütün diyetisyenler aynı diyolar beni o yüzden soguttular diyetisyendenTamam canım iyi yolculuklar
Tüh ya çok geçmiş olsunkaç haftadır dünyanın ilacını aldı kuzu
niye böyle oldu ki ya iyiydin sanki sen bi bakalım geçmişe
Harikaaaa
Her eksi candır haftaya daha güzel olur
Bildiğim kadarıyla aldırmaz ama her bünyede farklı etki yapıyor.
Sana güveniyorum elinden gelenin en iyisini yaparsın
Seni izine ayırıyorum canım. moralini düzelt önce kendine güvenini topla. 2 hafta sonra yeniden girebilirsin listeye.
Onunla aynı yemeyeceksin zaten sana özel liste hazırlanacak. Ama yok sustum artık
Tamam, doğru aslında haklısın her gün neredeyse pirinç ya da bulgur var. Bu hafta pirinç yok, bulgur da azıcık olursa o da. Porsiyonlarımı da azaltıyorum. Yarıya indireyim. Leslie ve yürüyüş de yapıyorum dediğin gibi. İnşallah 1 kilo hedefledim, başarırım. Bu hafta senin tavsiyelerine göre yapayım, yine kilo veremezsem olmadı bir diyetisyen yolları gözüksün. Teşekkür ederim tavsiyeler içinAslnda çok abartılı bişey yok menülerinde ama dukan diyor ya bazı insalarda bir lokma bile kaçamaklardan yemek balona iğne batırmak gibidir her şeyi mahveder diye seninki de öyle bişey galiba. Her gün pirinç bulgur kesin olmuş. Onlar ödem mi yaptı acaba. Harket de çok yok. Akşam yemeklerinde porsiyon azaltabilirsin sanırım. Sebze yemeklerinde 8 kaşık, bakliyatlarda 6 kaşık et/tavuk/balıkda 4-5 köfte büyüklüğünde yemeğe çalış. Bu hafta böyle deneyelim. Pirinç kesinlikle yeme. Bulgur 4 kaşığı geçmesin. Bulgur olmazsa 1 dilim TB ekmeği koyabilirsin. Leslie de yaparsan her gün en az 2 mil bence haftaya güzel bir eksi görürüz.
Menüm
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ç.ekmeği
5 zeytin
1 KK peynir
Ara 12:00
10 tane çubuk kraker
Öğlen 14:00
1 kase cacık
Ara 16:00
1 avuç badem,fıstık, fındık Karışık kuruyemiş
Akşam 19:30
1 kase kabak çorbası
6 adet tavuk kanat
Domates, salatalık
Ara 21:00
1. 5 mandalina
Gece 22:15
Dere otlu sodalı detoks suyu
Günaydın
Dünkü menümü ben yazmayayım. Diyeti bozmadım. Sabaha kadar uyanıktım. Öyle nır lokma ondan bir lokma bundan gibi oldu.
Bugün menüm
Kahvaltı 13:00
4 kaşık menemen
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 KK peynir
1 dilim ç.ekmeği
Yarım kandil simidi ( kalmış canım çekti)
2 şekersiz çay
Bugün menüm
Kahvaltı 13:00
4 kaşık menemen
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 KK peynir
1 dilim ç.ekmeği
Yarım kandil simidi ( kalmış canım çekti)
2 şekersiz çay
Ara saat 16:00
1 porsiyon üzüm
Domates salatalıj
1dilim ç.ekmeği
Akşam saat 19:30
1 kase çorba
1 tavuk pirzola
Yeşil salata
1 dilim ç.ekmeği
Gece
Sodalı dereotlu limonlu ayran
Menüm
Sabah 07:30
2 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
2 zeytin
1 dilim ç.ekmeği
Ara: üzüm 10:00
Öğlen 13:00
1 kase kabak çorbası
1 tavuk pirzola
1 kase cacık
Ara 16:00
1 domates , 1 salatalık
1 armut
Akşam
Çoban Salata
2 dilim ç.ekmeği
Minik parça tavuk 1 kanat kadar
Ara 7-8 fındık
Gece
Sodalı ayran detoksu
45 dk. Leslie sansone spor
2 sade türk kahvesi
Menüm
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ç.ekmeği
Öğlen saat 15:00 misafirlikte
1 porsiyon kısır
3 bardak Şekersiz çay
1 Şekersiz türk kahvesi
Ara 18:00
1 avuç fındık
Akşam 19:10
5-6 parça patates içeren patates yemeği
Haşlanmış göğüs eti 150 gr. Kadar
1 dilim ç.ekmeği
Ara
Sade türk kahvesi içeceğim.
Gece
Sodalı dereotlu ayran detoksu
45 dk leslie sansone yürüyüş yapacağım inşallah
Menüm
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 KK peynir
1 dilim ç.ekmeği
Ara 12:00
1 avuç fındık
Öğlen 14:00
Haşlanmış tavuk
Dere otlu sodalı cacık
Akşam 17:00
1 ad. Pırasalı gözleme
1 bardak süt
Gün boyu
2 Sade türk kahvesi
Bol su
45 dk leslie ile spor yapacağım.
Gece detoks yok
Bunlar da burda dursun başım ağrımaya başladı kaç saattir bakıyorum. inceleyelim hep beraber kızlar. Sizler de bakın lütfenMenüm
Sabah saat 09:30
1 elma
Çeyrek armut
Ara 11:30
2 yumurta
2 zeytin
Yarım KK peynir
Öğlen 15:00
1 kase çorba
1 büyük patates haşlama
Akşam 20:30
5 ad üzüm
1 muz
1 mandalina
Bol su
2 sade türk kahvesi
Bunlar da burda dursun başım ağrımaya başladı kaç saattir bakıyorum. inceleyelim hep beraber kızlar. Sizler de bakın lütfen
Aslında diyetisyen en doğru karar. Kulağımız ağrıyınca KBB ye, bacağımız ağrıyınca fizik tedaviye gidiyoruz beslenme deyince diyetisyeni kimse beğenmiyorTamam, doğru aslında haklısın her gün neredeyse pirinç ya da bulgur var. Bu hafta pirinç yok, bulgur da azıcık olursa o da. Porsiyonlarımı da azaltıyorum. Yarıya indireyim. Leslie ve yürüyüş de yapıyorum dediğin gibi. İnşallah 1 kilo hedefledim, başarırım. Bu hafta senin tavsiyelerine göre yapayım, yine kilo veremezsem olmadı bir diyetisyen yolları gözüksün. Teşekkür ederim tavsiyeler için
Doğru aslında çok haklısın ya :/ Online olanlara bakıyorum şimdi. İşte sorun şu diyetisyene gitmesine gittim de verdiği listeye uymayınca bir anlamı kalmıyorAslında diyetisyen en doğru karar. Kulağımız ağrıyınca KBB ye, bacağımız ağrıyınca fizik tedaviye gidiyoruz beslenme deyince diyetisyeni kimse beğenmiyor
Onlar yıllarca okumuşlar. İF yaptır diyorsun ona göre ayarlıyor, 2 öğün istiyorum diyorsun ona göre ayarlıyor. Sağlıklı beslenmek istiyorsak biraz emek vermek lazım. Yoksa yaptır dışarda pizza, hamburger günü kurtar.
Hadi bakalım. İnşallah güzel sonuç alırız
Gerçi çok fazla meyve var sanki bilemedim. Mesela hiç protein yok gibi son gün.Cordelia Aslında senin menüler baya iyiymiş ya Neden artı geldin ki? O gözleme mi acaba + yaptı sana?
Hiçbir fikrim yok. Üstelik sporda yaptım bu hafta.Cordelia Aslında senin menüler baya iyiymiş ya Neden artı geldin ki? O gözleme mi acaba + yaptı sana?
Bu hafta hep yedim o yüzden kilo bildirmedim. Haftaya gümbür gümbür geliyorum inşallahhSen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım biz buradayız bekliyoruz
Ama her geçen gün pişmanlıklar yaşamaktansa yapabildiğin kadar az çok demeden yap. Haftada 1 olacağına 200 gr olsun. Sabit veya artı olmaktan iyi değil mi
Akşam yattığın zaman bu gün de başaramadım demek yerine en azından şunu yaptım dersin
Hay maşallah
Ben şu meşhur kapanışımı yapmasaydım 69 gelirdi ama sağlık olsun napayım
harika
Canım online diyetisyenden yardım alırsan o senin yaşam tarzına uyarlar. Mesela akşam annem şunları şunları yapmış dersin o gündüzki menülerine göre hemen ayarlar ertesi gün dengeler hem yemeyeceğim deyip aç kalmazsın hem kaçamak olmadığı için rahat olursun. 10 günlük paketleri oluyor bazılarının onları dene. Ama mutlaka önden konuş mesajlara 1 saat içinde dönen biri olsun. Ben birine öğle yemeği için soru soruyordum akşam yemeğinde dönüyordu
Ayyy nasıl sevindim harika
Eksi gelmen çok güzelben artı bekliyordum lütfen bu hafta ciddi ol haftaya 77 i teğet geçip 76 lı bişey görelim
Harika harika bayıldım
Ay bildirimde bulunsam mı bilemedim. 90.5 oldum ben***12. TAKIM 648. ETAP***
Cordelia_1605 (86,1/86,5/-0,4/%-0,46)
Elifcig93 (61,9/61,3/0,6/%0,97)
MorVampirella(67) bildirimde bulunmadı
fantastikaaa( 86,4/)
asya_01 ( 75,7/75/0,7/%0,92)
mavimli(78,4/78/0,4/%0,51)
Su perisi86 (82,5/81,5/1/%1,21)
Mavi95(70,8/71,3/-0,5/%-0,71) izine ayrıldı
aslihancngz(64,4/64,6/-0,2/%-0,31)
cemrenil(63,1/62,5/0,6/%0,95)
madamhd(85,4/84/1,4/%1,64)
Zeyas(85,4/85,1/0,3/%0,35)
Sarayca(63,8/73,7/-9,9/%-0,29)594. Etapta izine ayrılan üye. Yüzdesi 54 e bölündü.
12. TAKIM ORTALAMA: 0,368
Anka(70,8/70/0,8/%1,13)
Gulenyuzumsunsen(82/79,3/2,7/%3,29)
asliayet(75,6/74,9/0,7/%0,93)
Suukaa(89,2) bildirimde bulunmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?